Horoscop chinezesc 2018 Mistreț Dragoste

Se anunță un an plin de evenimente fericite, astrele sunt de partea ta

Astrele sunt de partea nativilor Mistreț și aduc toate șansele de a se dezvolta pe plan profesional și financiar.

Cât despre partea sentimentală, creativitatea va fi la cote maxime, ceea ce îi va putea ajuta să-și depășească anumite limite, dar va trebui să facă față și unor teste de natură afectivă.

Pe plan amoros va trebui să facă un efort și să vadă dincolo de limitele impuse de societate. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să devină excentrici, doar că o reîmprospătare a trăirilor pe plan sexual va fi necesară, având în vedere că în anul trecut vitalitatea le-a jucat feste.

Este recomandat ca nativii Mistreț să își folosească din plin imaginația și creativitatea, pentru a aduce un plus de farmec în așternut. Vor observa că în urma acestui tip de implicare, stima de sine va crește și vor câștiga tot respectul partenerei, dar a nu se lăsa cuprinși de mândrie. Este posibil să aibă tendința de a-și asuma toate meritele experiențelor frumoase pe care le-au trăit împreună, ceea ce va deranja partenera și o va face să se retragă. Chiar dacă vor simți o nevoie acută de a primi atenție, a nu se uita ceea ce-și dorește și partenera.

Astrele indică pentru nativii Mistreț, în acest an, dezvoltarea unei naturi afective de natură competitivă. Vor fi tentați să vadă iubirea ca pe o luptă pe care doresc să o câștige, ceea ce poate genera tensiuni în cuplu. Este recomandat să se încerce să lase relația să decurgă de la sine și să nu impună condiții cu forța. Desigur, exigențele personale sunt legate de experiențele din trecut, dar acum este timpul să renunțe la nemulțumiri și să vadă partea plină a paharului.

În cazul Mistreților singuri, în căutarea iubirii, aceștia vor avea numai de pierdut dacă nu vor renunța la dorința de a domina. Mai bine să se încerce pe cât posibil amplificarea tandreței și sensibilității. Dacă accentul va cădea pe propriul ego, pe dorința de libertate, vor deveni mai greu de suportat și vor rata ocazia de a evolua printr-o relație de cuplu.

Predispoziții pe luni:

Loading...
  • favorabile pentru căsătorie: aprilie
  • nefavorabile pentru cuplu (despărțiri, divorț): martie, decembrie
  • risc de infidelitate: octombrie
  • risc de certuri: mai

Mai jos, găsești articole pe același subiect

PUBLICITATE
loading...
PE ACELAȘI SUBIECT*

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop Mistreț 2018, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Gemeni 2019, evenimente importante pentru nativii din zodia Gemeni în 2019! Anul 2019 în
Mesele neregulate îți pot provoca tulburări digestive, de aceea în fiecare zi ar trebui să
Are o pasiune vie pentru viață, pe care de multe ori o asociază cu mâncarea, cu petrecerile și

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.