Horoscop chinezesc 2018 Iepure sănătate

Previziuni 2018 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Iepure

.

** **

Sănătatea poate pune unele probleme, în urma unor posibile accidente pe șosea sau în casă (răniri cauzate de obiecte ascuțite, la care este predispus din cauza Stelei accidentelor prezentă în casa zodiei, în sectorul de Est al locuinței, biroului etc.).

Este posibil ca în anul 2018 Iepurele să devină mult mai secretos decât de obicei. Tendința de a se autovictimiza va fi amplificată, dar nu este cazul să se exagereze. Buna dispoziție poate să dispară în urma unor evenimente care îi lasă un gust amar, aici se va vedea influența negativă a Stelei Piscina sărată. Echilibrul emoțional va putea fi restabilit prin focalizarea pe partea frumoasă și pozitivă a vieții (discuții cu persoane dragi sau cu lideri pe care îi admiră, pentru a prelua energia pozitivă de la aceștia. Pentru aceasta se pot baza pe ajutor de a Steaua Succes din Rai).

Încheieturile pot crea probleme nativilor Iepure, de aceea este indicat să nu se facă efort fizic exagerat. Suplimentele cu Omega 3 îi pot ajuta să-și mențină sănătatea la un nivel bun. Ficatul riscă să fie suprasolicitat, de aceea a se respecta orele de somn și a se cultiva o atitudine mentală binevoitoare. Este recomandat să nu se dea curs mâniei și invidiei, pentru a nu-și crea probleme digestive. Atenție la consumul de grăsimi, s-ar cuveni excluderea cărnii de porc din dietă.

Iepurii pot fi afectați de Steaua Rănirii pământului, care îi predispune la viroze, probleme respiratorii, scăderea imunității.Predispoziții pe luni:

 

  • risc de boli: martie, septembrie
  • risc de accidente: mai, iulie
  • favorabile pentru dieta proteică: aprilie, octombrie
  • risc crescut de îngrășare: iunie

Horoscop Iepure 2018, în continuare:

Mai jos, găsești articole pe același subiect

PUBLICITATE
loading...
PE ACELAȘI SUBIECT

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Steaua Zburătoare 2
Steaua Zburătoare 2, cunoscută drept steaua bolilor, aspecte pozitive și aspecte negative
Zodia SARPE. BARBATUL Sarpe, Horoscop chinezesc zodia Sarpe
Principiile sale de viață îl feresc de excese și starea de sănătate fizică se menține cu
Ce zodie sunt, în zodiac chinezesc
Spre deosebire de zodiile europene, zodiile chinezești nu corespund unei perioade de o lună, ci

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.