Horoscop chinezesc 2018 Iepure bani

Previziuni 2018 pentru nativii din zodia Iepure pentru bani, carieră și afaceri

Anii de Iepure: 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

Aliați zodiacali: Capră și Mistreț
Prieten secret: Câine
Element zodie: Lemn
Sector: Est

În zodiacul chinezesc, Iepurele este prietenul secret al Câinelui (guvernatorul anului 2018), ceea ce îl va ajuta să întâlnească persoanele potrivite, care îl pot ajuta să obțină succesul. Steaua combinării cu Ducele de Jupiter îi conferă noroc pe plan social, unde poate să facă o impresie bună, să clădească noi relații. Totuși nu trebuie să se încreadă în oricine dacă vrea să-și îmbunătățească viața, ar fi bine să se informeze înainte de a consolida relațiile pe plan profesional, Steaua Piscina sărată atrage instabilitate și lipsă de încredere.

Norocul se va stabiliza, iar câștigurile financiare vor apărea în urma unor eforturi. Totuși, atenție la portofel, deoarece poate apărea impulsul de a cheltui peste măsură, steaua Consumatorului îl poate face să bage mâna în buzunar mai mult decât trebuie. Totuși, dacă va cheltui pe ceva care nu-și pierde valoarea în timp, cheltuielile se vor transforma în investiții (casă, mașină, stocuri).

Chiar și în afaceri Iepurele va avea de câștigat datorită șarmului personal, care este amplificat. Negocierile vor decurge bine, cu condiția să nu se lăcomească și să nu meargă pe manipulare, ci pe diplomație și corectitudine. Aici va fi susținut de steaua Virtuții lunare.

Tendința generală va fi de a întreține relații cordiale cu cei din jur și totul va părea că decurge bine, doar că există și riscul ca cineva din anturaj să sufle Iepurelui un post înalt pe care îl visează, fiind tentat să profite de bunătatea sa, să nu uităm că Iepurele este afectat de Steaua pierderilor.

În anul 2018 Iepurele are șanse sporite de a-și manifesta talentele, ceea ce-l va face de invidiat. Mulți vor dori să-l copieze, dar nu vor reuși. Doar Iepurele are în harta natală Steaua Succesului din rai, care îl poziționează pe acesta pe o trambulină spre reușite.

Pentru nativii Iepure care activează în politică, este recomandat să se ferească de posibilii rivali și să nu bage mâna în sac mai mult decât li se cuvine, riscul de a fi prinși și judecați este mare, atenție la Steaua furturilor.

La muncă Iepurii se vor manifesta cu pasiune și își vor face cunoscută intenția de a progresa, doar că banii vor întârzia să apară conform planului, din pricina stelei Piscina sărată. Până la urmă vor reuși să-și impună autoritatea chiar și în fața acelor persoane invidioase pe popularitatea lor, care le vor pune bețe în roate și îi vor face să-și pierdă timpul cu lucruri neproductive.


Se recomandă eforturi pentru a nu-și pierde reputația și pentru a nu fi furați. A nu se aventura în afaceri noi și riscante, mai bine să-și continue proiectele din anul 2017.
Cum Iepurii au tendința de a exagera și uneori de a face planuri de poveste, le recomandăm să fie cât mai realiști în anul 2018, mai ales la negocieri. Pot apărea persoane lingușitoare, care să vrea să le bage mâna în portofel. Actele de caritate îi pot ajuta să căpete o protecție împotriva furturilor.
Numărul de clienți va fi în creștere, dar relația cu aceștia trebuie să fie strict profesională. Odată ce vor afla punctele slabe ale Iepurelui, vor profita de banii și de munca depusă de acesta. posibil să fie atrași în scandaluri pe temă sexuală, din cauza stelei Piscina Sărată.

În carieră sunt posibile măriri de salariu sau ocuparea unor posturi înalte, noi oportunități se ivesc la orizont pentru nativii Iepure și este indicat să profite de ele, numai să fie atenți și să nu creadă tot ce li se promite. A se stabili reguli stricte de cooperare cu colegii, pentru a nu deveni victima minciunilor și a înșelăciunilor. Este recomandat să nu se încreadă în promisiuni, să facă înțelegeri în scris. Atenție la flirt, s-ar putea ca Iepurii să fie înțeleși greșit și totul să degenereze, astfel încât să se creeze o reputație proastă despre ei printre colegi.

Predispoziții pe luni:

 

  • favorabile pentru câștiguri financiare: martie, iunie, decembrie
  • nefavorabile pentru investiții: mai
  • risc crescut de pierderi financiare: iulie
  • risc de litigii: februarie, noiembrie

Horoscop Iepure 2018, în continuare:

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Steaua zburătoare 6, obiecte feng shui 2019
Steaua zburătoare 6 atrage un flux de energie pozitivă, iar în anul 2019 aceasta se va afla în
Horoscop CAPRICORN BANI 2019, carieră și profesie
Horoscop pentru muncă și bani Carpricorn: 2019 va fi un an de care nu vei uita ușor, tocmai
Horoscop dragoste. Barbat Iepure. Horoscop chinezesc Iepure
Căminul său = sufletul său. Ești generos și amabil cu persoana iubită. Din dragoste, cheltuie

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.