Horoscop chinezesc 2018 Dragon sănătate

Previziuni 2018 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Dragon

Din cauza creșterii interesului pentru planul material și financiar, s-ar putea ca Dragonul să acumuleze stres, care pe parcursul anului va crește din ce în ce mai mult dacă nu va integra în programul său săptămânal și perioadele de relaxare. Steaua Marelui consumator îi poate face să-și cheltuie economiile pe sănătate, înțelept ar fi să folosească banii pe vacanțe, nu pe tratamente medicale, să pună accentul pe prevenție, nu pe vindecare.

#adReceptiv#

Problemele de sănătate pot fi generate de excesul de element pământ pe care îl aduce zodia anuală Câine. De aceea, Dragonii este posibil să se încăpățâneze să facă totul de unul singuri și nu acceptă ideile altora. Posibil ca această atitudine să fie datorată și Stelei Obstacolelor, care le pune în acest an bețe în roate pe plan emoțional. Tot acest zbucium interior va fi resimțit de corp, în special la nivelul stomacului, care va da naștere la probleme digestive (constipație, balonare, gastrită).


O bună stare de sănătate s-ar putea păstra dacă Dragonul și-ar face un program de lucru coerent și disciplinat, fără să-și mai facă atâtea griji pentru latura materială a vieții. De asemenea, l-ar putea ajuta o gândire pozitivă și o deschidere spre a accepta adevărul despre propria persoană, pentru a trăi în armonie cu cei din jur.

Atenție la alimentație. A nu se exagera cu dulciurile și cu mesele copioase, pentru a evita îngrășarea. Este recomandată adoptarea obiceiului de a mânca mai des salate, citrice. O mâncare mai intens condimentată ar fi mai potrivită pentru menținerea unei digestii bune.

Predispoziții pe luni:

 

risc de boli: aprilie
risc de accidente: august
favorabile pentru dieta proteică: iulie, septembrie
risc crescut de îngrășare: iunie, octombrie

Horoscop Dragon 2018, în continuare:

Mai jos, găsești articole pe același subiect

PUBLICITATE
loading...
PE ACELAȘI SUBIECT

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.