Horoscop chinezesc 2018 Dragon sănătate

Previziuni 2018 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Dragon

Din cauza creșterii interesului pentru planul material și financiar, s-ar putea ca Dragonul să acumuleze stres, care pe parcursul anului va crește din ce în ce mai mult dacă nu va integra în programul său săptămânal și perioadele de relaxare. Steaua Marelui consumator îi poate face să-și cheltuie economiile pe sănătate, înțelept ar fi să folosească banii pe vacanțe, nu pe tratamente medicale, să pună accentul pe prevenție, nu pe vindecare.

Problemele de sănătate pot fi generate de excesul de element pământ pe care îl aduce zodia anuală Câine. De aceea, Dragonii este posibil să se încăpățâneze să facă totul de unul singuri și nu acceptă ideile altora. Posibil ca această atitudine să fie datorată și Stelei Obstacolelor, care le pune în acest an bețe în roate pe plan emoțional. Tot acest zbucium interior va fi resimțit de corp, în special la nivelul stomacului, care va da naștere la probleme digestive (constipație, balonare, gastrită).

O bună stare de sănătate s-ar putea păstra dacă Dragonul și-ar face un program de lucru coerent și disciplinat, fără să-și mai facă atâtea griji pentru latura materială a vieții. De asemenea, l-ar putea ajuta o gândire pozitivă și o deschidere spre a accepta adevărul despre propria persoană, pentru a trăi în armonie cu cei din jur.

Atenție la alimentație. A nu se exagera cu dulciurile și cu mesele copioase, pentru a evita îngrășarea. Este recomandată adoptarea obiceiului de a mânca mai des salate, citrice. O mâncare mai intens condimentată ar fi mai potrivită pentru menținerea unei digestii bune.

Predispoziții pe luni:

 

risc de boli: aprilie
risc de accidente: august
favorabile pentru dieta proteică: iulie, septembrie
risc crescut de îngrășare: iunie, octombrie

Horoscop Dragon 2018, în continuare:

Mai jos, găsești articole pe același subiect

PUBLICITATE
loading...
PE ACELAȘI SUBIECT

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Steaua Zburătoare 9
Denumire: You Bi – Ajutorul din partea dreaptă Aspecte pozitive: Succes, promovare, reputație
Horoscop 2019 CAPRICORN DRAGOSTE, iubire și copii, viață personală
Horoscop CAPRICORN DRAGOSTE: în anul 2019 vor avea loc schimbări majore la nivelul acestui
Horoscop 2019 GEMENI SANATATE și vitalitate. Recidivarea unei probleme mai vechi de sănătate
Horoscop 2019 GEMENI SANATATE: Acest capitol, după cum ați observat în prezentările generale

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.