Horoscop chinezesc 2018 Dragon bani

Previziuni 2018 pentru nativii din zodia Dragon pentru bani, carieră și afaceri

Anii de Dragon: 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Aliați zodiacali: Maimuță și Șobolan
Prieten secret: Cocoș
Element zodie: Pământ
Sector: Sud-Est

În anul 2017 Dragonii au fost dornici să experimenteze tot felul de situații pe plan financiar, de aceea în anul 2018 se așteaptă să culeagă roadele muncii lor.

Însă, dacă Dragonii nu și-au învățat până acum anumite lecții de viață, iată că universul le pregătește situații limită, menite să-i ajute să evolueze, Ciocnirea cu Tai Sui le asigură un an al evoluției forțate. Însă, datorită faptului că Dragonii au o forță interioară de admirat, este de așteptat ca acum să fie pregătiți să-și demonstreze abilitățile.

În zodiacul chinezesc, Dragonul și Câinele (guvernatorul anului 2018) sunt două semne opuse pe cercul zodiacal, ceea ce duce la un conflict direct între ele. Astfel, Dragonul va fi supus unor teste destul de dure în acest an.

Dragonul va experimenta pe propria piele tot felul de situații periculoase, dar toate acestea vor avea scopul de a-l ajuta să se maturizeze și să devină mai înțelept, se poate baza pe ajutorul pe care îl primește de la Steaua Puterea cerească, care atrage mai multe responsabilități, dar și capacitate sporită de a lua deciziile potrivite, de a-și duce la îndeplinire visele. Cu Steaua Golul lunar de partea lui, Dragonul nu ar trebui să-și facă probleme, va găsi soluțiile cele mai potrivite atunci când se află în situații stresante sau când este presat de timp.

Cert este faptul că în acest an, astrele îl vor determina să se detașeze de activitățile ce implică rutina și îl vor face să devină adeptul schimbărilor majore pe plan profesional, financiar, unde este susținut de Steaua 8 a bogăției.


Nativii Dragon nu trebuie să-și facă iluzia că vor avea parte de câștiguri rapide în afaceri. Desigur, vor fi supuși unor teste: mândria de a se face remarcați și remunerați chiar peste valoarea serviciilor prestate, lăcomia, invidia. A se face eforturi de a nu cădea în aceste capcane, pentru a nu declanșa un haos și răsturnări bruște de situație. Steaua Coada leopardului îi poate face pe Dragoni să intre în conflict cu cei din anturaj.

Simțul proprietății se va dezvolta destul de mult și vor deveni mult mai orientați spre bani, bunuri materiale, însă le recomandăm să nu transforme banii în scop, ci să-i identifice ca un mijloc de a-și asigura un trai mai bun, pentru a nu-i lăsa pe aceștia să le conducă mintea, în caz contrar Steaua Consumatorului își va spune cuvântul și îi va face să piardă timp și bani.

Dragonul este un semn zodiacal puternic, dornic să acapareze atenția prin acțiuni surprinzătoare și riscante. Tocmai de aceea are de învățat, pe parcursul anului 2018, arta diplomației și nu aceea de a manipula sau de a se impune cu forța.

Predispoziții pe luni:

 

  • favorabile pentru câștiguri financiare: martie, iunie, decembrie
  • nefavorabile pentru investiții: mai
  • risc crescut de pierderi financiare: iulie
  • risc de litigii: februarie, noiembrie

Horoscop Dragon 2018, în continuare:

Loading...

Mai jos, găsești articole pe același subiect

PUBLICITATE
loading...
PE ACELAȘI SUBIECT

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodiac chinezesc CAINE 2019, horoscop chinezesc SANATATE
Previziuni 2019 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Câine
Ce zodie sunt, în zodiac chinezesc
Spre deosebire de zodiile europene, zodiile chinezești nu corespund unei perioade de o lună, ci
Zodiac chinezesc Mistreț 2019, horoscop chinezesc zodia Mistreț
Previziuni 2019 pentru zodia Mistreț. Nativii Mistreț vor beneficia în 2019 de o energie

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.