Horoscop chinezesc 2018 Cocoș Sănătate

Previziuni 2018 pentru nativii din zodia Cocoș pe Sănătate

Subiectul cel mai dificil pentru Cocoș poate fi în acest an sănătatea.

Este posibil ca nativul Cocoș să nu fie capabil să-și exprime deschis sentimentele și, de aceea, va acumula energie negativă, care cel mai adesea își va găsi eliberarea prin certuri cu cei dragi. Uneori va declanșa discuții în contradictoriu cu aceștia pentru a se hrăni cu energia lor. Frământările interioare nu-l vor ajuta însă să-și mențină calmul, care și așa, de regulă, este la cote scăzute și scapă ușor de sub control.

Se recomandă naivilor Cocoș să-și impună un ritm de muncă mai puțin alert față de anii trecuți și să-și creeze un program zilnic, care să conțină și scurte perioade de relaxare (scurte plimbări, ieșiri în natură, pauze scurte în care să savureze un ceai etc.). Se pare că anul acesta astrele îl pun pe Cocoș să-și facă curat în viață, deoarece pe plan mental și emoțional va avea parte de trăiri profunde, menite să-l ajute să evolueze. În urma deselor momente de introspecție este posibil să găsească răspunsuri care pot îndrepta unele greșeli din trecut.

Plămânii vor trebui menținuți într-o stare bună de funcționare. Ideal ar fi să se evite fumatul, pentru ca organismul să-și primească tot necesarul de oxigen. Pentru a scăpa de trecut și a elimina emoțiile și gândurile negative, este recomandat ca nativii Cocoș să înceapă încă de la începutul anului un program săptămânal care include exerciții de respirație.

În anul 2018, posibilele boli pot fi: mâini și picioare reci, senzație de curent și frig, tuse, constipație, retenție de lichide, depresie acută, anxietate.

Predispoziții pe luni:

  • risc de boli: aprilie
  • risc de accidente: august
  • favorabile pentru dieta proteică: iulie, septembrie
  • risc crescut de îngrășare: iunie, octombrie

Mai jos, găsești articole pe același subiect

PUBLICITATE
loading...
PE ACELAȘI SUBIECT

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop TAUR SANATATE. Principalele problemele de sanatate în 2019
Horoscop 2019 TAUR pe starea de SĂNĂTATE. Atenție la accidente la locul de muncă
Horoscop 2019: LEU horoscop Dragoste. Leu 2019
Horoscop 2019 LEU DRAGOSTE: Anul 2019 pe partea socială este mult mai pașnic față de 2017 și
Direcția de Succes în Feng Shui
În feng shui, Direcția de succes este una dintre direcțiile favorabile cu energia pozitivă care

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.