Horoscop chinezesc 2018 Cocoș Bani

Previziuni 2018 pentru nativii din zodia Cocoș pentru bani, carieră și afaceri

În 2018 nativii din zodia Cocoș continuă planurile începute în anul precedent, dar fără să facă schimbări majore.

Dacă în anul 2017 Cocoșul a fost preocupat să-și pună în aplicare planurile pe plan profesional și să descopere noi metode de lucru, care să-i crească eficiența și să-i aducă reușite financiare, se pare că în anul 2018 va trebui să continue ceea ce deja a început. Cocoșul va pierde timp și bani dacă se va lăsa distras în foarte multe direcții, de aceea le recomandăm nativilor Cocoș să-și facă încă de la începutul anului bunul obicei de a fi ordonați și disciplinați.

#adReceptiv#

În ceea ce privește parteneriatele, nativii Cocoș vor constata că cei din jur nu au interese comune cu ale lor, ceea ce îi va dezamăgi și le va crea o umbră de suferință. Totuși, spiritul lor practic îi va ajuta să găsească soluții la problemele care vor apărea și se vor descurca destul de bine pe cont propriu.

Cocoșii vor observa că în anul 2018, pe plan profesional va interveni tendința de a se complace în rutină, deși și în mod normal sunt talentați și au potențial creativ.

Din cauza unei lipse acute de energie, interesul pentru noile investiții va fi în mod automat scăzut, dar acest lucru nu este neaparat ceva rău, deoarece sunt conștienți că, din când în când, au nevoie și de o pauză.

Se recomandă ca în anul 2018 nativii Cocoș să facă doar acele acțiuni care le fac cu adevărat plăcere și pentru care nu trebuie să se streseze.

Este posibil ca în acest an să beneficieze de ajutorul unor persoane de sex feminin, de vârstă mai mare, de care se vor simți încurajați să-și ducă la bun sfârșit planurile începute încă din anii trecuți.

Predispoziții pe luni:

  • favorabile pentru câștiguri financiare: februarie, martie, decembrie
  • nefavorabile pentru investiții: iulie
  • risc crescut de pierderi financiare: aprilie
  • risc de litigii: iunie

Mai jos, găsești articole pe același subiect

PUBLICITATE
loading...
PE ACELAȘI SUBIECT

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.