Horoscop chinezesc 2018 Cocoș Bani

Previziuni 2018 pentru nativii din zodia Cocoș pentru bani, carieră și afaceri

În 2018 nativii din zodia Cocoș continuă planurile începute în anul precedent, dar fără să facă schimbări majore.

Dacă în anul 2017 Cocoșul a fost preocupat să-și pună în aplicare planurile pe plan profesional și să descopere noi metode de lucru, care să-i crească eficiența și să-i aducă reușite financiare, se pare că în anul 2018 va trebui să continue ceea ce deja a început. Cocoșul va pierde timp și bani dacă se va lăsa distras în foarte multe direcții, de aceea le recomandăm nativilor Cocoș să-și facă încă de la începutul anului bunul obicei de a fi ordonați și disciplinați.

Loading...

În ceea ce privește parteneriatele, nativii Cocoș vor constata că cei din jur nu au interese comune cu ale lor, ceea ce îi va dezamăgi și le va crea o umbră de suferință. Totuși, spiritul lor practic îi va ajuta să găsească soluții la problemele care vor apărea și se vor descurca destul de bine pe cont propriu.

Cocoșii vor observa că în anul 2018, pe plan profesional va interveni tendința de a se complace în rutină, deși și în mod normal sunt talentați și au potențial creativ.

Din cauza unei lipse acute de energie, interesul pentru noile investiții va fi în mod automat scăzut, dar acest lucru nu este neaparat ceva rău, deoarece sunt conștienți că, din când în când, au nevoie și de o pauză.

Se recomandă ca în anul 2018 nativii Cocoș să facă doar acele acțiuni care le fac cu adevărat plăcere și pentru care nu trebuie să se streseze.

Este posibil ca în acest an să beneficieze de ajutorul unor persoane de sex feminin, de vârstă mai mare, de care se vor simți încurajați să-și ducă la bun sfârșit planurile începute încă din anii trecuți.

Predispoziții pe luni:

  • favorabile pentru câștiguri financiare: februarie, martie, decembrie
  • nefavorabile pentru investiții: iulie
  • risc crescut de pierderi financiare: aprilie
  • risc de litigii: iunie

Mai jos, găsești articole pe același subiect

PUBLICITATE
loading...
PE ACELAȘI SUBIECT

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2019 GEMENI BANI, carieră, profesie, loc de muncă
Horoscop GEMENI BANI 2019: la nivel financiar, lucrurile în ansamblu stau cel mai bine în 2019.
Zodia COCOS. Femeia Cocos in zodiac chinezesc | ZODIACOOL
Sincer și fără agende ascunse, nesupus și încrezător, îi place să se bucure de putere
Ce zodie sunt, în zodiac chinezesc
Spre deosebire de zodiile europene, zodiile chinezești nu corespund unei perioade de o lună, ci

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.