Horoscop chinezesc 2018 Cal Bani

Previziuni 2018 pentru nativii din zodia Cal pentru bani, carieră și afaceri

Inteligența creativă și priza pe care nativul Cal o va avea la public îl vor uimi și îl vor bucura. Calul va reuși să se facă remarcat și munca îi va fi răsplătită în mod corect.

Reușitele profesionale s-ar putea să depindă de media, de presă sau poate chiar de o schimbare de statut social. Printr-un posibil scandal sexual Calul și-ar putea pierde reputația, așa că este recomandat să nu se dea curs tentațiilor, mai ales la locul de muncă sau a nu se lăuda cu aventurile tale extraconjugale.

Faptul că va avea capacitatea de a dezvolta relații echilibrate cu cei din jur, îl va ajuta ca în urma colaborărilor, avantajele să fie de partea lui. Calul se va afirma cu ușurință datorită farmecului personal, care va fi amplificat, și va putea să meargă cu succes spre direcția pe care și-a ales-o. Cel mai important lucru va fi pentru el să i se recunoască meritele, deoarece acest lucru îl poate motiva să devină și mai bun în ceea ce face.

În zodiacul chinezesc, Calul este prieten cu Câinele (zodia care guvernează anul 2018), de aceea oportunitățile nu vor întârzia să apară și sunt posibile creșteri ale venitului (creșterea fluxului de încasări, creșterea salariului, promovare etc.). Odată cu succesul financiar va apărea și dorința de a cheltui peste măsură, de aceea se recomandă prudență și un gram în plus de modestie.

Predispoziții pe luni:

  • favorabile pentru câștiguri financiare: martie, octombrie
  • nefavorabile pentru investiții: iunie
  • risc crescut de pierderi financiare: aprilie
  • risc de litigii: august

Horoscop Cal 2018, în continuare:

Mai jos, găsești articole pe același subiect

PUBLICITATE
loading...
PE ACELAȘI SUBIECT

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodiac chinezesc CAL 2019, horoscop chinezesc DRAGOSTE
Previziuni pentru anul 2019 pentru nativii din zodia Cal la capitolul dragoste, căsătorie și
Timpul în astrologia Stelelor Zburatoare
În astrologia Stelelor Zburătoare, cea mai importantă variabilă este timpul. Timpul se divide,
Calendarul menstrual
Prima zi a ciclului menstrual are o semnificație care prevestește un eveniment care are loc în

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.