Horoscop chinezesc 2018 Câine Bani

Previziuni 2018 pentru zodia Câine pentru bani, carieră și afaceri

.

** **

Dacă de regulă Câinelui îi place să respecte regulile și legile, anul 2018 s-ar putea să-l surprindă.

Se accentuează o stare de revoltă interioară față de sistem, ceea ce va duce la tendința de a lua parte la jocuri de culise. Totuși, nativul Câine își va păstra comportamentul exigent, atenția la detalii și va reuși să-și atingă scopurile fără a face gafe.

În 2018 există dorința de implicare în cât mai multe acțiuni financiare, menite să asigure un trai mai confortabil, poate chiar de lux. Câinii vor investi, dar nu în orice și poate că din acest motiv vor fi uneori considerați zgârciți.

Spiritul prevăzător al Câinelui îi va ajuta pe acești nativi să selecteze cele mai bune oportunități și să se ferească de hazard. Ceea ce-i va deranja cel mai mult vor fi constrângerile impuse de situația economică și financiară (este posibilă o criză), însă vor reuși să treacă peste ele datorită stilului mai agresiv pe care îl vor aborda în acest an în afaceri.

Este posibil ca nativii Câine să-și găsească resurse în anturaj, unii prieteni îi vor sprijini, în timp ce alții vor intra în competiție, însă oricum ar fi, în final vor avea numai de câștigat.

Le recomandăm Câinilor să se folosească din plin de influxul astral din 2018 pentru a se distra, a descoperi noi fațete ale planului material și a crea prosperitate.

Pentru nativii Câine este important să aibă obiective clare și disciplină în activități, să-și planifice totul și să lucreze ordonat, deoarece în acest fel vor câștiga.

Cei din jur îi încurajează și le sporesc încrederea în forțele proprii, este posibil chiar și un ajutor neașteptat de la persoane de sex masculin mai în vârstă (tatăl, unchiul, șefi). Totuși, este recomandat să nu-i supere, din dorința de a-i domina. Recomandăm nativilor Câine să învețe cum este corect și oportun să se comporte cu cei din jur, pentru a nu se trezi că, spre finele anului, vor rămâne fără susținători.

Mai jos, găsești articole pe același subiect

PUBLICITATE
loading...
PE ACELAȘI SUBIECT

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop zilnic Taur
Horoscop TAUR, horoscopul zilnic online este realizat de astrologi profesioniști ZODIACOOL® și
Zodiac chinezesc 2019, IEPURE horoscop BANI, munca și afaceri
Previziuni pentru nativii din zodia Iepure zodiac chinezesc 2019: În privința proiectelor și a
CULORI Dormitor
Cu toții ne punem întrebarea care sunt cele mai bune culori pentru dormitor, însă puțini știu

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.