Horoscop chinezesc 2018 Bivol sănătate

Previziuni 2018 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Bivol

Este un an în care Bivolul trebuie să se odihnească mai mult, să plece în vacanță, pentru a reuși să-și reîncarce bateriile cu energie vitală. Astfel, va putea să facă față situațiilor stresante din relații și de la muncă, pe care le poate aduce Steaua Funiei Tăioase. De asemenea, ar fi bine să se orienteze spre terapii alternative de echilibrare și control al emoțiilor (yoga, meditații, exerciții de respirație).

Este recomandat să se urmărească petrecerea timpul liber alături de persoane care emană calm, pentru a împrumuta de la acestea energie pozitivă. Tot ce au de făcut Bivolii este să ceară ajutorul acestora, stelele Bunătății și Ajutorului divin îi vor ajuta să întâlnească binefăcătorii potriviți la timpul potrivit.

Pe durata vacanțelor se recomandă prudență, deoarece apare riscul de înec. Circulația sângelui s-ar putea să pună probleme, de aceea ar fi bine ca Bivolii să aibă în casă un tensiometru, pentru a monitoriza activitatea inimii.

A se evita statul în frig, articulațiile pot suferi din cauza temperaturilor scăzute și a umezelii. Sportul moderat se recomandă în defavoarea exercițiilor grele, pentru a nu destabiliza funcția locomotorie. Toate acestea pot fi puse pe seama Stelei 3 de Jad, care vine cu un exces de element lemn în casa zodiei Bivol.

Cum anul 2018 va fi destul de solicitant pe plan profesional, sentimental, s-ar putea ca insomnia să le dea de furcă Bivolilor. Totuși, acest lucru se poate rezolva dacă se respectă orele de somn (mers la culcare până cel târziu la ora 23:00). Este un an favorabil plimbărilor în natură, în locuri însorite, desculț pe nisip, pământ, pietre. În acest fel, Bivolul se va liniști și va reuși să obțină o dispoziție bună.


Predispoziții pe luni:

 

  • risc de boli: august, octombrie
  • risc de accidente: martie, mai, iulie, decembrie
  • favorabile pentru dieta proteică: aprilie, septembrie
  • risc crescut de îngrășare: februarie, noiembrie

Horoscop Bivol 2018, în continuare:

Mai jos, găsești articole pe același subiect

PUBLICITATE
loading...
PE ACELAȘI SUBIECT

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Culori norocoase azi
Culori norocoase azi - Astăzi poți alege hainele care îți poartă noroc.
Zodiac chinezesc 2019 zodia ȘARPE, horoscop chinezesc anul 2019
Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Șarpe: ani: 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989,
Horoscop 2019 GEMENI SANATATE și vitalitate. Recidivarea unei probleme mai vechi de sănătate
Horoscop 2019 GEMENI SANATATE: Acest capitol, după cum ați observat în prezentările generale

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.