Horoscop chinezesc 2018 Bivol sănătate

Previziuni 2018 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Bivol

Este un an în care Bivolul trebuie să se odihnească mai mult, să plece în vacanță, pentru a reuși să-și reîncarce bateriile cu energie vitală. Astfel, va putea să facă față situațiilor stresante din relații și de la muncă, pe care le poate aduce Steaua Funiei Tăioase. De asemenea, ar fi bine să se orienteze spre terapii alternative de echilibrare și control al emoțiilor (yoga, meditații, exerciții de respirație).
 

#adReceptiv#

Este recomandat să se urmărească petrecerea timpul liber alături de persoane care emană calm, pentru a împrumuta de la acestea energie pozitivă. Tot ce au de făcut Bivolii este să ceară ajutorul acestora, stelele Bunătății și Ajutorului divin îi vor ajuta să întâlnească binefăcătorii potriviți la timpul potrivit.

Pe durata vacanțelor se recomandă prudență, deoarece apare riscul de înec. Circulația sângelui s-ar putea să pună probleme, de aceea ar fi bine ca Bivolii să aibă în casă un tensiometru, pentru a monitoriza activitatea inimii.

A se evita statul în frig, articulațiile pot suferi din cauza temperaturilor scăzute și a umezelii. Sportul moderat se recomandă în defavoarea exercițiilor grele, pentru a nu destabiliza funcția locomotorie. Toate acestea pot fi puse pe seama Stelei 3 de Jad, care vine cu un exces de element lemn în casa zodiei Bivol.

Cum anul 2018 va fi destul de solicitant pe plan profesional, sentimental, s-ar putea ca insomnia să le dea de furcă Bivolilor. Totuși, acest lucru se poate rezolva dacă se respectă orele de somn (mers la culcare până cel târziu la ora 23:00). Este un an favorabil plimbărilor în natură, în locuri însorite, desculț pe nisip, pământ, pietre. În acest fel, Bivolul se va liniști și va reuși să obțină o dispoziție bună.


Predispoziții pe luni:

 

  • risc de boli: august, octombrie
  • risc de accidente: martie, mai, iulie, decembrie
  • favorabile pentru dieta proteică: aprilie, septembrie
  • risc crescut de îngrășare: februarie, noiembrie

Horoscop Bivol 2018, în continuare:

Mai jos, găsești articole pe același subiect

PUBLICITATE
loading...
PE ACELAȘI SUBIECT

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.