Horoscop chinezesc 2018 Bivol bani

Previziuni 2018 pentru nativii din zodia Bivol pentru bani, carieră și afaceri

.

** **

Anii de Bivol: 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

Aliați zodiacali: Șarpe și Capră
Prieten secret: Șobolan
Element zodie: Pământ
Sector: Nord-Est

Chiar dacă pe partea financiară totul va fi văzut ca o luptă și Bivolul va fi atras în situații tensionate, va avea sorți de izbândă, însă cu prețul unui consum nervos destul de mare. Norocul îi va surâde datorită prezenței stelei Luna, care salvează zodia de la eșec, aduce creativitate, idei noi de afaceri, amplifică șansele ca visele să devină realitate. Creșteri salariale, venituri în plus se anunță pentru Bivol și pentru că beneficiază de Steaua Comoara națională.

Spiritul competitiv îl va ajuta pe Bivol să câștige mai mulți bani, aici amintim și de Steaua bunătății, care face ca toate acțiunile sale bune din trecut acum să-i fie acum răsplătite. Nu este exclus să întâlnească binefăcători, Steaua Ajutorului ceresc este de partea lor, totuși atenție la termenii și condițiile din contracte, deoarece se întrevăd pierderi financiare, din pricina impulsivității. Vor fi și perioade cu flux crescut de încasări, ceea ce va atrage invidia partenerilor, prietenilor, angajaților etc. Șansele de bogăție sunt amplificate și de combinația HoTu dintre steaua 3 lunară cu 8 din pătratul Loshu originar, care se formează pe casa zodiei Bivol, respectiv în sectorul de Nord-est al locuinței, biroului etc.

Pentru nativii Bivol care dețin o companie, riscul ca aceasta să fie implicată într-un litigiu este crescut, dacă nu își vor ține gura închisă, în 2018 se pare că legea nu este de partea Bivolului, din cauza energiei negative de la Steaua de Jad.

Va apărea dorința ascunsă de a-și cere drepturile, însă fără ca nativii Bivol să știe cum să acționeze cu tact și să aibă răbdare la negocieri. De aceea, se vor confrunta cu dificultăți și cei din jur vor fi contrariați de schimbarea lor de caracter. Se recomandă controlul emoțiilor și ascultarea intuiției, pentru ca pacea și calmul să-și facă loc în programul zilnic.

A nu se exagera atunci când apare o problemă, pentru a evita crearea de obstacole în calea rezolvării lor. Este recomandată detașarea de probleme și încercarea de a privi lucrurile dintr-o perspectivă mai largă.

În carieră, atmosfera va fi tensionată, aceștia vor avea tendința să se certe cu cei din echipă ori să fie răutăcioși, cu scopul de a-i pune pe ei într-o lumină slabă și de a-și deschide astfel calea spre ocuparea unei poziții superioare. Este recomandat să nu se uite anii când aceștia au fost de partea lor și să se acționeze cu discernământ, pentru a nu-și face karmă negativă. Nativii Bivol să fie cu băgare de seamă și nu se bage în treburile altora, pentru a nu cădea în propriile plase. Se recomandă prundență în cazul în care vor să-și schimbe locul de muncă, s-ar putea să plece cu ceartă de la postul actual. Se recomandă prudență, pentru a nu-și știrbi reputația la care au muncit în anii trecuți.

Totul va intra pe un trend ascendent dacă vor învăța cum să coopereze cu ceilalți și cum să adopte un limbaj adecvat.
În concluzie, anul va fi destul de solicitant, va cere un consum mare de energie vitală, psihică.

Loading...


Predispoziții pe luni:

 

  • favorabile pentru câștiguri financiare: februarie, noiembrie
  • nefavorabile pentru investiții: martie, decembrie
  • risc crescut de pierderi financiare: mai
  • risc de litigii: iulie, octombrie

Horoscop Bivol 2018, în continuare:

Mai jos, găsești articole pe același subiect

PUBLICITATE
loading...
PE ACELAȘI SUBIECT

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Personalizat
Horoscopul natal personal se întocmește ținând cont de contextul astral în momentul nașterii,
Bani, carieră și afaceri bărbatul Mistreț, Horoscop Mistreț
Este o persoană destul de circumspectă și își alege cu răbdare și meticulozitate partenerii
Horoscop zilnic Pești
Horoscop PEȘTI, horoscop zilnic autentic ce cuprinde principalele previziuni astrologice pentru

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.