Horoscop chinezesc 2018 Bivol bani

Previziuni 2018 pentru nativii din zodia Bivol pentru bani, carieră și afaceri

Anii de Bivol: 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

Aliați zodiacali: Șarpe și Capră
Prieten secret: Șobolan
Element zodie: Pământ
Sector: Nord-Est

Chiar dacă pe partea financiară totul va fi văzut ca o luptă și Bivolul va fi atras în situații tensionate, va avea sorți de izbândă, însă cu prețul unui consum nervos destul de mare. Norocul îi va surâde datorită prezenței stelei Luna, care salvează zodia de la eșec, aduce creativitate, idei noi de afaceri, amplifică șansele ca visele să devină realitate. Creșteri salariale, venituri în plus se anunță pentru Bivol și pentru că beneficiază de Steaua Comoara națională.

Spiritul competitiv îl va ajuta pe Bivol să câștige mai mulți bani, aici amintim și de Steaua bunătății, care face ca toate acțiunile sale bune din trecut acum să-i fie acum răsplătite. Nu este exclus să întâlnească binefăcători, Steaua Ajutorului ceresc este de partea lor, totuși atenție la termenii și condițiile din contracte, deoarece se întrevăd pierderi financiare, din pricina impulsivității. Vor fi și perioade cu flux crescut de încasări, ceea ce va atrage invidia partenerilor, prietenilor, angajaților etc. Șansele de bogăție sunt amplificate și de combinația HoTu dintre steaua 3 lunară cu 8 din pătratul Loshu originar, care se formează pe casa zodiei Bivol, respectiv în sectorul de Nord-est al locuinței, biroului etc.

Pentru nativii Bivol care dețin o companie, riscul ca aceasta să fie implicată într-un litigiu este crescut, dacă nu își vor ține gura închisă, în 2018 se pare că legea nu este de partea Bivolului, din cauza energiei negative de la Steaua de Jad.

Va apărea dorința ascunsă de a-și cere drepturile, însă fără ca nativii Bivol să știe cum să acționeze cu tact și să aibă răbdare la negocieri. De aceea, se vor confrunta cu dificultăți și cei din jur vor fi contrariați de schimbarea lor de caracter. Se recomandă controlul emoțiilor și ascultarea intuiției, pentru ca pacea și calmul să-și facă loc în programul zilnic.

A nu se exagera atunci când apare o problemă, pentru a evita crearea de obstacole în calea rezolvării lor. Este recomandată detașarea de probleme și încercarea de a privi lucrurile dintr-o perspectivă mai largă.

În carieră, atmosfera va fi tensionată, aceștia vor avea tendința să se certe cu cei din echipă ori să fie răutăcioși, cu scopul de a-i pune pe ei într-o lumină slabă și de a-și deschide astfel calea spre ocuparea unei poziții superioare. Este recomandat să nu se uite anii când aceștia au fost de partea lor și să se acționeze cu discernământ, pentru a nu-și face karmă negativă. Nativii Bivol să fie cu băgare de seamă și nu se bage în treburile altora, pentru a nu cădea în propriile plase. Se recomandă prundență în cazul în care vor să-și schimbe locul de muncă, s-ar putea să plece cu ceartă de la postul actual. Se recomandă prudență, pentru a nu-și știrbi reputația la care au muncit în anii trecuți.

Totul va intra pe un trend ascendent dacă vor învăța cum să coopereze cu ceilalți și cum să adopte un limbaj adecvat.
În concluzie, anul va fi destul de solicitant, va cere un consum mare de energie vitală, psihică.


Predispoziții pe luni:

 

  • favorabile pentru câștiguri financiare: februarie, noiembrie
  • nefavorabile pentru investiții: martie, decembrie
  • risc crescut de pierderi financiare: mai
  • risc de litigii: iulie, octombrie

Horoscop Bivol 2018, în continuare:

PE ACELAȘI SUBIECT

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.