Horoscop chinezesc 2018 Bivol dragoste

Previziuni 2018 pentru nativii din zodia chinezească Bivol pe dragoste și relații

Anii de Bivol: 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

Zodia Bivol este definiția calmului, de regulă, dar se pare că în anul 2018 astrele vorbesc despre impulsivitate, nervozitate, Steaua 3 de Jad aduce energia certurilor.

Pe partea sentimentală, anul 2018 vine cu vibrații mai puțin plăcute, este posibil ca nativul Bivol să se simtă hărțuit sau chiar folosit, steaua Spiritul de metal îl afectează negativ. Uneori va fi prins în situații din care nu va avea ieșire și, spre surprinderea sa, va constata că nimeni nu se oferă să-l ajute. Astrele vor face ca persoana dragă să se întoarcă împotriva sa, să vrea să profite de banii, relațiile sau de timpul său. Poate că cineva din trecut vine și îți reproșează ceva pe plan amoros, steaua Spiritul tăios poate isca scandaluri pe teme pasionale.

Deși nu este un an potrivit pentru a vindeca o relație din trecut, deoarece în 2018 Bivolului îi lipsește diplomația, acestea vor ieși la suprafață și vor cere rezolvarea lor. Totul se va soluționa dacă își va focaliza atenția pe manifestarea sentimentului de dragoste și nu va da curs tentației de a fi răutăcios.

Nu este un an bun pentru divorț, pentru că s-ar putea să iasă șifonat și cu buzunarele goale, steaua 3 a litigiilor îl dezavantajează în acțiunile legate de domeniul juridic.
Chiar dacă nu o face de obicei, în anul 2018 va observa că are un discurs mai agresiv, iar tonul vocii este ridicat. Acest lucru s-ar putea să ofenseze persoana iubită și de aici până la o ceartă nu mai este decât un mic pas. Se recomandă atenție la modul de comunicare.

Dispoziția sa romantică va fi la cote scăzute, dar pentru a menține echilibrul în relație va trebui să facă periodic efortul de a-și exprima sentimentele de iubire și apreciere, fie verbal, fie prin gesturi.

Este posibil ca prietenii sau familia să se bage în treburile sale, în relația sa. Este recomandat să nu dea curs bârfelor care ajung la urechile sale pentru a nu-și destabiliza fără motiv relația cu gelozie bazată pe suspiciuni.

Pentru bărbatul Bivol care încă nu este într-o relație, veștile nu sunt prea bune. Va avea tendința de a cere prea mult de la persoana cu care intenționează să facă pereche, va alerga după partide bune (de familie bună, cu statut social înalt, cu bani, cu educație etc.) și va avea tendința să facă comparații cu persoane ideale. De aceea, este posibil să rateze unele oportunități de a-și găsi sufletul pereche.
În special femeile Bivol vor avea o dispoziție binevoitoare, romantică, vor da dovadă de feminitate, eleganță, de aceea ele ,vor cuceri inimile oricui din zodiac.


Predispoziții pe luni:

  • favorabile pentru căsătorie: aprilie, iunie
  • nefavorabile pentru cuplu (despărțiri, divorț): mai
  • risc de infidelitate: martie, decembrie
  • risc de certuri: iulie, octombrie

Horoscop Bivol 2018, în continuare:

PE ACELAȘI SUBIECT

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop Bivol 2018, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.