Horoscop Chinezesc Sănătate 2019

În anul 2019 apare riscul de a fi perturbată funcția ficatului și a vezicii biliare. De asemenea, sunt posibile probleme de digestie, dar și de ordin

psihologic. Nu sunt excluse insomniile. Pentru a nu avea o probleme de sănătate, ar fi bine să ne odihnim mai mult, să adoptăm un stil de viață sănătos (mese la timp, de exemplu) și un program ordonat. Pentru a scăpa de fluxul negativ de energie care poate provoca boli, ar fi bine să practicăm jogging și să ieșim cât mai des în natură. Cei care au probleme de sănătate legate de organele reproducătoare vor putea întâlni în 2019 noi terapeuți care să le ofere un tratament eficient.

În ceea ce privește sănătatea, vom fi afectați în anul 2019 de ciocnirea Tigru - Maimuță care poate aduce accidente pe șosea, dar și mari probleme emoționale (drame).

În continuare afli Horoscop chinezesc 2019, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.