Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscop Chinezesc Dragoste 2019

În 2019 vom observa tendința de a scăpa de karma negativă din cuplu, de a renunța la acele relații toxice care ne împiedică să ne găsim fericirea pe plan

sentimental. Sunt posibile certuri între parteneri, iar dacă acestea nu vor reuși să aducă o îmbunătățire în relație, se va ajunge la separare, divorț. Cauzele certurilor vor fi proasta gestionare a banilor puși la comun, lipsa resurselor financiare, înțelegerea greșită a comportamentului partenerului de viață, lipsa de comunicare și depresia. Am putea spune că anul 2019 nu este potrivit pentru căsătorii, în special, perioada 8 august – 8 septembrie 2019 ar trebui evitată pentru a oficializa relații.

Casa căsătoriei și a relațiilor va fi sub influența zodiei Maimuță din stâlpul ZI. Fiind o zodie masculină, Maimuța ne va determină să fim mai egoiști în ceea ce privește fericirea pe plan sentimental.

Este de remarcat faptul că în acest an 2019 casa căsătoriei este influențată de o energie negativă rezultată din ciocnirea dublă Tigru - Maimuță și din aspectul de rănire Maimuță - Mistreț.

În acest an 2019, cu greu vom reuși să ne păstrăm echilibrul și să atragem armonia în relații. Până și fidelitatea în cuplu va fi supusă la teste grele.

Sunt șanse mari de a lega relații extraconjugale la locul de muncă, tentația de a găsi consolare în brațele colegilor sau a șefilor fiind mare. Însă, trebuie să știm că astfel de relații se vor termina prost, deoarece totul va ieși la lumină cu riscul de a se pierde reputația. Fiecare dintre noi va decide dacă este bine sau nu să cadă în mrejele seducției numai pentru o noapte...

În continuare afli Horoscop chinezesc 2019, previziuni pe domenii:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit