Horoscop chinezesc pentru anul 2017Anul Cocoșului de Foc

În anul 2017 chinezii sărbătoresc intrarea în Noul An (pe data de 28 ianuarie). Începând cu ziua de 3 februarie, se intră oficial în semnul zodiacal al Cocoșului de Foc. Aceasta coincide cu prima zi din luna zodiei Tigru, care marchează intrarea în anotimpul chinezesc de primăvară. 
Anul 2017 va fi guvernat de zodia COCOȘUL DE FOC, aşadar, se vor manifesta calitățile și defectele acestei zodii.

Tendințe generale

În anul 2017 va exista o înclinație deosebită spre tot ceea ce este frumos și strălucitor. Vor atrage mai mult ca oricând obiectele de lux.

Va fi un an în care se vor deschide noi perspective și vor apărea noi oportunități. Vor fi multe idei creative și este esenţial să te organizezi temeinic. Anul 2017 vine cu decizii și riscuri asumate mult mai ușor. Este bine să acționezi cu mult curaj, cu onestitate şi responsabilitate. Este posibil să trăiești un sentiment de superioritate, crezând că orice altă persoană îți este inferioară, iar tu ești mult peste ea.
Posibil să descoperi și noi preocupări legate de obținerea puterii sociale, financiare sau politice. Va exista o plăcere deosebită de a intra în competiții. Lupta se va da pentru funcțiile înalte, bine cotate. Se vor face prieteni sau cunoștinte din interes, oamenii vor fi mai lacomi și vor simți nevoia de admirație din partea celor din jur.
Onestitatea, punctualitatea și perseverența te vor conduce spre succes și vei trece mai ușor peste orice eveniment. Vei călători mai mult din dorința de a-ți satisface nevoia de a cunoaște locuri și oameni noi.

Culorile anului 2017. Urmărește să te îmbraci cât mai des în haine de culoare albă, în auriu sau argintiu. Te vei simți în armonie atunci când te înconjori de cristale și de obiecte colorate în ocru, maron roșcat, galben pai, culoarea untului, culoarea nisipului.

Vacanță 2017. Alege o vacanță la munte. De asemenea, alege să vizitezi locurile natale în care ai copilărit, dacă acest lucru îți aduce un plus de echilibru emoțional. Ia-ți vacanță între 8 august - 8 septembrie, perioadă nefavorabilă afacerilor, dar ai grijă pe șosea, căci pot apărea accidente din cauza oboselii. O idee mai bună ar fi să optezi pentru transportul cu avionul sau cu vaporul.

Carieră, Afaceri, Bani

Fă-ți planuri clare. Anul 2017 vine cu mult noroc la bani. Afacerile se dezvoltă din plin și succesul apare negreșit. Banii vin repede, dar este posibil ca ei să apară cu prețul competițiilor, al invidiilor şi a mâniei. De aceea, este recomandat să acționezi cu inteligență, creativitate și perseverență. Deși pot apărea tentații, nu te abate de la direcția pe care ți-o propui.
Leagă parteneriate bazate pe cinste și onoare. Se deschid orizonturi favorabile pentru a atrage persoanele potrivite, la momentul potrivit. Totuși, dacă ești o persoană care caută parteneriate bazate numai pe obținerea avantajelor, atunci mai bine lucrezi individual, pe cont propriu. 

Ai curaj și fă noi investiții. Îți poți deschide o afacere nouă în anul 2017, deoarece calitățile de bun lider vor fi la maximum. Te poți gândi să faci investiții serioase. Acționează când ai siguranță asupra deciziilor tale. În special dacă ești bărbat, ai vârsta peste 45 de ani și te afli într-o funcție de conducere, banii vor veni în cantități impresionante.
Atenție la cheltuieli nejustificate. 2017 este un an al materialității, lăcomiei, opulenței, luxului. Vei avea cheltuieli consistente. Însă uneori banilor le mai place să fie ținuți și în frâu. Dar acest lucru nu are nimic de-a face cu zgârcenia. Din contră, generozitatea îți va fi răsplătită. Abține-te să dai ori să iei bani cu împrumut. Pot apărea în viața ta și persoane care nu au intenții prea ortodoxe.

O perioadă mai puțin productivă în afaceri poate fi între 8 august - 8 septembrie, când este mai bine să nu semnezi contracte de mare importanță sau să deschizi o afacere

Păstrează-ţi echilibrul. În anul Cocoșului se fac mulți bani din inteligență. Rafinează-ți tehnicile de persuasiune, dar nu exagera cu lingușelile. Mai renunță la ego și pentru nimic în lume, să nu minți. Stabilește-ți scopuri realiste și nu-ți face așteptări fantasmagorice.

A. Dacă ești angajat:

Anul 2017 vine cu binecuvântări pentru promovare și urcare pe scara socială. Dacă nu-ți mai place serviciul actual, poți opta pentru schimbarea locului de muncă, dar cel mai ușor vei avansa la serviciul actual, dacă vei da dovadă de corectitudine. Meritele îți vor fi recunoscute.

Onoarea este la loc de cinste.
Vei avea parte de competiții. Antrenează-te să reziști stresului pe termen lung. Pentru a obține ceea ce-ți dorești, trebuie să lupți. Nici nu te gândi să recurgi la manevre necinstite, deoarece adevărul va ieși la iveală și nu te vei putea ascunde de răsplata acțiunilor tale. În anul 2017 manifestă tot ce ai mai bun în tine. Atenția, focalizarea pe scop, cinstea și curajul te vor ajuta în carieră.

Păstrează-ți conștiința curată.
Stabilește-ți obiective realiste, pentru a avea putere să le îndeplinești. Nu te lăcomi și nu recurge la comportamente viciate, pentru a nu-ți consuma inutil energia de care ai mare nevoie. Nu te lăsa pradă sentimentelor negative, adoptă o atitudine pozitivă și rezistă cu îndârjire tendințelor distructive. Nu munci până la epuizare. Ia-ți și perioade de relaxare.

Orizonturi bune pentru cei care sunt la început de carieră. 
Dacă încă nu ai un loc de muncă sau ești la început de carieră, orientează-te spre companii unde te vei putea dezvolta pentru mai departe.
Orientează-te spre posturi în servicii sociale, medicină, coafură, muzică, edituri, ferme și grădinărit, mobilier și obiecte din lemn, modă, IT, publicitate, vânzări, comerț, restaurant. Domeniile de mai sus îți pot aduce creșteri financiare.
În anul 2017 nu te aștepta la salarii mari sau nu îți face iluzii că vei primi o mărire de salariu în domeniile: ferme, construcții, consultanță, hoteluri, automobile, bănci, servicii publice, avocatură, judecătorie, excavații, bijuterii din metal, componente electronice, stomatologie.

B. Dacă ești antreprenor

Anul 2017 este sub semnul victoriilor. De aceea, adoptă o gândire de învingător. Nu te lăsa pe o ureche și ascultă-ți instinctul. Vei avea succes și câștiguri doar prin onoare și înțelepciune.

Fă-ți o echipă solidă.
În 2017 trebuie să te manifești cu fermitate. Plaja afacerilor este plină de competitori. De aceea, trebuie să ai grijă și la menținerea unui echilibru între muncă și relaxare, pentru a avea mai multă forță de acțiune. Trebuie să acționezi cu conștiința curată. Apelează și la ajutoare atunci când simți că nu mai poți. Fă-ți o echipă solidă și învață să lucrezi cu ea. Ai grijă când organizezi evenimente de team building. Angajații tăi pot fi tentați să se distreze peste măsură. Ține în frâu cursul evenimentelor și află tot ce se petrece. Atenția sporită te va ajuta să-ți selectezi angajații și să te ferești de surprize neplăcute din partea lor.

Banii vin de la sine cu ușurință.
Mai ales la începutul anului, în perioada 4 februarie - 6 mai 2017 și spre sfârșitul anului, în perioada 7 noiembrie 2017 – 4 februarie 2018, vor fi mai mulți bani mai ales în domeniile: educație, coaching, modă și design vestimentar. Va fi un an mai puțin secetos decât în anul 2016, iar recoltele vor fi mai bune. De aceea, agricultura va fi înfloritoare. Pentru cei care doresc să publice o carte, lucrări de doctorat sau articole de succes, anul va fi prolific, aducând bani cinstiți. În educație, va apărea tendința de a implementa un sistem mai eficient de transmitere și sedimentare a informației. Acțiunile caritabile desfășurate de persoane, care îi pot motiva pe cei din jur, vor fi răsplătite cu onoruri și chiar cu bani din surse indirecte. Se vor vinde bine construcțiile pe structură din lemn. Industria de prelucrare a lemnului: mobilă, cherestea, orice activitate care implică creația, invenția și design-ul, agricultura se vor bucura de creșteri masive și de rezultate excepționale.

Dă dovadă de putere și fermitate.
Dacă activezi în domeniile media, tehnologie, computere și electronice, IT, vei face mulți bani în prima jumătate a anului, adică între 4 februarie 2017 – 8 august 2017. În 2017 se pot obține funcții înalte în afaceri ce implică frumusețea, științele. Serviciile publice se vor rafina și vor deveni mai performante. În aviație, piloții și stewardezele pot înregista creșteri salariale. Dacă investești în servicii pentru iluminat, tehnologie, afaceri cu petrol, vei avea șansa să lucrezi cu un flux mărit de lichidități. Dacă ești în postura de a da sfaturi, de a oferi servicii de astrologie și feng shui, te poți dezvolta armonios în 2017 și chiar îți poți mări veniturile. Dintre serviciile medicale, optica medicală va fi favorizată în 2017. Cine nu are o benzinărie, să-și cumpere, deoarece va atrage profituri mari de bani. Dacă ai visat mereu să-ți deschizi un restaurant, anul 2017 îți oferă energiile necesare dezvoltării în acest domeniu.

Fă-ți planuri precise și antrenează-ți la maximum inteligența.
Pentru a avea un randament sporit în afaceri ce țin de transport, curierat, turism, afaceri cu băuturi, baruri - incluzând divertismentul comun, curățătorii, companii de curățenie, pescuit, pompieri, piscine și înot, lucrează cu înțelepciune și discernământ. Poți atrage câștiguri din călătorii în care ai șanse să găsești noi parteneri de afaceri. Îți va merge bine și dacă investești în afaceri legate de gândire, inovare, planuri strategice, analiza muncii, logistică.
Domeniile de mai sus se vor dezvolta cel mai bine în perioada 8 august 2017 – 4 februarie 2018. Este posibil ca ele să înregistreze cele mai mari profituri în anul 2017.

Competiții puternice vor fi în domeniile: avocatură, servicii de securitate publică. Dacă te afli în domeniul bancar, vei controla mai greu finanțele. Afacerile monetare se vor desfășura mai lent și cu prețul multor competiții. Vânzările de mașini, afacerile cu metale și bijuterii vor avea creșteri lente, iar banii se vor genera mai greu. În domeniile de mai sus este nevoie de foarte multă răbdare și nu se recomandă noi investiții. Păstrează-ți resursele dobândite și lasă lucrurile să decurgă în ritmul propriu, nu te încăpățâna. Dacă forțezi și acționezi egotic, vei avea numai de pierdut.

Lucrurile decurg foarte anevoios.
Dacă vrei să investești în imobiliare, o perioadă mai bună este între 6 mai - 8 august 2017. Nu te aștepta însă la rezultate spectaculoase. Piața imobiliară va fi destul de blocată. Nu este un an bun pentru dezvoltatorii care construiesc imobile din cărămidă, pentru că în anul 2017 oamenii vor prefera construcțiile eco, în special pe structuri din lemn. Dacă serviciile tale sunt axate pe escavații sau dacă vinzi materiale de construcții, minerale, marmură, pietre prețioase, dă dovadă de răbdare și îngheață investițiile. Lucrează cu ce ai pe stoc și nu te lăcomi. Domeniile de mai sus pot fi generatoare de stres maxim. De asemenea, vor avea de suferit afacerile care implică încrederea și securitatea, asigurările, arhitectura.

Relații, Dragoste, Căsătorie

A. Dragoste și Căsătorie

Analizează mai bine persoana iubită.
Dacă vrei să faci o cerere în căsătorie, vei primi susținere în anul 2017 de la o stea specială, care favorizează relațiile fericite. Dacă ești într-o relație și îți dorești să primești o cerere în căsătorie, norocul va fi de partea ta în anul 2017. Să nu te miri dacă persoane, mai mult sau mai puțin cunoscute, din afara familiei, vor încerca să te inunde cu sfaturi, care pro, care contra deciziilor tale legate de casă și căsătorie. Nu le da ascultare. Mergi mai mult pe instictul propriu.

Amână momentul căsătoriei.
Dacă decizi să te căsătorești, trebuie să știi că în urma căsătoriei efectuate în anul 2017, unul din parteneri poate împrumuta un comportament distructiv. Nu te pripi. Poate ar fi mai bine să-ți programezi căsătoria în anul 2018.
Evită să te căsătorești în perioadele 6 martie -5 aprilie 2017, 8 octombrie -7 noiembrie 2017. Pot să apară mai multe certuri în relații în perioada 8 septembrie - 8 octombrie 2017.

B. Copii

Relația cu copiii tăi poate fi ușor perturbată în anul 2017. Trebuie să-i acorzi o atenție sporită, mai ales pe partea de comunicare și de încredere. Este momentul să rezolvi conflictele din trecut. Este momentul să vezi în ce direcție se îndreaptă copilul tău. Dacă observi că el frecventează medii viciate, caută motivul pentru care se petrece acest lucru. Discuțiile sincere, pline de iubire și de înțelegere vor avea un rezultat favorabil în clădirea unei relații frumoase și armonioase.

Rezultate bune în educație.
Copiii vor avea noroc scolastic. Chiar va apărea o orientare spre participarea la olimpiade și concursuri internaționale. Rezultatele lor la învățătură vor cunoaște o îmbunătățire clară. Este un an favorabil îmbunătățirii bagajului de cunoștinte. Succesul la examene vine garantat! Este un an care pune în mișcare multă creativitate. Totuși, nu-ți lăsa copiii să se axeze numai pe școală. Fii mereu alături de ei căci au nevoie din plin de căldura căminului familial.

Posibile probleme de fertilitate.
Problemele de concepție pot să apară din cauza stresului, a alimentației sărace în nutrienți și a tendinței spre alcool ori fumat. Pot să apară certuri din cauza dificultăților de concepție a copiilor. Dacă ești femeie, poartă în anul 2017 bijuterii cu cristale, pentru a-ți mări șansele de fertilitate. Și mai ales, atenție la vicii.

C. Familie

Tratează-ți părinții cu mai mult respect.
Anul acesta poți să primești ajutor neaștepatat de la părinții tăi. Ei vor da dovadă de multă generozitate și de o înaltă clasă, dacă înveți să-i respecți și să-i apreciezi mai mult. Iubirea și admirația ta față de ei vor face adevărate minuni. Invită-ți părinții la un restaurant pentru a celebra relația cu ei. Fă-le mici cadouri și observă cât de mult se vor bucura. Sună-i mai des și întreabă ce nevoi au. Faptele tale bune, sincere și pline de recunoștință se vor transforma în beneficii viitoare.

Evită conflictele cu bunicii.
Vor fi destabilizate relațiile dintre tine și bunicii tăi. S-ar putea ca tu să te comporți diferit și ei să nu te mai recunoască sau invers. Dă dovadă de înțelegere și apreciază mai mult relația cu ei. Nu te grozăvi. Cine știe? Înțelepciunea lor te poate propulsa spre succese nebănuite.

D. Colegi, prieteni

Este timpul să acorzi o mai mare atenție relațiilor tale sociale. Ai grijă cu cine te asociezi. Nu da crezare vorbelor frumoase. Bazează-ți relațiile pe fapte și nu pe vorbe. Ai răbdare și nu considera pe oricine prieten. Prietenii vechi se pot transforma în competitori. Este mai bine să păstrezi secretul despre intențiile tale. Pot să apară răniri sentimentale, competiții, gelozii și invidii, bârfe. Se vor cerne relațiile de prietenie. Anul 2017 este favorabil mai mult relațiilor de familie.

E. Șefi, subalterni

Atenție cu cine te asociezi. Nu frecventa medii viciate împreună cu colegii. Este posibil să te atragă alcoolul, fumatul etc. Păstrează-ți onoarea nepătată și nu ceda ispitelor.

Admiră-ți șefii.
Dacă în anul 2017 dai dovadă de hărnicie, de onestitate și nu bârfești, șefii te vor lua în vizor și te vor susține din plin. Este posibil să-ți ofere funcții mai bune sau chiar să-ți mărească salariul. Dar nu îți face iluzii că acest lucru se va petrece, dacă nu te comporți cu seriozitate sau dacă recurgi la santaj. Alege să vii mai devreme și să pleci mai târziu de la serviciu. Eforturile tale nu vor rămâne fără răsplată.

Acordă atenție evenimentelor speciale.
Mergi la evenimente sociale de elită unde poți întâlni oameni mai în vârstă ca tine. Aceștia se pot transforma în adevărați mentori, iar tu poți avea multe beneficii în urma dezvoltării unor relații cu ei, bazate pe încredere și pe respect.

Sănătatea

În anul 2017 apare o carență în ceea ce privește gestionarea emoțiilor. Viața ți se poate pare mai dificilă, iar abilitatea ta de a funcționa de la o zi la alta poate avea de suferit. Observă-ți cu atenție corpul atât la nivel fizic, cât și la nivel emoțional și mental. Sănătatea și starea ta de bine depind de preocuparea mărită pentru menținerea echilibrului.

Stări dese de letargie.
În anul 2017 este posibil să simți des stări de letargie și lipsa de putere. De aceea, vei visa să întâlnești persoane care să-ți vină în ajutor și să-ți preia din responsabilități. Nu îți face astfel de așteptări, nu te amăgi, căci astfel de persoane vor apărea. În anul 2017 trebuie să te bazezi pe forțele proprii.

Cine are mai mult de suferit?
După încercatul an 2016, când fiecare semn zodiacal a fost sub iminența bolilor, în anul 2017 aria de influență nefastă se poate răsfrânge cu precădere asupra nativilor din zodiile Câine și Mistreț, a celor care conduc afaceri – indiferent de sex și asupra tatălui dintr-o familie.

Bolile anului 2017
Perturbările de sănătate vizează în special organele stomac, splină, pancreas. Acestea vor avea o funcționare mai lentă și pot genera boli digestive. De aceea, ai mai multă grijă la ce alimente ingerezi. Atenție la dulciuri, deoarece există predispoziții pentru diabet.

Dezechilibrele energetice pot afecta și zona plămânilor. Astfel, este posibil să apară răceli, astm, constipații. Apare o inclinație spre anxietate și depresie. Iubirea este sentimentul care salvează în acest caz. Iubește ceva: un animal de companie, o persoană, o călătorie etc. și vei trece mai ușor peste stările negative.
Rinichii vor avea rezerve mai bune în anul 2017, comparativ cu anul 2016. Totuși, există ușoare predispoziții spre boli la nivelul acestor organe. Nu sta mult în frig și în medii cu umiditate excesivă.
Se vor ameliora mai ușor problemele cardiace, cele legate de ochi și de glanda tiroidă. Se vor vindeca mai ușor problemele legate de ficat și de vezica biliară.

Cură de slăbire
Dacă dorești să slăbești, 2017 este un an favorabil. Atenție la alimentație. Urmărește să mănânci câte puțin și des, din cauza lipsei de eficiență a stomacului. Evită alimentele excesiv de condimentate. Consumate în cantități mari, ele pot induce stări de depresie și de anxietate.

Creșterea musculaturii
În anul 2017 ai nevoie de un aport mai mare de proteine. Introdu în dieta ta zilnică cât mai multe alimente cu un conținut mare de proteine. Poți recurge la suplimente specifice, dar este important să consumi ciuperci, linte, fasole, soia, ouă, qhinoa. Consumă și băuturi bogate în proteine.

Metode de tratament
Vor fi foarte eficiente următoarele: medicina alternativă, tratamentele cu ierburi, dietele organice. Pentru a te echilibra, mergi la spa, înot și fă cure cu băuturi pentru curățire și detoxifiere. Sunt recomandate și practicile spirituale, lucrul cu afirmațiile, lucrul cu un coach.
Există o predispoziție spre accidente pe șosea și posibile operații chirurgicale în perioada 8 august - 8 septembrie. Este indicat să se evite intervențiile chirurgicale în perioada specificată, cu excepția cazurilor urgente

Situația Politică

Instabilitate, revolte
La nivel politic, situația nu va fi foarte stabilă și este posibil să se simtă influența defectelor zodiei Cocoș: tendința spre bârfă, manevre machiavelice, minciună, impulsivitate, mândrie, aroganță.
Există predispoziții pentru răniri pe corp, cauzate de obiecte metalice, accidente în trafic, explozii. Pot izbucni posibile războaie, atentate soldate cu vărsări de sânge, incendii. Populația va avea nevoie de mai multă libertate și independență, iar dacă regimul politic nu le oferă avantaje în acest sens, va fi tentată să iasă în stradă să protesteze.

Rețete de Succes în 2017

Acționează cu altruism și răbdare.
În anul 2017 va trebui să depui eforturi pentru a te comporta cu seriozitate. Astfel, vei atrage rezultate ce vor fi corect apreciate de cei din jur. Banii vor veni în timp îndelungat, deci activitățile tale financiare necesită răbdare. La fel ca anul 2016, 2017 este un an productiv, dar bazat pe muncă multă, pe conflicte și pe eforturi ridicate. Dă dovadă de altruism, de corectitudine și respectă-ți principiile morale. Luptă pentru justiție și vino în apărarea celor care au nevoie.

Ține-ți ego-ul în frâu.
Vei avea mai mulți bani, iar astfel va apărea o tendință accentuată de a te lăsa sub vraja extravaganței. Te poți îndrăgosti de tot ceea ce strălucește și poți cheltui fără discernământ. Alegerile tale pot fi bazate pe invidie față de capra vecinului. Studiază-ți cu atenție dorințele. Eleganța, exuberanța și frumusețea te vor fascina, dar păstrează-ți respectul față de tine însuți. Vei face mari performanțe datorită nobleței tale. Nu-ți utiliza în mod malefic șarmul personal.

Schimbarea domiciliului
Poate că îți vor veni în minte gânduri negative legate de casa ta. Ți se va părea că aceasta nu-ți mai place. Vei considera că trebuie neaparat să te muți. Nu ceda acestor gânduri, deoarece nu sunt fundamentate pe adevăr, ci doar pe niște impresii de suprafață. Poți face lucrurile să se desfășoare bine acasă, dacă optezi pentru o renovare. Aceasta va schimba radical vibrațiile casei. Astfel, vei simți un plus de confort.

Atenție la vicii.
Stai departe de locurile rău famate. Nu te asocia cu persoane de rea credință sau care au un caracter controversat. Nu ceda impulsului de a acționa la prima impresie. Ia decizii după o perioadă de gândire profundă.

Gândește corect despre bani.
În anul 2017 vei avea o atitudine și un concept pozitiv despre bani. Folosindu-te de puterea implicită, te vei simți confortabil și în siguranță. De regulă, vei ști cum să-i gestionezi. Dorința ta de a-i multiplica se va reflecta în investițiile pe care le vei face. 

Folosește culoarea verde.
Pentru a atrage mai ușor banii, poartă un accesoriu vestimentar de culoare verde turcoaz, albastru închis. De asemenea, cristalele de culoare albastră și verde îți vor potența norocul de bogăție.

Discernământul te poate ajuta.
Este bine să investești, să lucrezi cu banii, să te obișnuiești cu energia lor, dar nu te lăcomi și nu lua decizii copilărești, lipsite de judecată profundă. Acordă atenție studiilor de piață și calculelor statistice. Cere și sfatul specialiștilor, pentru a genera planuri cât mai precise. Afacerile vor depinde de situația politico-economică, așa că, citește mai des știrile.

Păstrează-ți demnitatea.
Vei da de belele dacă nu te abții și dacă faci promisiuni deșarte. Vei fi la un pas de litigii dacă recurgi la minciuni pentru a-ți salva pielea. Asumă-ți deciziile pe care le iei. Lasă adevărul despre tine să iasă la suprafață și vei avea mai mult de câștigat. Exprimă-ți cu mult curaj sentimentele, în special respectul și modestia. Afacerile și parteneriatele se desfășoară pe un teren care necesită corectitudine și transparență. 

Implică-te, dar cu răbdare.
Succesul va apărea dacă dai dovadă de răbdare, de apreciere și dacă folosești cu grijă cuvintele. Banii vor veni în urma unui efort susținut de creativitate și de originalitate. Nu acționa cu agresivitate sau fără scrupule. Există pericolul ca implicările în acțiuni negative să aibă repercursiuni nefaste asupra ta.

Cum poți aplana conflictele?
Dacă ai o nemulțumire, și sigur o vei avea, întocmește o scrisoare deschisă. Formulează-ți nemulțumirile cu mult discernământ. Nu acționa la primul impuls. Foarte important: nu ataca bazându-te pe furie, frustrare, mânie și ură. Nu țipa sau nu ridica tonul. Problemele se vor rezolva mai bine dacă optezi să ai o atitudine pacifistă. Apeleză la latura sentimentală a celor din jur și tratează-i cu iubire, indiferent de situație. Vei avea surpriza ca cererea ta să se rezolve.

Folosește din plin calitățile: inteligența practică, creativitate, înțelepciune. Deschide-te spre comunicarea sinceră. Respectă regulile bunelor maniere și fii tenace. Câștigă prin perseverență. Asumă-ți cu curaj responsabilitățile. Nu-i judeca și nu-i critică pe cei din jur.

Evită cu desăvârșire să dai vina pe alții. Indiscreția, egoismul, mândria și bârfa te pot costa foarte scump. Nu te încăpățâna să-ți faci prietenii din interes. Nu te lăcomi.

DE ACTUALITATE

CE ZODIE SUNT ÎN ZODIACUL CHINEZESC?

Calcul online rapid pentru aflarea zodiei chinezești.

ZODIAC CHINEZESC

COMPATIBILITATE
ZODII CHINEZEȘTI

Cât de bine te potrivești cu perechea ta, colegii sau familia? Găsești în zodii:

HOROSCOP 2017
CHINEZESC

Alege ce zodie ești în zodiacul chinezesc:

Subiecte de interes:

HOROSCOP DATA NAȘTERII

Horoscopul personalizat, cuprinde previziuni astrologice la fiecare 2 ore.

Zodii și zodii

ZODIACOOPLU

Calcul rapid de compatibiliate pentru 2 parteneri.

COLOANELE DESTINULUI

Primul calcul din România pentru aspecte și stele în coloanele destinului.

Semnificația zilei de naștere și destin

Te-ar putea interesa:

Compatibilitate zodii

Abonează-te la newsletter!

 

Horoscop Dragoste

Articole recente:

Rețele Sociale

Mod de plată

Visa Mastercard

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.