Horoscop Chinezesc Bani 2020

Din harta natală a anului Șobolanului, 2020, se vede că în casa banilor, afacerilor și a carierei este prezentă zodia Tigru de pământ (stâlpul LUNA).

Tendința generală va fi să facem afaceri pe cont propriu, fără a ne asocia cu alții. Cel mai adesea vom acționa din culise, urmând ca spre finele anului 2020 să arătăm celor din jur ceea ce am realizat. Puterea secretului va învinge în acest an, ne va ajuta să ne ferim de anumiți competitori.

Se pare că în acest an ne putem aștepta ca lucrurile să meagră mai lent, dar sigur, în ceea ce privește planul financiar. În atenția publică vor reintra afacerile imobiliare, ca urmare a faptului că elementul pământ apare ca tulpină cerească în stâlpul LUNA și reprezintă resursa factorului Bani.

Factorul bani este elementul METAL în anul 2020.

Culorile care atrag energia banilor în anul 2020 sunt: alb, auriu, argintiu, gri. Cei care doriți să vă cumpărați un portofel nou, puteți alege din culorile menționate aici.

Locuințele private și spațiile comerciale care sunt văruite în aceste culori vor atrage beneficii pentru ocupanții lor.
Pentru a spori și mai mult energia banilor, vom putea folosi în mediile în care trăim și ne desfășurăm activitățile, obiectele decorative din metal (vaze, decorațiuni de perete, statuete etc.).

Afacerile din care se va câștiga cel mai mult în anul 2020 sunt finațe și bănci, mașini-unelte, comerț cu automobile și bijuterii de lux, sunt posibile creșteri salariale în profesii legale (armată, poliție, judecătorie, avocatură, notariat).

În continuare afli Horoscop chinezesc 2020, previziuni pe domenii:

Horoscop chinezesc 2020:CARIERĂ

Horoscop chinezesc 2020: DRAGOSTE

Horoscop chinezesc 2020: Anul Șobolanului

Personalitate Anul Șobolanului 2020

Horoscop chinezesc 2020 pe ZODII

loading...

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.