Teorie Stele Zburatoare 2020

Ce sunt Stelele Zburătoare? Stelele Zburătoare reprezintă diferite tipuri de energii, care în feng shui sunt numerotate în mod simbolic cu cifre de la 1 la 9.

Stelele Zburătoare sunt de fapt nouă tipuri de energie, care în fiecare an își schimbă locurile în care se poziționează. Locurile în care se poziționează energia sunt în realitate sectoarele zodiacale. Astfel, fiecare zodie primește în fiecare an un alt tip de energie, fapt care duce la schimbarea norocului nativilor din cele 12 zodii chinezești.

Stele zburătoare și previziuni

Dintre cele 9 tipuri de energie a stelelor zburătoare nu toate sunt favorabile. Dar cu ajutorul anumitor remedii feng shui și a adoptării unei atitudini corespunzătoare, putem reuși să blocăm ori să dizolvăm energia negativă.

Pentru a avea parte și în anul 2020 de reușite, bani și sănătate, este bine să ținem cont de previziunile astrologice anuale.

Stelele zburătoare sunt numerotate de la 1 la 9. Stelele Zburătoare cu energie pozitivă sunt 1, 4, 6 și 8, iar stelele zburătoare cu energie negativă sunt 2, 3, 5 și 7.

Steaua 9 poate fi atât pozitivă (dacă se combină cu stelele pozitive 1, 4, 6 sau 8) sau negativă (dacă se combină cu stelele negative 2, 3, 5 și 7).

Analiza stelelor zburătoare în 6 pași simpli

Pas 1 – desenează sau folosește schița spațiului de lucru sau locuibil. Cu un marker, împarte schița în 9 celule de mărime egală
Pas 2 – citește cu busola punctele cardinale și intermediare
Pas 3 – notează corect punctele cardinale și intermediare citite cu busola, pe schița spațiului analizat
Pas 4 – vezi punctul cardinal din tabelul de mai sus și steaua (energia) care îi corespunde în anul 2020. Notează pe schița spațiului analizat, stelele zburătoare pentru anul 2020, corespunzătoare fiecărui punct cardinal și intermediar. De exemplu, numărul stelei care apare în tabelul de mai sus în Nord trebuie trecut în zona de Nord citit cu busola în spațiul de lucru sau locuibil analizat
Pas 5 – observă ce puncte cardinale și intermediare corespund dormitorului, livingului, biroului, ușii principale și notează ce stea zburătoare le corespunde în anul 2019, pentru a ști în ce zone din locuința privată sau din spațiul de lucru aveți enegie pozitivă și unde aveți distribuită energie negativă.
Pas 6 – activează stelele zburătoare care au energie pozitivă (1, 4, 6, 8) cu ajutorul activatorilor feng shui. Dizolvă energia negativă aduse de stelele zburătoare cu energie nefastă (2, 3, 5, 7, 9) cu ajutorul remediilor feng shui.

Când acționează stelele zburătoare?

Acțiunea stelelor zburătoare se face simțită când ele ocupă:
a) punctul cardinal spre care este orientată ușa principală a unei clădiri, birou, locuință (casă, apartament). De exemplu, dacă ușa principală dă spre punctul cardinal Est, în anul 2020 trebuie să așeze remedii feng shui lângă ușă, pentru a dizolva energia ghinionului (vedeți harta stelelor zburătoare pentru anul 2020)
b) zona dintr-o clădire în care se află ușa principală a unei clădiri, dormitorul, livingul, biroul. De exemplu, într-un apartament, dacă dormitorul se află în zona de Nord, în anul 2020 nu este considerat fast, deoarece acest sector este influențat de energia certurilor, care poate afecta relația de cuplu
c) punctul cardinal sau intermediar corespunzător unei zodii chinezești. De exemplu, nativii din zodia Maimuță sunt influențați de energia stelei zburătoare care vine în sectorul de Sud-vest, deoarece Sud-vestul este sectorul zodiei lor.
d) punctul cardinal sau intermediar corespunzător unui membru de familie. De exemplu: tatălui îi corespunde punctul intermediar Nord-Vest și va fi influențat de energia stelei care zboară în acest sector (steaua 8 în anul 2020)
Situațiile pot fi multiple, de aceea recomandăm ca în fiecare an să verificați ce energii ajung în sectoarele din tabelul de mai sus (în punctele cardinale și intermediare), pentru ca viața să intre pe un trend ascendent, ghinionul să se dizolve, bogăția să sporească.
Află ce zodie sunt în zodiacul chinezesc
Vezi cum citesc corect cu busola

Cum se lucrează cu Stelele Zburătoare anuale?

După cum se știe, energia stelelor zburătoare poate fi atât pozitivă, cât și negativă. În feng shui-ul stelelor zburătoare, este important ca energia negativă să fie dizolvată cu ajutorul remediilor speciale feng shui, iar energia pozitivă să fie amplificată cu ajutorul activatorilor feng shui.
Pentru ca energia pozitivă a stelelor zburătoare 1, 4, 6 și 8 să se poată manifesta sub formă de bani, dragoste, sănătate, noroc în carieră este mai întâi obligatoriu ca energia negativă a stelelor zburătoare 2, 3, 5, 7 să fie remediată. Degeaba ne bucurăm că avem într-o parte a casei energie pozitivă, dacă nu remediem și zonele cu energie negativă. Prin urmare, degeaba avem ușa orientată pe o direcție din care vine în acest an energia bogăției, dacă lăsăm ca energia ghinionului să se acumuleze în alte zone din casă. Acest lucru se petrece deoarece, totul este văzut în feng shui și în astrologia chineză ca un ansamblu.
De asemenea, pe lângă feng shui-ul stelelor zburătoare în fiecare an trebuie să se țină cont și de particularitățile astrologice aduse de Tai Sui (Ducele de Jupiter) și Cele 3 Ucideri, care vor fi detalitate în cele ce urmează.

STELE ZBURĂTOARE 2020

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.