Teorie Stele Zburătoare 2018

Stelele Zburătoare reprezintă cele 7 stele din constelația Ursa Mare împreună cu steaua Vega și steaua Nordului

 

1. Ce sunt Stelele Zburătoare?

Stelele Zburătoare sunt definite de cifre de la 1 la 9 care reprezintă cele 7 stele din constelația Ursa Mare împreună cu steaua Vega din constelația Lira și cu Steaua Nordului din constelația Ursa Mică. În fiecare an, stelele din aceste constelații își schimbă poziția, au grade diferite și, astfel, se generează Hărțile (Grilele) de Stele Zburătoare, pe baza cărora se fac previziuni pentru un an.

2. Previziuni Feng Shui

Stelele zburătoare anuale beneficiază de o atenție deosebită din partea practicanților de feng shui, deoarece aceste stele au energie foarte puternică, energie ce poate schimba norocul unei persoane, al unei încăperi sau al unei clădiri.
Stelele zburătoare, în funcție de numărul lor, sunt purtătoare fie de energie pozitivă, fie de energie negativă.
Stelele Zburătoare cu energie pozitivă sunt 1, 4, 6 și 8, iar stelele cu energie negativă sunt 2, 3, 5 și 7. Steaua 9 poate fi pozitivă dacă se combină cu stelele pozitive, fie negativă dacă se combină cu stelele negative.

3. Analiza stelelor zburătoare în 6 pași simpli

Pas 1 – desenează sau folosește schița spațiului analizat. Cu un marker, împarte schița în 9 celule de mărime egală;
Pas 2 – citește cu busola punctele cardinale față de pereții spațiului analizat;
Pas 3 – notează corect punctele cardinale citite pe schița spațiului analizat;
Pas 4 – vezi punctul cardinal din tabelul de mai sus și steaua care îi corespunde în anul 2018 ; notează pe schița spațiului analizat stelele zburătoare pentru anul 2018, corespunzătoare fiecărui punct cardinal;
Pas 5 – observă ce puncte cardinale corespund dormitorului, livingului, biroului, ușii principale și notează ce stea zburătoare le corespunde în anul 2018;
Pas 6 – trezește la viață stelele zburătoare cu energie pozitivă cu ajutorul activatorilor feng shui. Scapă de efectele negative aduse de stelele zburătoare cu energie negativă cu ajutorul remediilor feng shui.

4. Când acționează stelele zburătoare?

Acțiunea stelelor zburătoare se face simțită când ele ocupă:
a) punctual cardinal spre care este orientată ușa principală a unei clădiri. De exemplu: ușa principală dă spre punctul cardinal Vest.
b) locația (zona dintr-o clădire) în care se află ușa principală a unei clădiri, dormitorul, livingul, biroul. De exemplu: într-un apartament, dormitorul se află în Nord-Est.
c) punctual cardinal corespunzător unei zodii chinezești. De exemplu: Zodia Șobolan este situată în Nord.
d) punctual cardinal corespunzător unui membru de familie. De exemplu: tatălui îi corespunde punctul cardinal Nord-Vest.
Creează-ți bunul obicei ca în fiecare an să verifici direcțiile și locațiile de mai sus, pentru ca viața ta să intre pe un trend ascendent.

Află care este zodia ta în Horoscopul Chinezesc
Vezi cum citești corect cu busola

5. Cum se lucrează cu Stelele Zburătoare anuale?

După cum se știe, energia stelelor zburătoare poate fi pozitivă sau negativă. În feng shui-ul stelelor zburătoare, este important ca energia negativă să fie eliminată cu ajutorul remediilor feng shui, iar energia pozitivă să fie amplificată cu ajutorul activatorilor feng shui.
Pentru ca energia pozitivă a stelelor zburătoare 1, 4, 6 și 8 să se poată manifesta sub formă de bani, dragoste, sănătate, noroc în carieră, este mai întâi obligatoriu ca energia negativă a stelelor zburătoare 2, 3, 5 și 7 să fie remediată. Pe lângă feng shui-ul stelelor zburătoare, în fiecare an trebuie să se țină cont și de particularitățile astrologice aduse de Tai Sui (Ducele de Jupiter) și Cele 3 Ucideri.

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!