Tai Sui, remedii feng shui 2019

Tai Sui este termenul chinezesc pentru o energie aflată pe sectorul zodiei care gurvernează anul în curs, și este asociată cu energia planetei Jupiter din

astrologia europeană. Planeta Jupiter face de-a lungul a 12 ani un ciclu orbital pe cercul zodiacal. În Feng Shui, Tai Sui este cunoscut sub numele de Marele Duce de Jupiter și este considerat precum un zeu sau un general, care trebuie respectat, deoarece el este cel care aduce norocul pe pământ.

În anul Mistrețului de Pământ 2019, Tai Sui (Ducele de Jupiter) ocupă cele 15 grade ale direcției Nord-Vest NV3/ respectiv 322.6 °– 337.5 ° pe busolă, care corespund zodiei Mistreț pe cercul zodiacal.

Prin urmare, zodia Mistreț va fi cea mai favorizată de energia lui Tai Sui (Ducele de Jupiter) pe plan financiar și profesional.

Pe de altă parte, zodia Șarpe va fi cea mai defavorizată, deoarece este situată pe cercul zodiacal pe direcția diametral opusă față de zodia Mistreț (echivalentul aspectului de opoziție din astrologia europeană), respectiv pe cele 15 grade ale direcției Sud-Est 3, respectiv 142.6° – 157.5° pe busolă. De aceea în anul 2019 nativii Șarpe se vor afla în conflict direct cu Tai Sui și pentru ei va apare predispoziția de a suferi la nivel emoțional, ceea ce îi va forța să iasă din zona de confort, pentru de a evolua, fie că vor, fie că nu.

Generalul Tai Sui 2019, este Xie Tai, unul din cei 60 de Tai Sui care există.

Reguli feng shui pentru a păstra o relație bună cu Tai Sui (Ducele de Jupiter) în anul 2019:

- locația ocupată de Tai Sui în 2019, respectiv Nord-vest 3 nu trebuie să fie deranjată de zgomotul produs de renovări, săpături, certuri sau muzică gălăgioasă
- este interzisă orientarea cu fața spre direcția Nord-vest 3, chiar dacă aceasta este una din direcțiile favorabile conform pentru cei care au numărul KUA 2, 5, 6, 7 și 8. Calcul KUA
- în schimb este ideal să se stea cu spatele la direcția Nord-vest 3 sau să se doarmă cu creștetul capului așezat spre direcția Nord-vest 3, pentru a se primi protecție de la mare Duce de Jupiter 2019 (Tai Sui)

Remedii feng shui pentru a păstra o relație bună cu Tai Sui în 2019:

- așezați în Nord-vest o statuetă cu Pi Yao, pentru a preveni ghinionul și bolile pe care Tai Sui le poate atrage în cazul în care regulile de mai sus nu sunt respectate
- Folosiți placa Tai Sui 2019 în sectorul de Nord-vest
- reprezentări cu Câini Fu, Pi Xie
- Wu Lou cu cei 8 nemuritori, atrage protecție din cele 8 direcții și capacitatea de a înlătura obstacolele
- Pi Yao cu sabie de foc

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.