Tai Sui, remedii feng shui 2019

Tai Sui este termenul chinezesc pentru o energie aflată pe sectorul zodiei care gurvernează anul în curs, și este asociată cu energia planetei Jupiter din astrologia europeană

Planeta Jupiter face de-a lungul a 12 ani un ciclu orbital pe cercul zodiacal. În Feng Shui, Tai Sui este cunoscut sub numele de Marele Duce de Jupiter și este considerat precum un zeu sau un general, care trebuie respectat, deoarece el este cel care aduce norocul pe pământ..

În anul Mistrețului de Pământ 2019, Tai Sui (Ducele de Jupiter) ocupă cele 15 grade ale direcției Nord-Vest NV3/ respectiv 322.6 °– 337.5 ° pe busolă, care corespund zodiei Mistreț pe cercul zodiacal.

Prin urmare, zodia Mistreț va fi cea mai favorizată de energia lui Tai Sui (Ducele de Jupiter) pe plan financiar și profesional.

Pe de altă parte, zodia Șarpe va fi cea mai defavorizată, deoarece este situată pe cercul zodiacal pe direcția diametral opusă față de zodia Mistreț (echivalentul aspectului de opoziție din astrologia europeană), respectiv pe cele 15 grade ale direcției Sud-Est 3, respectiv 142.6° – 157.5° pe busolă. De aceea în anul 2019 nativii Șarpe se vor afla în conflict direct cu Tai Sui și pentru ei va apare predispoziția de a suferi la nivel emoțional, ceea ce îi va forța să iasă din zona de confort, pentru de a evolua, fie că vor, fie că nu.

Generalul Tai Sui 2019, este Xie Tai, unul din cei 60 de Tai Sui care există.

Reguli feng shui pentru a păstra o relație bună cu Tai Sui (Ducele de Jupiter) în anul 2019:

- locația ocupată de Tai Sui în 2019, respectiv Nord-vest 3 nu trebuie să fie deranjată de zgomotul produs de renovări, săpături, certuri sau muzică gălăgioasă
- este interzisă orientarea cu fața spre direcția Nord-vest 3, chiar dacă aceasta este una din direcțiile favorabile conform pentru cei care au numărul KUA 2, 5, 6, 7 și 8. Calcul KUA
- în schimb este ideal să se stea cu spatele la direcția Nord-vest 3 sau să se doarmă cu creștetul capului așezat spre direcția Nord-vest 3, pentru a se primi protecție de la mare Duce de Jupiter 2019 (Tai Sui)

Remedii feng shui pentru a păstra o relație bună cu Tai Sui în 2019:

- așezați în Nord-vest o statuetă cu Pi Yao, pentru a preveni ghinionul și bolile pe care Tai Sui le poate atrage în cazul în care regulile de mai sus nu sunt respectate
- Folosiți placa Tai Sui 2019 în sectorul de Nord-vest
- reprezentări cu Câini Fu, Pi Xie
- Wu Lou cu cei 8 nemuritori, atrage protecție din cele 8 direcții și capacitatea de a înlătura obstacolele
- Pi Yao cu sabie de foc

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodia SARPE.FEMEIA Sarpe,Bani.Horoscop chinezesc.ZODIACOOL
Îi place să folosească banii, să-i cheltuie, să-i pună în circulație
Steaua zburătoare 9, remedii feng shui 2019
Steaua zburătoare 9 are o energie duală care multiplică o energie deja existentă într-o
Zodiac chinezesc MISTRET 2019, horoscop chinezesc 2019 BANI și carieră
Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Mistreț pe plan profesional

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.