Tai Sui 2018 – remedii feng shui

Tai Sui este termenul chinezesc pentru stelele aflate în directă opoziție cu planeta Jupiter, de-a lungul celor 12 ani în care Jupiter își face ciclul

orbital. În Feng Shui, Tai Sui, cunoscut sub numele de Marele Duce de Jupiter, este considerat un zeu sau un general demn de respectat, deoarece el aduce norocul pe pământ. În anul Câinelui de Pământ, 2018, Tai Sui, Ducele de Jupiter, ocupă cele 15 grade ale direcției Nord-Vest 1. Prin urmare, zodia Câine va fi norocoasă, beneficiind de protecția lui Tai Sui.

Zodia Dragon, situată pe cercul zodiacal pe direcția diametral opusă față de zodia Câine, respectiv pe cele 15 grade ale direcției Sud-Est 1, va fi în anul 2018 în conflict cu Tai Sui și, de aceea, pentru nativii în zodia Dragon apare riscul de a se îmbolnăvi și de a câștiga banii cu greu în 2018. Generalul Tai Sui pentru anul 2018 este Jiang Wu. (unul dintre cei 60 de Tai Sui care există)

Reguli feng shui pentru a păstra o relație bună cu Tai Sui (Ducele de Jupiter) în anul 2018:

- locația ocupată de Tai Sui 2018, respectiv Nord-Vest 1, nu trebuie să fie deranjată de zgomotul produs de renovări, săpături, certuri sau muzică gălăgioasă
- este interzisă orientarea cu fața spre direcția Nord-Vest 1, chiar dacă aceasta este una dintre direcțiile favorabile conform cu numărul Kua. Calcul KUA
- este ideal să se stea cu spatele la direcția Nord-Vest 1, pentru a primi protecție de la Ducele de Jupiter 2018

Remedii feng shui pentru a păstra o relație bună cu Tai Sui în 2018:

- Așezați în Nord-Vest o statuetă Pi Yao, pentru a preveni ghinionul și bolile pe care Tai Sui le poate atrage în cazul în care regulile de mai sus nu sunt respectate.

- Placa Tai Sui 2018
- Pi Xie
- Câini Fu
- Wu Lou cu Pi Yao
- Pi Yao cu sabie de foc

AFLĂ MAI MULT:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!