Stele Zburatoare 2020

Harta anuală a Stelelor Zburătoare 2020, valabilă pentru perioada 4 februarie 2020 – 3 februarie 2021. În mijloc zboară steaua zburătoare 7, furturi și accidente.

În mijloc zboară steaua 7, care are o energie negativă ce predispune la probleme cu oamenii legii, accidente, injurii, complicații, furturi. Cu ajutorul stelelor zburătoare vom reuși să amplificăm și să folosim energiile pozitive din univers, folosind activatori specifici, însă vom reuși și să minimizăm riscurile folosind remedii feng shui.

Stelele zburătoare sunt numerotate de la 1 la 9. Stelele Zburătoare cu energie pozitivă sunt 1, 4, 6 și 8, iar stelele zburătoare cu energie negativă sunt 2, 3, 5 și 7.

Steaua 9 poate fi atât pozitivă (dacă se combină cu stelele pozitive 1, 4, 6 sau 8) sau negativă (dacă se combină cu stelele negative 2, 3, 5 și 7).

Previziunile feng shui pentru 2020 sunt calculate prin metoda astrologică a Stelelor Zburătoare de către Maestrul Feng Shui ZODIACOOL.

Harta Stelelor Zburătoare pentru anul 2020

În harta anuală a Stelelor Zburătoare valabilă pentru perioada 4 februarie 2020 – 3 februarie 2021, conform cu calendarul tradițional chinezesc Solar, anul 2020 este sub auspiciile zodiei Șobolan de Metal, dar și sub influența stelei zburătoare 7, care poartă energia pierderilor, a furturilor, a infidelității.

Dezastrele pe care le poate provoca energia negativă a stelei 7 se pot răsfrânge asupra vieții profesionale: pierderi de bani în afaceri, atragerea unor sancțiuni la salar, sau asupra vieții private: infidelitate, divorț, accidentări, probleme de sănătate, reparații costisitoare, deteriorarea aparaturii electronice și a electrocasnicelor etc.

În fiecare celulă din tabel sunt trecute în ordine: punctul cardinal, numărul stelei și semnificația acesteia.

Sud-Est
Steaua 6
Energia norocului ceresc
Sud
Steaua 2
Energia bolilor
Sud-Vest
Steaua 4
Energia iubirii și a norocului la examene
Est
Steaua 5
Energia ghinionului
Centru
Numărul guvernant Anul 2020
Steaua 7
Energia pierderilor și pericolelor
Vest
Steaua 9
Energia popularității
Nord-Est
Steaua 1
Energia reușitelor
Nord
Steaua 3
Energia certurilor
Nord-Vest
Steaua 8
Energia bogăției

Pentru a afla care sunt zonele cu energie pozitivă și care sunt zonele cu energie negativă dintr-un spațiu (clădire de birouri, locuință, cameră) este necesar să se suprapună harta stelelor zburătoare anuale peste planul spațiului analizat.

Mai întâi se folosește o busolă pentru a marca punctele cardinale și intermediare pe schița spațiului de lucru sau locuibil, apoi se notează stelele zburătoare, pentru a se determina zonele cu energie pozitivă și cele cu energie negativă.

Stele Zburătoare cu energie negativă în 2020. Remedii feng shui pentru anul 2020

Cu ajutorul remediilor feng shui, puteți controla și elimina energia negativă a stelelor zburătoare: 2, 3, 5, 7 pentru a se crea spații primitoare, pline cu energie pozitivă, astfel încât starea de sănătate, situația financiară și relațiile să fie înfloritoare.

Steaua zburătoare 2 – remedii pentru anul 2020

Steaua zburătoare 3 – remedii pentru anul 2020

Steaua zburătoare 5 – remedii pentru anul 2020

Steaua zburătoare 7 – remedii pentru anul 2020

Steaua zburătoare 9 – remedii pentru anul 2020

Ca regulă generală, înainte de a se activa stelele cu energie pozitivă trebuie să dizolvăm energia negativă a stelelor nefaste 2, 3, 5, 7 și 9.

Stele Zburătoare cu energie pozitivă în 2020. Remedii feng shui care sporesc energia pozitivă în 2020

Cu ajutorul activatorilor feng shui putem amplifica energia pozitivă a stelelor zburătoare: 1, 4, 6 și 8 și putem crea spații cu un bun feng shui.

Steaua zburătoare 1 – activatori pentru anul 2020

Steaua zburătoare 4 – activatori pentru anul 2020

Steaua zburătoare 6 – activatori pentru anul 2020

Steaua zburătoare 8 – activatori pentru anul 2020

Particularități astrologice în anul Șobolanului, 2020

Tai Sui 2020 – remedii feng shui anuale

Cele Trei Ucideri, o perturbare energetică periculoasă în anul 2020 – remedii feng shui

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!