Stele Zburătoare 2019

Harta anuală a Stelelor Zburătoare valabilă pentru perioada 4 februarie 2019 – 3 februarie 2020. Oamenii și clădirile fac parte din aceeași rețea

energetică și de aceea calitatea energiilor unei clădiri poate influența energia locatarilor. Cu ajutorul stelelor zburătoare vom reuși să amplificăm și să folosim energiile pozitive din univers, folosind activatori specifici, însă vom reuși și să minimizăm riscurile folosind remedii feng shui. Stelele zburătoare cu flux de energie pozitivă aduc bani, dragoste, reușite, victorii și noroc în carieră. Stelele zburătoare cu flux de energie negativă atrag certuri, boli, ghinioane, furturi și accidente.

Loading...

Previziunile feng shui pentru 2019 sunt calculate prin metoda astrologică a Stelelor Zburătoare de către Maestrul Feng Shui ZODIACOOL.

Harta Stelelor Zburătoare pentru anul 2019

În harta anuală a Stelelor Zburătoare valabilă pentru perioada 4 februarie 2019 – 3 februarie 2020, conform cu calendarul tradițional chinezesc Solar, anul 2019 este sub auspiciile zodiei Mistreț de Pământ și ale numărului guvernant 8, steaua a cărei energie predispune la bogăție, prosperitate, bani din belșug pentru toate cele 12 zodii chinezești, cu anumite excepții.

În fiecare celulă din tabel sunt trecute în ordine: punctul cardinal, numărul stelei și semnificația acesteia.

Sud-Est
Steaua 7
Furturi, accidente
Sud
Steaua 3
Certuri, litigii
Sud-Vest
Steaua 5
Ghinion
Est
Steaua 6
Noroc ceresc
Centru
Numărul guvernant Anul 2019
Steaua 8
Bani, prosperitate
Vest
Steaua 1
Victorii
Nord-Est
Steaua 2
Boli
Nord
Steaua 4
Dragoste, noroc la examene
Nord-Vest
Steaua 9
Noroc pentru viitor

Pentru a afla care sunt locațiile cu energie pozitivă si care sunt locațiile cu energie negativă dintr-un spațiu (clădire de birouri, locuință, cameră) este necesar să se suprapună harta stelelor zburătoare anuale peste planul spațiului analizat.

Mai întâi se folosește o busolă pentru a marca punctele cardinale și intermediare pe schița spațiului de lucru sau locuibil, apoi se notează numărul corespunzător fiecărei stele zburătoare, pentru a se determina zonele cu energie pozitivă și cele cu energie negativă.

Stele Zburătoare cu energie negativă în 2019. Remedii feng shui pentru anul 2019

Cu ajutorul remediilor feng shui, putem controla fluxul de energie negativă a stelelor zburătoare: 2, 3, 5, 7 și 9, astfel încât starea de sănătate, situația financiară și relațiile să nu fie afectate.

Steaua zburătoare 2 – remedii pentru anul 2019

Steaua zburătoare 3 – remedii pentru anul 2019

Steaua zburătoare 5 – remedii pentru anul 2019

Steaua zburătoare 7 – remedii pentru anul 2019

Steaua zburătoare 9 – remedii pentru anul 2019

Ca regulă generală, înainte de a se activa stelele cu energie pozitivă trebuie să dizolvăm energia negativă a stelelor nefaste 2, 3, 5, 7 și 9.

Stele Zburătoare cu energie pozitivă în 2019. Remedii feng shui care sporesc energia pozitivă în 2019

Cu ajutorul activatorilor feng shui putem amplifica energia pozitivă a stelelor zburătoare: 1, 4, 6 și 8 și putem crea spații cu un bun feng shui. 

Steaua zburătoare 1 – activatori pentru anul 2019

Steaua zburătoare 4 – activatori pentru anul 2019

Steaua zburătoare 6 – activatori pentru anul 2019

Steaua zburătoare 8 – activatori pentru anul 2019

Particularități astrologice în anul Mistrețului de pământ, 2019

Tai Sui 2019 – remedii feng shui anuale

Cele Trei Ucideri, o perturbare energetică periculoasă în anul 2019 – remedii feng shui

loading...

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.