Stele Zburătoare 2018

Harta Stelelor Zburătoare este valabilă pentru 4 februarie 2018 – 3 februarie 2019, în anul Câinelui de Pământ guvernat de steaua 9

Stelele Zburătoare sunt energii care influențează atât indivizii cât și armonia spațiilor, aducând câștiguri sau pierderi în funcție de calitatea energiei, pozitivă sau negativă.

Anual, când aceste energii se deplasează, se fac previziuni, se folosesc tehnici și remedii pentru captarea energiei pozitive și blocarea energiei negative.

Prin feng shui-ul stelelor zburătoare se dobândește abilitatea de a lucra cu energiile din univers, folosind, după caz, remedii sau activatori feng shui.
Citește Teoria Stelelor Zburătoare

Loading...

Harta Stelelor Zburătoare pentru anul 2018

În tabelul de mai jos este Harta Stelelor Zburătoare valabilă în perioada: 4 februarie 2018 – 3 februarie 2019, perioadă numită și anul Câinelui de Pământ.

Se observă în tabelul de mai jos 9 celule distincte. În fiecare celulă din tabel sunt trecute în ordine: punctul cardinal, numărul stelei și semnificația acesteia.

Sud-Est
Steaua 8
Bani, prosperitate
Sud
Steaua 4
Dragoste, noroc la examene
Sud-Vest
Steaua 6
Noroc ceresc
Est
Steaua 7
Furturi, accidente
Centru
Numărul guvernant Anul 2018
Steaua 9
Noroc pentru viitor
Vest
Steaua 2
Boli
Nord-Est
Steaua 3
Certuri, litigii
Nord
Steaua 5
Ghinion
Nord-Vest
Steaua 1
Victorii

Stelele zburătoare Feng Shui cu energie pozitivă aduc bani, dragoste, reușite, victorii și noroc în carieră.
Stelele zburătoare cu energie negativă atrag certuri, boli, ghinioane, furturi și accidente.

Pentru a afla care sunt locațiile cu energie pozitivă și care sunt locațiile cu energie negativă dintr-un spațiu (clădire de birouri, locuință, cameră) este necesar să se suprapună harta stelelor zburătoare anuale peste planul spațiului analizat.

Previziuni Feng Shui pentru anul 2018

Anul 2018 este sub auspiciile zodiei Câine de Pământ și ale numărului guvernant 9.

Anul 2018 al Câinelui de Pământ este guvernat de steaua 9, care va trece în anul 2018 în mijlocul pătratului Luo Shu și va atrage prosperitate asupra tuturor caselor și ocupanților acestora, indiferent de zodie.

Potențialul financiar creat de steaua 9 se va concretiza în noi oportunități de afaceri, creșterea fluxului de încasări, obținerea unei bune reputații și a unui statut social înalt. De aceea, tendința oamenilor va fi să organizeze mai des petreceri, să sărbătorească și să se bucure de viață. Norocul în căsătorii va fi și el amplificat în anul 2018.

Ce este bine în anul 2018:

- În familie, tații vor fi tentați să-și petreacă mai mult timp cu familia și să-i susțină pe membrii acesteia în proiectele lor.
- Pe de altă parte, mamele vor deveni mai active și mai preocupate de afaceri. S-ar putea ca efortul lor să se merite pe termen lung, deoarece mamele vor reuși să revoluționeze unele domenii de activitate.
- Femeile de peste 40 de ani vor avea venituri consistente, provenite în special din industria lemnului, educație, publicații, grădinărit și mâncare vegetariană.
- Articolele, cărțile și materialele video se vor bucura de atenția publicului, cu toate că s-ar putea să atragă și unele cancanuri din cauza conținutului.
- În relații, comunicarea va fi uneori mai aprinsă, dar în final discuțiile se vor termina în condiții armonioase. Există o tendință sporadică spre flirt, care trebuie ținută cu orice preț sub control, pentru a nu atrage în cuplu certuri pe teme afective.
- Liderii de afaceri se vor bucura de autoritate, creativitatea va fi de partea lor.
- Călătoriile cu avionul și salturile cu parașuta vor veni în atenția publică poate mai mult ca niciodată.
- Este posibil ca în anul 2018 tehnologia să cunoască un real progres, datorită afluxului de idei inovatoare în industria de mașini, avioane și IT.
- Interesul publicului pentru cursuri de formare profesională și discursurile motivaționale va lua un avânt la începutul anului, dar va scădea spre sfârșitul anului, în cazul în care nu se fac schimbări constructive și nu se vine pe piață cu un conținut original.

Situații negative pentru anul 2018:

- Ne putem aștepta la diverse probleme digestive, chiar în urma nunților și petrecerilor.
- Cei care vorbesc în public vor munci mult pentru a fi remarcați, succesul fiind diminuat în 2018. Se recomandă atenție sporită în publicarea articolelor și a cărților, deoarece ele pot stârni controverse și chiar litigii.
- În educație s-ar putea să apară controverse legate de rezultatele obținute la examene.
- Este foarte posibil ca drumețiile în grupuri organizate, făcute în zone montane, să cadă sub incidența bârfelor.
- Cariera unor persoane poate fi zdruncinată din temelii, datorită unor situații nefavorabile, apărute din senin și greu de prevăzut. Norocul în carieră se va putea îmbunătăți doar prin multe ore suplimentare de muncă. Banii vor veni doar în urma unor eforturi mari.
- Vacanțele la mare trebuie privite și organizate cu responsabilitate. Există predispoziții la înec.
- Sănătatea poate fi pusă sub semnul întrebării. În special, se vor produce îmbolnăviri la nivelul coapselor, genunchilor și gleznelor. Sănătatea ficatului trebuie menținută la cote maxime printr-un regim alimentar echilibrat, sărac în grăsimi și un somn ordonat între orele 23:00 și 05:00.
- Nativii din zodia Dragon vor fi puși în situații stresante, vor fi forțați să evolueze. Dar acest aspect nu este neaparat rău, deoarece Dragonul are nevoie de provocări pentru a reuși.

Stele Zburătoare cu energie negativă în 2018 – remedii feng shui pentru anul 2018

Cu ajutorul remediilor feng shui, puteți bloca energia negativă a stelelor zburătoare 2, 3, 5 și 7.

Steaua zburătoare 2 – remedii pentru anul 2018

Steaua zburătoare 3 – remedii pentru anul 2018

Steaua zburătoare 5 – remedii pentru anul 2018

Steaua zburătoare 7 – remedii pentru anul 2018

Stele Zburătoare cu energie pozitivă în 2018 – activatori feng shui pentru anul 2018

Cu ajutorul activatorilor feng shui, puteți amplifica energia pozitivă a stelelor zburătoare: 1, 4, 6 și 8 și puteți crea spațiu cu un bun feng shui.

Steaua zburătoare 1 – activatori feng shui pentru anul 2018

Steaua zburătoare 4 – activatori feng shui pentru anul 2018

Steaua zburătoare 6 – activatori feng shui pentru anul 2018

Steaua zburătoare 8 – activatori feng shui pentru anul 2018

Steaua zburătoare 9 – activatori feng shui pentru anul 2018

Particularități astrologice în 2018

Tai Sui 2018 – remedii feng shui

Cele Trei Ucideri 2018 – remedii feng shui

loading...

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Cum face dragoste un nativ din Gemeni. Cum seduci o femeie din zodia Gemeni și cum se comportă
Horoscop VĂRSĂTOR 2019, evenimente importante în 2019 pentru nativii din zodia Vărsător! 2019
Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Câine pentru muncă, carieră și afaceri: Pentru

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.