Aplica

Stele Zburătoare 2017

Stelele zburătoare 2017 faste sunt cele care îți aduc bani, dragoste, victorii și noroc în carieră

 

Stelele zburătoare Feng Shui faste sunt cele care îți aduc bani, dragoste, reușite, victorii și noroc în carieră. Stelele zburătoare nefaste sunt aducătoare de certuri, boli, ghinioane, furturi. Este important, mai întâi, să te protejezi de stelele nefaste, aducătoare de certuri, boli, ghinioane, furturi și apoi să activezi stelele faste, cele care îți aduc bani, dragoste, reușite, victorii și noroc în carieră. În plus, mai există 2 energii majore de care trebuie să ții cont, și anume: Ducele de Jupiter și Cele 3 Ucideri.

În fiecare an, stelele zburătoare guvernează anumite zone din spațiu în care locuiești sau muncești. Stelele zburătoare Feng Shui anuale își schimbă de la an la an poziția și, implicit, zona de influență. Harta anuală Feng Shui este definită de stelele zburătoare.

În harta anuală Feng Shui găsești cele 8 zone ale spațiilor tale guvernate de stelele zburătoare 2017, care sunt definite de numere, semnificație și puncte cardinale. Harta anuală Feng Shui îți oferă informații precise în ceea ce privește norocul în cele 8 zone ale spațiilor tale, plus norocul pentru fiecare zodie chinezească și pentru fiecare membru al familiei în parte.

Harta Stelelor Zburătoare pentru anul 2017

Harta stelelor zburătoare 2017 este valabilă începând cu ziua de 3 februarie 2017:

tabel stele zburatoare 2017

Stelele zburătoare sunt reprezentate prin numere și au semnificațiile:

Steaua zburătoare 1 = Victorie
Steaua zburătoare 2 = Boală
Steaua zburătoare 3 = Ostilitate
Steaua zburătoare 4 = Dragoste și examene
Steaua zburătoare 5 = Ghinion
Steaua zburătoare 6 = Noroc ceresc
Steaua zburătoare 7 = Furturi și accidente
Steaua zburătoare 8 = Bani
Steaua zburătoare 9 = Faimă

Când ești sub influența unei anumite stele zburătoare?

Stelele zburătoare au impact asupra ta atunci când ele tranzitează:
a) ușa principală de la casă sau de la serviciu
b) dormitorul, livingul
c) biroul sau o încăpere pe care o folosești foarte des
d) sectorul pe care îl ocupă animalul zodiei tale
f) sectorul pe care îl ocupi în calitate de un anumit membru al familiei tale, cum ar fi tatăl, mama, fiul, fiica.

Steaua zburătoare a Victoriilor guvernează anul 2017 (Steaua 1)

În 2017 avem parte de un număr guvernant foarte bun, respectiv steaua Victoriei, care zboară în centru și aduce șanse de reușită pentru fiecare persoană în parte, indiferent de zodia în care este.

În centrul caselor, stelele zburătoare din 2017 fac o combinație excelentă între numărul anului și numărul perioadei. Ca urmare, vor apărea câștiguri materiale sporite și succes în acțiunile financiare. Totul este să păstrezi un echilibru bun între muncă și relaxare, perseverență și competitivitate, înțelepciune și mândrie.

Steaua Zburătoare a Bolilor în 2017 (Steaua 2)

Remediază stelele zburătoare nefaste. O primă metodă de apărare este să identifici locurile cu stelele zburătoare nefaste și apoi să le diminuezi energia, folosind remedii simbolice.

Steaua 2 este o stea dăunatoare, iar în anul 2017 ocupă sectorul Nord-Vest. Ea aduce predispoziții pentru boli, stări de oboseală, letargie, lipsa poftei de viață. Persoanele care deja sunt în suferință, femeile însărcinate, bunicii masculini nu trebuie să doarmă în încăperi situate în sectorul de Nord-Vest al locuinței. Pe de altă parte, tatăl dintr-o familie, nativii din zodia Câine și zodia Mistreț, liderii de afaceri – indiferent dacă sunt bărbați sau femei, trebuie să-și ia precauții speciale pentru a se proteja de boli (calcul zodie chinezească). În primul rând, nu trebuie să doarmă în încăperi ce ocupă sectorul de Nord-Vest al locuinței și apoi trebuie să folosească remediile de mai jos.

Remedii feng shui împotriva Stelei Zburătoare a Bolilor:
Nu pune obiecte de culoare roșie, portocalie, violet, grena sau galbenă în Nord-Vest. Optează pentru obiecte din metal sau de culoare albă, aurie, argintie. Evită cristalele de formă piramidală. Sunt acceptabile sferele din cristal de culoare albă.
Etalează un obiect Wu Lou în Nord-Vest. O placă cu mantra lui Buddha al medicinei poate fi foarte eficientă pentru a ține bolile la distanță de tine. De asemenea, o stupă și o pagodă a celor 5 elemente vor fi remedii puternice împotriva bolilor.
Dacă îți plac icoanele, optează pentru reprezentări argintate și expune-le în Nord-Vest. Dacă îți plac statuetele cu zeități sau cu îngeri, în 2017 nu uita să le plasezi în Nord-Vest.

Steaua Zburătoare a Certurilor în 2017 (Steaua 3)

Acestă stea aduce o energie nefastă, care predispune la certuri, stări de irascibilitate, tendința de a bârfi, invidii, stări de egoism accentuat, tendința de a acționa la primul impuls. În anul 2017 ea ocupă sectorul de Vest. Fiicele mici, femeile de vârstă foarte tânără și nativii în zodia Cocoș trebuie să-și ia precauții speciale pentru a se proteja de certuri și pentru a nu atrage litigii sau probleme cu oamenii legii.
În primul rând, ai grijă în trafic și condu cu mai multă răbdare. Dă dovadă de înțelegere și respect față de colegii din trafic. Nu da curs certurilor și, mai ales, nu te lega de oamenii legii, agenții de pază, persoanele în uniformă, agenții vamali. Nu fă gălăgie în camerele situate în sectorul de Vest. Nu începe o renovare sau o construcție din Vest.

Remedii feng shui împotriva Stelei Certurilor:
Poți pune un obiect de culoare roșie în Vest. Optează în Vest pentru obiecte din metal sau de culoare albă, aurie, argintie. O sferă din cristal de culoare roșie sau violet va fi un excelent remediu.
Poartă un breloc cu roată cu sabie înflăcărată ca protecție sau o amuletă pentru pace, cu pasăre și soare. Poartă un breloc cu un soare sau un breloc cu un măr de culoare roșie. Celebra pasăre cu 3 picioare va ține certurile la distanță de tine. Așază în Vest obiecte din metal, dar nu pune aici clopoței de vânt din metal și niciun fel de clopoței, fie ei tibetani sau contemporani. Nu expune în Vest plante și nici fântâni arteziene ori acvarii.

Steaua Zburătoare a Furturilor în 2017 (Steaua 7)

Acestă stea poate atrage furturi și accidente, operații chirurgicale, răniri pe corp ce se termina cu vărsare de sânge. În anul 2017 ea ocupă sectorul de Sud-Vest. Dacă ești mama casei sau nativ în zodiile Capră și Maimuță, folosește remedii puternice pentru a te proteja de furturi și accidente (calcul zodie chinezească).

Remedii feng shui împotriva Stelei Furturilor:
În primul rând, ai grijă în trafic. Condu cu mai multă atenție. Nu te grozăvi în trafic. Nu fă gălăgie în camerele situate în sectorul de Sud-Vest. Nu începe o renovare sau o construcție din Sud-Vest pentru a nu activa steaua nefastă.
Poartă o amuletă cu rinocerul și elefantul albaștri sau un pandativ cu mantra Hum. Pentru protecție suplimentară, așază în Sud-Vest placa antifurt sau o statuetă cu rinocer și elefant albaștri. Nu ține în Sud-Vest niciun fel de clopoței de vânt. Nu folosi în Sud-Vest sfere din cristal, decât dacă acestea sunt de culoare neagră sau albastră.
Evită să ieși afară din casă la ore târzii și nu te aventura prin locuri dubioase. Tratează această stea cu atenția cuvenită. Protejează-ți ușa principală, dacă aceasta este afectată de steaua 7, cu o placă antifurt plasată deasupra tocului ușii și cu o pereche de câini Fu, așezați de o parte și de alta a ușii.

Ducele de Jupiter în 2017

Primul lucru pe care îl fac chinezii în prima zi a unui an nou: merg la temple și își procură pământ binecuvântat pentru a se proteja de Ducele de Jupiter. El este zeul anului și se mai numește Tai Sui. Fiind un rege, lui Tai Sui nu-i place să fie privit în ochi. Dacă acest lucru se petrece, devine capricios și induce probleme cu oamenii în uniformă, ghinioane de tot felul, procese, pierderi bănești, obstacole în carieră și în relații, perturbări ale stării de sănătate.

Ducele de Jupiter îți poate aduce mult noroc dacă nu-l privești în față. Îi place să-ți stea în spate, timp în care se comportă ca un bun protector.

Cum folosești benefic energiile Ducelui de Jupiter?

- Orientează tăblia patului pe direcția Vest (Vest2=262.5°-292.5°) în anul 2017.
- La serviciu, stai cu spatele scaunului pe direcția de mai sus.
- Acest lucru îi ajută pe nativii din zodia Cocoș și pe fiicele mici dintr-o familie. În afaceri, le ajută pe femeile foarte tinere, cu vârsta cuprinsă între 18-30 de ani, care au afaceri proprii.
- Este bine să ai spatele casei spre direcția Ducelui de Jupiter.

Ce precauții se recomandă pentru protecție față de Ducele de Jupiter?

- Nu sta cu fața spre direcția Vest (Vest2=262.5°-292.5°) în anul 2017.
- Nu folosi ușa principală dacă aceasta este pe direcția de mai sus. Folosește o ușă secundară.
- Evită să începi o călătorie mergând spre direcția Vest2.
- Necesită atenție mărită nativii din zodia Iepure și fiii mari dintr-o familie, adică primii băieți născuți.
- Nu fă gălăgie, nu începe o construcție sau o renovare din sectorul de vest – în anul 2017.

Remedii feng shui: Pi yao — despre care se știe că este cel care îl poartă pe Duce dintr-un loc în altul — și placa Tai Sui.

3 Ucideri în anul 2017

Cele 3 Ucideri reprezintă trei tipuri de energii negative care pot aduce, în anumite condiții, distrugerea căsătoriilor sau a relațiilor de cuplu, pierderea banilor și a sănătății.

Cele 3 Ucideri zboară în anul 2017 în tot sectorul de Est și în sectoarele de Nord-Est3 și Sud-Est1. Ele te afectează dacă ești nativ în zodia Tigru, Iepure sau Dragon sau dacă ești fiul mare, fiul mic sau fiica mare.
Nu este favorabil să ai ușa principală orientată spre direcțiile de mai sus. Dacă este posibil, folosește o ușa secundară.

Precauții față de cele 3 Ucideri în 2017

- nu construi și nu fă zgomot puternic în sectoarele Nord-Est3, Est și Sud-Est1.
- nu orienta patul cu tăblia spre direcțiile de mai sus, chiar dacă acestea îți sunt favorabile.
- la serviciu, nu sta cu spatele spre aceste direcții.
- acasă, în timpul unor activități precum mâncatul sau privitul la TV, nu sta cu spatele spre aceste direcții.

Ce rezultă dacă le ai în spatele tău?

Dacă începi să construiești o locuință nouă, un sediu de firmă sau un bloc cu apartamente din sectoarele ocupate de cele 3 Ucideri, pot să apară situații precum:
- apartamentele se vor vinde greu sau sub prețul de construcție.
- afacerile vor fi sortite eșecului sau furtului, litigii.
- planurile vor stagna.
- vei atrage ghinion, certuri, boli, despărțiri pentru toți membrii familiei.
Dacă ai patul orientat spre cele 3 Ucideri, mută-l pe altă direcție, pentru a nu atrage pierderea persoanei iubite, despărțiri, infertilitate, ghinioane, pierderi de bani, certuri, boli grave.

Remedii: O sabie cu monede te poate ajuta să te protejezi, dar și mai bine ți-ar prinde un set cu cei trei gardieni cerești.

Steaua Zburătoare a Ghinioanelor în 2017 (Steaua 5)

Acesta este considerată una din cele mai dăunătoare stele, iar în anul 2017 ea ocupă sectorul Sud. Steaua Cinci Galben aduce reversul norocului, tot felul de ghinioane, pierderea oportunităților, dificultăți în acumulare de capital, accidente și boli grave.
Îi afectează în primul rând pe nativii din zodia Cal și pe fiicele mijlocii.

Remedii feng shui împotriva lui 5 Galben:

Poartă un breloc cu o pagodă a celor 5 elemente sau cu stupă. Așază pagoda celor 5 elemente în Sud pentru a avea protecție. Pentru a stabiliza aporturile financiare și pentru protecție împotriva furturilor este recomandat să plasezi și o pereche de cămile în Sud.
Nu pune obiecte de culoare roșie, galbenă sau portocalie în Sud. Mai recomandate în acest sector sunt obiectele de culoare verde. Chiar și florile verzi pot fi eficiente împotriva lui 5 Galben. Optează și pentru sfere din metal. Te poate proteja și un grup de 6 monede chinezești sau un bol metalic cu 168 de monede.

Activează stelele zburătoare faste

Steaua Banilor în 2017

Acestă stea este cea mai urmărită în fiecare an ,deoarece ea poate atrage oportunități și bogății. Este bine să știi că ea are două fețe: una care îți aduce bani și cealaltă care îți aduce boli – dacă adopți un comportament lipsit de generozitate, lipsit de scrupule și decizi să acționezi cu lăcomie sau invidie. De aceea, pentru ca această stea să lucreze în mod armonios și în favoarea ta, fă acte de caritate, deschide-ți inima pentru iubire și apreciere și acționează cu discernământ sporit. Fii de o modestie cât mai mare și nu îndrăzni să crezi că deții puterea absolută.
În anul 2017 steaua Banilor ocupă sectorul de Est. Dacă ești fiul mare dintr-o casă sau nativ în zodia Iepure, vei avea în primul rând de beneficiat de pe urma acestei stele (calcul zodie chinezească).

Activatori feng shui pentru atragerea Banilor:

Plasează în sectorul de Est al locuinței sau al biroului un detaliu de apă tip cascadă sau cu bilă de cristal. Detaliile de apă nu trebuie plasate în dormitoare! Așază în Est un simbol dublu al peștilor, opt sfere de cristal albastru: lapis, aventurin. Decorează sectorul cu o cifră 8 sau cu un tablou cu simbolul infinitului. Dacă ai dormitorul în Estul casei, pentru a activa această stea ai nevoie de un glob din cristal care are gravat pe el pomul vieții. Așază acest cristal în colțul de Est al dormitorului. Nu ține prea multe plante din Est în anul 2017. Ar fi de ajuns 8 tulpini de bambus așezate într-o vază transparentă și umplută cu pietre decorative.

Cum mai poți atrage bogăția? Etalează în Est un munte simbolic din aur, făcut din 8 pietre de râu, clădite unele peste altele și vopsite cu spray auriu. Sub muntele de aur, așază un săculeț roșu cu 6 sau 8 monede chinezești. De asemenea, poate fi excelent să așezi în Est un elefant cu trompa în sus, o broască cu trei picioare și un vas al prosperității.

Steaua Norocului Ceresc în 2017

Acestă stea este excelentă și atrage noroc cu carul. Te face să întâlnești mentori și persoane dornice să te ajute. Steaua Norocului Ceresc aduce beneficii și în domeniul spiritual. În anul 2017 ea ocupă sectorul de Nord. Dacă ești fiul mijlociu dintr-o casă sau nativ în zodia Șobolan (calcul zodie chinezească), vei avea în primul rând de beneficiat de pe urma acestei stele.

Activatori feng shui pentru atragerea Norocului Ceresc:

Așază în Nord o placă cu 6 monede, o țestoasă aurie, 6 sfere din cristal de culoare albă, cum ar fi cuarțul.
Nu ține plante, apă sau lumini puternice în Nord pentru a nu micșora energia stelei de noroc ceresc. O placă cu sutra inimii sau un set de clopoței de vânt din metal, cu 6 tuburi goale la mijloc pot atrage și mai mult noroc. Icoanele argintate sau aurite îți pot aduce și mai multe binecuvântări dacă sunt plasate în Nord.

Steaua Norocului Scolastic în 2017

Acestă stea are mai multe influențe benefice, cum ar fi: sporește norocul de căsătorie, ajută persoanele singure să-și găsească perechea potrivită, aduce succes la examene și noroc celor care doresc să publice lucrări de specialitate sau cărți. Are și o față mai puțin plăcută deoarece, dacă este incorect activată, poate atrage certuri pe teme afective.
În anul 2017 ea ocupă sectorul de Nord-Est. Dacă ești fiul mic dintr-o casă sau nativ în zodiile Tigru și Bivol, vei beneficia direct de acțiunea acestei stele. Atrage și noroc de popularitate și dorința de a socializa și de a te împrieteni cu ușurință (calcul zodie chinezească).

Activatori feng shui pentru atragerea Norocului Școlar:

Așază un glob de cristal în Nord-Est. Va fi eficient și un glob pământesc. Cea mai eficientă în atragerea succesului la examene este o reprezentare cu o poartă a crapului dragon.
Activatori feng shui pentru atragerea Norocului în Dragoste și în Căsătorii:
Plasează în Nord-Est simbolul dublu al fericirii. Evită să ai prea multă apă în Nord-Est pentru a nu ajunge la scandaluri afective. Optează în Nord-Est pentru un lotus roz, mai ales dacă vrei să amplifici fertilitatea. Două rațe mandarine, o pereche de porumbei sau o statuetă cu îndrăgostiți îți vor îmbunătăți relația existentă sau îți va aduce oportunități de a întâlni perechea potrivită. Așază în Nord-Est 4 tulpini de bambus într-o vază transparentă, decorată cu pietre de culoare roz sau violet.

Steaua Victoriilor în 2017

Acestă stea guvernează anul 2017 și are influențe benefice precum: sporește norocul de victorii în competiții și în acțiunile pe care ți le propui, face ca rezultatele să apară ușor, cu mai puțină muncă decât de obicei, dar cere să acționezi cu multă focalizare asupra scopului propus. Ajută persoanele timide să izbândească și să se afirme. Se adresează fiecărei persoane.
În anul 2017 ea ocupă sectorul din centrul spațiilor sau al camerelor casei tale.

Activatori feng shui pentru atragerea Victoriilor:

Plasează în centrul spațiilor pe care le folosești, acasă și la serviciu, un detaliu cu apă în mișcare pentru a trezi această stea. Așază o țestoasă neagră în centru pentru a atrage succes în carieră. Dacă lucrezi în posturi de conducere, așază steagul victoriei pe biroul tău de lucru, în spațiul central al acestuia. Pune în centrul livingului o măsuță decorativă cu blat de formă rotundă. Activează centrul casei cu o icoană. Agață la lustră un șnur cu 6 monede chinezești și cu nod mistic. Dacă ai o cameră situată în centrul locuinței, plasează în sectorul de Nord a acesteia cupele și distincțiile pe care le-ai primit până acum sau, dacă nu ai încă o cupă, mergi la un centru specializat în personalizarea cupelor și medaliilor și fă-ți o distincție pentru tine.

Steaua Norocului Viitor în 2017

Acestă stea zboară în anul 2017 în sectorul de Sud-Est și are influențe benefice precum: sporește norocul de popularitate, face ca cei din jur să te observe și să-ți recunoască meritele, îți poate aduce câștiguri materiale suplimentare datorită recunoștinței celor din jur, te face să devii o persoană foarte plăcută în mediile în care apari. Astfel, te poți dezvolta mai bine în domeniul afacerilor, dar și în relații, unde câștigi ușor inimile prin amplificarea șarmului tău personal. Această stea aduce pasiune și dorința de a acționa cu bucurie. Aduce pofta de viață și impulsul de a acționa cu hărnicie.
În anul 2017 această stea te influențează în mod direct dacă ești nativ în zodiile Dragon și Șarpe (calcul zodie chinezească) și dacă ești fiica mare a unei familii.

Activatori feng shui pentru atragerea Popularității

Poartă o amuletă cu păsări de culoare roșie. O reprezentare cu un păun sau cu o pasăre Phoenix poate atrage oportunități excepționale și câștiguri neașteptate. Păsările pot fi amulete, tablouri, statuete și trebuie plasate în sectorul de Sud-Est.
De asemenea, în anul 2017 este bine să ai în Sud-Est cât mai multe plante. Nu plasa în Sud-Est obiecte de culoare roșie sau lumini puternice pentru a nu afecta norocul de bani. În timpul iernii sau în sezonul rece, o veioză plasată în Sud-Est este de bun augur.

Folosește o busolă sau o aplicație pentru mobil și determină cu precizie sectoarele din spațiile tale, apoi plasează remediile sau activatorii necesari.

Zodiacool oferă acces gratuit consultanților feng shui la instrumente pentru calcule Feng Shui:

Stele zburătoare anuale
Stele zburătoare lunare

Feng Shui
Feng Shui Casa
Calculator Feng Shui
Calcul numar KUA pentru directii personale ...
Calcul numar KUA pentru directii personale
Stele zburatoare anuale, energii faste si nefaste ...
Stele zburatoare anuale, energii faste si nefaste
Stele zburatoare lunare pentru amenajarea locuintei ...
Stele zburatoare lunare pentru amenajarea locuintei
KUA casa si sectoarele favorabile ale locuintei si incaperilor ...
KUA casa si sectoarele favorabile ale locuintei si incaperilor
Culori norocoase zilnice, cum ne imbracam ...
Culori norocoase zilnice, cum ne imbracam
Prieten secret, aliati si dusmani zodiacali ...
Prieten secret, aliati si dusmani zodiacali
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!