Transport gratuit peste 140 lei

Steaua zburatoare 9, activatori feng shui pentru energia popularitatii in anul 2022

Li, Steaua violet 9, numită și Steaua Multiplicării Norocului, va ajunge după 8 ani de tranzit, în domiciliu în anul 2022, în zona de Sud a spațiilor locuibile și a spațiilor de lucru.

Li, Steaua violet 9, numită și Steaua Multiplicării Norocului, Steaua Bogăției din Viitor sau Steaua Popularității, va ajunge după 8 ani de tranzit, în domiciliu în anul 2022, în zona de Sud a spațiilor locuibile și a spațiilor de lucru, de unde ne putem aștepta la îmbunătățirea relațiilor sociale, amplificarea magnetismului personal, apariția de noi oportunități pe plan social și financiar.

Steaua violet 9, are o influență duală în perioada lui 8, elementul său este focul. Când steaua 9 apare pe lângă stele bune, precum 1, 4, 6, 8 ea multiplică energia favorabilă. Însă atunci când însoțește stele rele, precum 2, 3, 5, 7, ea multiplică energia nefavorabilă.

Îți recomandăm

Steaua violet 9 – Steaua Multiplicării Norocului, 2022

O stea violet 9 ajunsă în domiciliu, în zona de Sud, poate aduce bogăție, faimă, putere. De asemenea, steaua 9 va aduce în acest an și o trezire a încrederii în sine, va spori farmecul personal și reușitele pe plan social.

Steaua violet 9, prezentă în zona de Sud le va avantaja cel mai mult pe femeile de vârsă medie, 35-55 ani, pe fiicele mijlocii dintr-o familie, adică pe copiii de gen feminin născuți la mijloc într-o familie (nu prima fetiță, nici ultima fetiță). Toate acestea se vor bucura în anul 2022 de un mare succes.

Urmăriți să nu puneți în 2022 detalii din piatră, vase din ceramică în zona de Sud, deoarece acestea au energie de pământ, iar pământul diminuează energia elementului foc, al stelei 9.

De asemenea, nu puneți în zona de Sud detalii de apă, fântâni arteziene, pentru a nu micșora beneficiile pe care le poate aduce steaua Popularității în acest an. Sudul ar trebui să fie activat cu obiecte din lemn, plante. De asemenea, energia stelei Popularității, steaua violet 9, va putea fi activată și prin mișcare, activități umane.

Prin urmare, ar fi bine să utilizați această zonă din casă sau de la muncă, cât mai des posibil și să păstrați ferestrele și ușile din zona de Sud deschise, pentru a lăsa energia multiplicării să intre în interioarele încăperilor pe care le utilizați.

Dacă doriți să sporiți energia din această zonă prin intermediul obiectelor feng shui, atunci plasați în Sud o reprezentare frumoasă cu un cal, confecționată din lemn.

În plus, lunimile, lumânările plasate în colțul de Sud al unei camere vor consolida și mai mult elementul foc al stelei violet 9.

În feng shui-ul celor 8 Aspirații, zona de Sud guvernează faima, recunoașterea și popularitatea, reprezintă sectorul din care se emană cea mai multă energie pentru nativii din zodia Cal, pe durata unui an de zile.

De aceea, în 2022 ar fi bine să se organizeze pentru afaceri, ca birou sau pentru socializare camerele situate în zona de Sud a casei, pentru a atrage reușite și mai mulți bani.

Steaua violet 9, poate să aducă și noroc pe plan sentimental, în acest an ar fi bine să așezați obiecte de culoare roșie în zona de Sud, sau să petreceți timp, pe un fotoliu amplasat în zona de Sud, pentru a atrage dragostea și pasiunea în viața voastră.

Dacă vedeți că aveți în casă în zona de Sud obiecte de culorile negru, albastru, bleumarin, crem, portocaliu sau galben pai, ar fi bine să le îndepărtați, sau, dacă acest lucru nu este posibil, nu vă faceți griji, așezați în Sud remedii feng shui pentru a amplifica energia stelei Multiplicării Norocului în anul 2022.

Prin urmare, pentru ca să avem un 2022 promițător în ceea ce privește pacea, liniștea, armonia, ar fi bine să apelăm la remediile feng shui pe care le vom prezenta în continuare.

Remedii feng shui pentru Steaua 9 în anul 2022

1. Steaua violet 9, are o energie care aduce echilibru și armonie, pace și iubire, bogăție.

Deci, în 2022 va fi necesar să folosiți remediile feng shui pentru a atrage acest tip de energie în casă sau la locul de muncă, dacă aveți o ușă din față, din spate sau laterală în sectorul de Sud.

Pentru cei care aveți ușa principală orientată spre direcția Sud sau situată în zona de Sud a locuinței sau a spațiului de lucru (verificați direcția ușii cu ajutorul unei busole), va fi bine să țineți în acest an lângă ușă o vază mare din ceramică vopsită în culoarea roșie, pentru a putea colecta energia Bogăției ce av să vină.

Puteți să utilizați elemente ce țin de elementul foc sau obiecte de culoarea roșie sau violet lângă ușă, pentru a amplifica puterea stelei 9.

Steaua 9 poate să pună și degetul pe rană, să vină la pachet cu posesivitate, gelozie, tendința de a ține relațiile sub control. Iar pentru a avea un sub semnul iubirii, armoniei, trandeții și al senzualității, va fi nevoie de remedii feng shui puse în zona de Sud.

Remediile feng shui cele mai eficiente pentru a amplifica energia multiplicării norocului, sunt cele de mai jos și trebuie puse în anul 2022 lângă ușa principală sau lângă ferestrele din zona de Sud:

2. Nativii din zodia Cal sau cei care doriți să fiți favorizați în acest an de energia stelei 9, a Multiplicării Norocului, puteți purta în mașină sau în poșetă:

3. Cei care locuiesc într-o cameră situată în Sudul locuinței, vor fi în acest an pe vibrații pozitive, iar pentru ca totul să le meargă ca pe roate, va fi bine să pună în această încăpere unul din remediile de mai jos:

4. Dacă aveți încăperea pentru birou în zona de Sud a spațiului de lucru sau dacă masa de lucru este amplasată în zona de Sud a încăperii în care lucrați este necesar să folosiți remedii feng shui, pentru a atrage tot ce e mai bun pe partea profesională. Puneți remediile următoare în zona de Sud:

5. Dacă aveți baia situată în zona de Sud, asigurați-vă că păstrați capacul toaletei închis la spălare, pentru a nu pierde odată cu apă si energia multiplicării norocului.

De regulă, în toalete nu se pun remedii feng shui, însă veți putea lega la clanța ușii de la baia din Sud, în partea dinspre hol, un nod mistic chinezesc, de culoare roșie:

În concluzie, steaua violet 9, a Multiplicării norocului poate îmbunătăți situația financiară, bunăstarea și resursele în anul 2022, iar pentru ca acestea să apară în viața voastră, ar fi bine să agățați amulete de culoare roșie în Sudul încăperilor; să folosiți obiecte decorative de culoare roșie, violet, verde, în zona de Sud.

Ar fi bine să începeți și să terminați în zona de Sud o renovare, pentru a atrage noroc și reușite în anul 2022.

Steaua zburătoare 9, a Multiplicării Norocului - pe luni, în anul 2022

Ca fiecare din stelele zburătoare, felul în care se va manifesta steaua 9, a Multiplicării Norocului în anul 2022 va depinde și de tranzitul altor stelele zburătoare lunare, prin zona de Sud a spațiilor de lucru sau a spațiilor locuibile.

Când steaua 9 va fi influențată de energia stelelor nefaste (2, 3, 5, 7), ea va putea aduce boli, gelozie, traume emoționale, accidente, infidelitate în dragoste. Pentru a preveni aceste neplăceri, folosiți remediile feng shui lunare pe care le recomandă Maestrul Feng Shui ZODIACOOL în continuare.

Sănătatea nativilor din zodia Cal va trebui monitorizată cu atenție în luna iunie 2022, când va fi nevoie, pe lângă remediile feng shui menționate mai sus pentru zona de Sud, să puneți în acest colț din casă sau de la lucru și remediile:

Cu cât nativii Cal vor menține în această lună un nivel ridicat de optimism, cu atât viața lor va deveni mai bună. Cu toate acestea, trebuie să fie foarte precauți atunci când conduc, pentru a preveni acceidentele în trafic.

De asemenea, în această perioadă, nativii Cal este posibil să de confrunte cu problemele cardiace.

Cele mai bune luni pe plan profesional pot fi aprilie, iulie, august, septembrie 2022 și ianuarie 2023, când în Sud-ul pătratului Lo Shu se vor forma combinații de stele favorabile, din care va rezulta o energie bună pentru creșterea afacerilor.

În aceste luni, va trebui să exploatați la maximul energia din zona de Sud, pentru că este al doilea cel mai norocos sector în anul 2022.

Steaua 9, va aduce șanse în toate domeniile, deci atât pe plan profesional, cât și în dragoste. Veți vedea că, desfășurând activități în zona de Sud în 2022 vă veți simți mai plini de încredere și veți putea lua cu mai multă ușurință decizii majore.

Vestea bună este că în aceste luni șansele de a vă îmbunătăți situația financiară vor fi mari, iar capacitatea de a trece peste obstacole va spori.

Prin urmare, în aceste perioade afluxul de bani va crește, ca urmare a focusării atenției pe job și carieră.

Steaua violet 9, va aduce acum mai multă dorință de informare și o mai bună abilitate de a comunica în anturaj sau la locul de muncă. Combinațiile de stele care se vor forma în aceste luni vor favoriza demersurile pe partea profesională, dacă acestea se vor desfășura cu seriozitate și responsabilitate.

Pentru a profita de șansele și oportunitățile pe care stelele le vor scoate în calea voastră în aceste luni, puneți remediile feng shui în zona de Sud:

Cu cât veți folosi mai multe obiecte feng shui în zona de Sud în aceste luni, cu atât se vor multiplica șansele de reușită. Succes!

Există și câteva luni în care steaua anuală 9 a Multiplicării norocului va fi influențată de stele nefaste lunare. Acest lucru se va petrece în lunile martie, mai și decembrie 2022.

În aceste luni, se pare că nu vă veți regăsi entuziasmul, moralul și încrederea în sine vor fi la cote scăzute, de aceea, pe plan mental și emoțional se vor simți presiuni care vor cauza stres. Nu este exclus ca acum să iasă la iveală toate temerile pe care ați încercat să le ascundeți sub preș, de aceea va fi necesat să nu mai amânați să luați decizii ferme, pentru a elimina blocajele.

De asemenea, s-ar putea să apară tendința de a obține cu orice preț atenție din partea celor din anturaj sau de la locul de muncă, ceea ce vă va putea conduce spre acțiuni disperate, care riscă să afecteze buna reputație.

Nici pe plan sentimental lucrurile nu vor sta mai bine, erotismul va tinde să se supună regulilor geloziei, ceea ce va crea suferință și posesivitate.

Pentru a obține recunoaștere și succes în aceste luni, folosiți în Sud următoarele remedii feng shui:

Veștile vor fi ceva mai bune în lunile aprilie 2022 și ianuarie 2023. Steaua Iubirii va tranzita zona de Sud, aducând mai multe oportunități în dragoste.

În comparație cu alte combinații de stele favorabile, întâlnirea dintre steaua iubirii și steaua multiplicării norocului este specială, se numește Ho-Tu și poate oferi șanse bune pe plan relațional, amoros.

Acesta este un motiv de optimism în 2022, în ceea ce privește erotismul, pasionalitatea. Combinația aceasta de stele, prezentă în Sud, poate să favorozeze apariția unei noi iubiri, o dragoste fierbinte, care va apărea ne neașteptate. Se va ajunge la amor, iar relațiie începute acum se vor deschide spre noi experiențe în dormitor.

Totul va fi supus schimbării, grație amplificării iubirii, iar dacă veți dori ca totul să meargă bine pe plan amoros și afectiv în aceste luni din 2022, puneți remediile feng shui în zona de Sud:

Feng Shui
Feng Shui Casa
Calculator Feng Shui
Calcul numar KUA pentru directii personale ...
Calcul numar KUA pentru directii personale
Stele zburatoare anuale, energii faste si nefaste ...
Stele zburatoare anuale, energii faste si nefaste
Stele zburatoare lunare pentru amenajarea locuintei ...
Stele zburatoare lunare pentru amenajarea locuintei
KUA casa si sectoarele favorabile ale locuintei si incaperilor ...
KUA casa si sectoarele favorabile ale locuintei si incaperilor
Culori norocoase zilnice, cum ne imbracam ...
Culori norocoase zilnice, cum ne imbracam
Prieten secret, aliati si dusmani zodiacali ...
Prieten secret, aliati si dusmani zodiacali
URMARITI-NE
© Copyright 2016 - 2023 Zodiacool SRL • Autorizatie metale si pietre pretioase nr. 11837 • Termene si conditii
Acest site folosește cookie-uri
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficului. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosesc site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.