Steaua zburatoare 9, amulete feng shui pentru anul 2020

Steaua zburătoare 9 are o energie care multiplică o altă energie deja existentă într-o anumită zonă din casă sau de la locul de muncă.

Prin urmare, Steaua 9 poate avea atât o semnificație bună, cât și una rea. Însă în anul 2020 această stea aduce beneficii în sectorul creativității și al norocului de urmași.

În acest an, steaua 9 aduce energia multiplicării în zona de Vest a spațiilor locuibile sau de lucru, iar aici întâlnește energia creativității din pătratul original Lo Shu.

În anul 2020, în primul rând vor avea de beneficiat de pe urma acestei energii faste nativii din zodia Cocoș fiicele mici ale familiilor (ultima fată născută într-o familie), femeile tinere (cu vârsta între 18-25 de ani).

De asemenea, în anul 2020 este de bun augur să folosim încăperile (dormitorul, biroul, livingul) care sunt poziționate în zona de Vest, pentru a se activa enerrgia fastă a stelei 9.

Steaua zburătoare 9 mai este numită și steaua norocului din viitor, și în acest an va aduce posibilitatea de a ne îmbunătăți statutul social, de a ne spori popularitatea, folosindu-ne de creativitate. Ascensiunea pe scara socială, promovarea vor fi făcute în acest an cu ușurință, însă necesită muncă cinstită, pentru a nu atrage pierderi de bani.

Prin urmare, astrologul ZODIACOOL ne recomandă să dăm frâu liber imaginației, să ieșim din rutina cotidiană, pentru a crea ceva plăcut pentru cei din jur. Unii dintre noi au șanse mari de a ajunge faimoși peste noapte, în urma inovării și promovării unui produs inedit.

Pe partea financiară, situațiile vor fi destul de stabile, dar este posibil să apară tendința de a fura ideile colegilor sau a celor din anturaj, pentru a se câștiga faimă și recunoaștere. Se recomandă precauție, deoarece pot apărea din senin scandaluri uriașe, litigii.

Energia stelei 9 combinată cu cea a stelei 7 din sectorul creativității s-ar putea să susțină demersurile privind fertilitatea. Nu este exclus ca natalitatea să crească. Femeile tinere care se confruntau până acum cu probleme de concepție să găsească soluții de remediere a acestora. Totuși, aici se recomandă și prudență în ceea ce privește intervențiile chirurgicale la secția de ginecologie.

La capitolul amoros, steaua 9 ne va împinge spre nebunii pline de pasionalitate, dorința de a ne împlini fanteziile. Aici este posibil să avem de-a face cu anumite dezechilibre, provocate de indiscreție și abuz. Atenție la tentațiile cu două picioare, chiar dacă este bine să trăim viața la maximum, totuși, infidelitatea va fi sancționată de astre în anul 2020.

La capitolul carieră, steaua 9 vine să pună accentul pe modul de a valorifica oportunitățile și pe curajul de a pune în practică ideile creative. Tendința va fi spre acțiune, dar se întrevede și dezorganizare. Nu este exclus ca proiectele noi pe care le începem să nu se poată realiza fără ajutorul unor persoane de încredere de la muncă sau din anturaj.

De aceea, steaua 9 ne va reaminti acum cât de importantă este comunicarea, în detrimentul impulsivității. Cu cât ne vom exprima mai clar sentimentele și gândurile, cu atât mai mult Universul ne va susține.

În ceea ce privește nemulțumirile și reproșurile, dacă avem ceva de rezolvat, bine ar fi ca accentul să se pună pe comunicarea sinceră și pe înțelepciune, în caz contrar, „ne vom trezi cu un ou aruncat în față”.

Activatorii feng shui potriviți pentru a amplifica energia stelei 9.

Activatori feng shui pentru a amplifica energia popularității, pe care o aduce steaua 9 în anul 2020:

În anul 2020, etalați în zona de Vest a încăperilor, la alegere unul sau mai multe din obiectele fng shui de mai jos:

- 3 monede chinezești legate cu șnur roșu, pentru a benefica de trinitatea norocului între cer-pâmânt-om (Yien-Ti-Ren)
- amuleta cu moneda lacăt, protejează împotriva pierderilor financiare
- amuleta cu floare de prun, atrage mai multă armonie, sănătate, împlinire
- copăcel cu cristale de ametist, pentru mai mult echilibru și armonie
- 3 pietre ale dorințelor sau 3 lingouri/pepite aurii, dizolvă ghinionul
- pagoda celor 5 elemente în 5 culori, atrage stabilitate
- Nodul Mistic și cele 5 elemente, cercei cu ciucuri și strasuri
- Copacul Vieții, brățări cu pandantiv inimă, în 3 straturi

Obiecte contemporane care pot activa energia multiplicării adusă de steaua steaua 9:

- purtați accesorii de culoare roșie, roz, violet
- etalați în zona de Vest a livingului sau al biroului o plantă de interior

În anul 2020, evitați să puneți în zona de Vest:

- obiecte ascuțite din metal (pistoale, săbii, cuțite)

Feng Shui
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!