Transport gratuit peste 140 lei
Aplica

Steaua zburatoare 7 – remedii pentru anul 2022

Tui, Steaua roșie 7, numită și Steaua Infidelității, Steaua Furturilor, Steaua Pierderilor, va ajunge în anul 2022 în domiciliu, în zona de Vest a spațiilor locuibile și a spațiilor de lucru.

Deși am fi tentați să credem că dacă steaua Roșie 7 se întroarce în domiciliu, lucrurile vor fi mai stabile, în realitate nu va fi deloc așa, ci va avea o influență deosebit de negativă în anul 2022.

Steaua roșie 7 – Steaua Infidelității, trădărilor și a furturilor, 2022

Această Stea are o energie nefavorabilă în perioada lui 8 (2004-2024), așa că necesită atenție deosebită.

Elementul acestei stele este metalul, și pentru că are o energie nefavorabilă în această perioadă, poate să-i afecteze pe cei care sunt sub influența sa, aducând cu sine pierderi de bani, pierderea persoanei iubite, separare, gelozie, infidelitate, pierderi de sarcină.

Best seller

În feng shui-ul celor 8 Aspirații, zona de Vest guvernează creativitatea și norocul de urmași și reprezintă sectorul din care se emană cea mai multă energie pentru nativii din zodia Cocoș, pe durata unui an de zile.

De aceea, în 2022 ar fi bine să nu se doarmă în camere situate în zona de Vest a casei, pentru a nu atrage probleme pe teme amoroase și pierderi de bani.

Fiind prezentă în zona de Vest a caselor, Steaua roșie 7, a Furturilor le va influența pe fetele mici

Pentru că steaua Roșie 7 se va afla în zona de Vest a spațiilor locuibile și de lucru, ar fi bine să încercăm ca în acest an să nu-i deranjăm niciodată poziția, prin numeroase activități care produc mult zgomot, reparații, amenajări.

Îți recomandăm

Remediile feng shui cele mai bune pentru steaua Roșie 7 vor fi obiecte de culoare albastră, neagră, bleumarin, bleu, culori ale elementului apă. Elementul apă slăbește puterea elementului metal, despre care spuneam că guvernează steaua 7, a Furturilor, Pierderilor.

În 2022, ar fi bine să nu se pună în Vest obiecte din metal, de formă rotundă, deoarece acest material are energie la fel ca steaua 7, și nu am vrea să amplifice energia Stelei Furturilor (stea de metal).

De asemenea, nu va fi bine să utilizați focul în această zonă, adică să nu folosiți în Vest lumânări, lumini puternice, șemineul, obiecte de culorile roșu, grena, pentru că acestea ar aduce multă energie de foc, care întărește, în acest caz energia stelei Roșii 7.

Ce se întamplă în următoarele 12 luni

Acestă stea se mai numește Steaua Sabiei însângerate, poate aduce predispoziție la accidente în care, cei implicați să piardă mult sânge.

Dacă vedeți că aveți în casă în zona de Vest obiecte în culorile de mai sus sau confecționate din materialele menționate mai sus, ar fi bine să le îndepărtați, sau, dacă acest lucru nu este posibil, nu vă faceți griji, așezați în Vest remedii feng shui eficiente pentru a dizolva energia stelei Infidelității și a Furturilor.

Sub nicio formă nu țineți în acest an în Vestul camerelor covoare de culoare albă, pentru a nu amplifica riscul de a atrage trădări, calomnii și probleme financiare.

Prin urmare, pentru ca să avem un 2022 promițător în ceea ce privește pacea, liniștea, armonia, ar fi bine să apelăm la remediile feng shui pe care le vom prezenta în continuare.

Remedii feng shui pentru Steaua 7 în anul 2022

Steaua Roșie 7 are o energie care îndeamnă la luptă, agresivitate, violență, asalt și jaf. Deci, în 2022 va fi necesar să luați măsuri suplimentare de securitate dacă aveți o ușă din față, din spate sau laterală în sectorul de vest.

1. Pentru cei care aveți ușa principală orientată spre direcția Vest sau situată în zona de Vest a locuinței sau a spațiului de lucru (verificați direcția ușii cu ajutorul unei busole), va fi bine să țineți în acest an lângă ușă un vas cu apă, pentru a dizolva energia stelei Pierderilor.

Energia elementului apă va diminua energia elementului metal, pe care o vehiculează steaua Pierderilor. Nu utilizați elemente de foc sau culori roșii pentru a controla energia stelei Roșii 7, deoarece acest lucru îi poate spori energia nefastă.

Remediile cele mai eficiente pentru a respinge energia pierderilor, riscul de accidente și a nu le lăsa să intre în locuință sau în birou sunt cele de mai jos și trebuie puse lângă ușa principală sau lângă ferestrele din zona de Vest:

2. Nativii din zodia Cocoș sau cei care doriți să nu fiți afectați în acest an de energia stelei 7, a Pierderilor, puteți purta în mașină:

3. Cei care locuiesc într-o cameră situată în Vestul locuinței, vor fi în pericol în acest an, dacă nu vor pune în această încăpere unul din remediile de mai jos, pentru a-i proteja de boli și ghinioane:

4. Dacă aveți încăperea pentru birou în zona de Vest a spațiului de lucru sau dacă masa de lucru este amplasată în zona de Vest a încăperii în care lucrați este necesar să folosiți remedii feng shui, pentru a nu atrage tot ce e mai rău pe partea profesională.

Deci, pentru a evita să vă asumați prea multe riscuri, pentru a preveni neînțelegerile, pentru a nu ajunge în situații de presiune și rivalități comerciale care ar putea duce și la pierderi, așezați pe biroul de lucru sau în zona de Vest a încăperii de lucru remediile:

5. Dacă aveți baia situată în zona de Vest, asigurați-vă că păstrați capacul toaletei închis la spălare, iar când trageți apa, gândiți-vă că dați la canalizare energia negativă a dezastrelor, adusă de steaua galbenă 5.

De regulă, în toalete nu se pun remedii feng shui, însă, lângă ușa de la toaleta din Vest, în partea dinspre hol, puteți pune un bol cu apă, deoarece apa este elementul care distruge energia de metal a stelei Pierderilor.

De asemena, veți putea lega la clanța ușii de la baia din Vest un nod mistic chinezesc, de culoare albastră:

În concluzie, steaua Roșie 7, a Pierderilor, Accidentelor și Infidelității poate afecta starea de bine, starea de sănătate și resursele financiare în anul 2022, iar pentru ca aceste neplăceri să nu apară în viața voastră, ar fi bine să agățați amulete de culoare albastră în Vestul încăperilor; să puneți un vas cu apă lângă ușa toaletei din Vest, să folosiți obiecte decorative de culoare albastră în zona de vest.

Ar fi bine să nu începeți și să nu terminați în zona de Vest o renovare, dacă veți dori să faceți un astfel de demers în anul 2022, să păstrați zona liniștită și ușile și ferestrele închise în zona de Vest.

O altă precauție se referă la luminile puternice, nu ardeți lumânări și nu folosiți culori roșu, roz sau violet în partea de Vest. În schimb, ați putea utiliza plantele mari de interior, în special bambusul, pentru a aduce vibrația norocului, armoniei și echilibrului în Vest.

Steaua zburătoare 7, a Pierderilor - pe luni, în anul 2022

Ca fiecare din stelele zburătoare, felul în care se va manifesta steaua 7, a Pierderilor, Accidentelor și Infidelității în anul 2022 va depinde și de tranzitul altor stelele zburătoare lunare, prin zona de Vest a spațiilor de lucru sau a spațiilor locuibile.

Când steaua 7 este influențată de alte stele nefaste (2, 3, 5, 9), ea va putea aduce gelozie, invidie, traume emoționale, probleme serioase de sănătate, accidente, infidelitate în dragoste. Pentru a preveni aceste neplăceri, urmăriți să folosiți remediile feng shui lunare pe care le recomandă Maestrul Feng Shui ZODIACOOL în continuare.

Sănătatea nativilor din zodia Cocoș va trebui monitorizată cu atenție în lunile aprilie 2022 și ianuarie 2023, când va fi nevoie, pe lângă remediile feng shui menționate mai sus pentru zona de Vest, să pună în acest colț din casă sau de la lucru și remediile:

Cele mai bune luni pe plan profesional pot fi aprilie 2022 și ianuarie 2023, când în vestul pătratului Lo Shu se va forma combinația Ho Tu de stele 2+7, din care se va forma o energie favorabilă afacerilor.

În aceste luni vă puteți aștepta la progrese remarcabile, desigur, posibil să fie necesar ca acum să vă asumați și mai multe responsabilități, va fi nevoie de disciplină și organizare, însă dacă veți folosi remediile feng shui de mai jos și vă veți face strategii, chiar și proiectele cele mai dificile, vor intra pe autostrada reușitelor pe termen lung.

Schimbările se vor putea face, cu succes, dar în mod controlat. Pentru reușite sigure, puneți în aceste luni, în zona de Vest, remediile feng shui:

Însă când vorbim despre steaua roșie 7, nu mereu este lapte și miere, ci ne gândim și la perioade extrem de dificile, în care avem nevoie de energie bună de la remediile feng shui, pentru a ne susține.

Lunile martie, iunie și decembrie 2022, sunt cu predispoziție la certuri, dezamăgire pe partea profesională și pe partea amoroasă. Pe plan amoros, aceste luni vor fi extrem de încărcate de senzualitate și potențial romantic.

Capacitatea de seducție va putea fi valorificată la maximum, însă pot apărea și ocazii sentimentale care se vor dovedi mai târziu a fi nefavorabile. Recomandăm prudență și controlul pornirilor pasionale, orientare către iubire și înțelepciune.

În carieră, se va crea în aceste luni un teren nefavorabil reușitei profesionale și financiare. Va fi necesar să vă mobilizați și să acționați strategic, pentru a nu se ajunge la litigii, pierderi financiare, care cu greu vor putea fi acoperite.

Pentru mai multe șanse de reușită, puneți în aceste luni în zona de Vest remediile feng shui:

Veștile vor fi ceva mai bune în lunile mai, iulie și septembrie 2022. Stele de Bogăție, de Noroc și de Victorii vor tranzita zona de vest, aducând mai mult optimism și expansiune.

Mișcarea acestor stele benefice prin zona de Vest va aduce un val de energie care va putea fi utilizat pentru a face acele lucruri care păreau greu de realizat. Veți începe să vedeți și latura pozitivă a lucrurilor, atenția se va orienta pe planuri, proiecte, strategii.

S-ar putea să aveți și beneficii financiare din delegații sau din călătorii private, în care veți întâlni oamenii potriviți pentru a vă susține ideile de a face mai mulți bani.

Vorbim în aceste luni de formarea unor combinații bune de stele în zona de Vest, și pentru a stimula calitățile de administrare și de organizare, pentru a ajunge cu ușurință la îndeplinirea dorințelor și a proiectelor, așezați în vest următoarele remedii feng shui:

Feng Shui
Feng Shui Casa
Calculator Feng Shui
Calcul numar KUA pentru directii personale ...
Calcul numar KUA pentru directii personale
Stele zburatoare anuale, energii faste si nefaste ...
Stele zburatoare anuale, energii faste si nefaste
Stele zburatoare lunare pentru amenajarea locuintei ...
Stele zburatoare lunare pentru amenajarea locuintei
KUA casa si sectoarele favorabile ale locuintei si incaperilor ...
KUA casa si sectoarele favorabile ale locuintei si incaperilor
Culori norocoase zilnice, cum ne imbracam ...
Culori norocoase zilnice, cum ne imbracam
Prieten secret, aliati si dusmani zodiacali ...
Prieten secret, aliati si dusmani zodiacali
URMARITI-NE
Aboneaza-te la noutati!
Abonare newsletter
© Copyright 2016 - 2022 Zodiacool SRL • Autorizatie metale si pietre pretioase nr. 11837 • Termene si conditii
Acest site folosește cookie-uri
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficului. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosesc site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.