Steaua zburatoare 6, amulete feng shui pentru anul 2020

Steaua zburătoare 6 aduce energia norocului, iar în anul 2020, ea se va afla în zona de Sud-Est a spațiilor de lucru și a celor locuibile.

Steaua 6 mai este numită și Steaua albă a norocului ceresc, iar în anul 2020 îi va favoriza cel mai mult pe nativii din zodiile Dragon și Șarpe, pe fiicele mari ale familiilor.

Acțiunea benefică a stelei 6 se va manifesta la nivel macro sub formă de noroc financiar, idei creative, noroc neașteptat, protecție divină.

Steaua 6, a norocului, ceresc va aduce o energie pozitivă care le va fi de folos celor care vor utiliza în acest an, cât mai des, încăperile situate în zona de Sud-Est a clădirilor (birou, dormitor, living, hol, ușa principală) sau care au ușa principală orientată spre direcția Sud-Est.

Ca urmare a îmbinării dintre energia norocului divin și energia banilor din zona de Sud-est a clădirilor și a încăperilor, în acest an vom vedea lideri sociabili și deschiși, cu un comportament exemplar în condiții de stres.

Ei vor avea capacitatea de a vedea situațiile din perspective mult mai largi decât până acum, vor genera idei creative și vor dori să facă bani într-un mod armonios, fără a profita de clienți sau de angajați. De aceea, spre finele anului 2020, răsplata va fi pe măsură, șanse mari ca bilanțul să iasă pe plus.

Norocoasele anului 2020 vor fi femeile întreprinzătoare și harnice, acestea vor fi susținute de astre dacă vor dori să-și renegocieze salariul. Dacă vor da dovadă de loialitate și de o bună organizare, ele vor reuși să urce pe scara socială, să ajungă în funcții bine plătite.

Fără a se depune eforturi prea mari, banii vor veni din abundență, ca urmare a muncii din trecut. Niciun ideal nu va fi greu de atins în acest an, simțul practic va fi la cote ridicate și soluțiile pentru anumite probleme vor apărea din senin.

Astrologul ZODIACOOL ne sfătuiește să încercăm în acest an să combinăm intuiția cu logica, pentru a avea mai mult succes pe partea financiară.

Steaua zburătoare 6 vine în acest an să ne învețe cum să adunăm mai mulți bani și cum să ajungem să ne sporim calitatea vieții materiale.

Nu vor lipsi obstacolele de-a lungul acestui an, dar în acest fel Universul ne va reaminti că dacă vom avea credință, totul se va rezolva cu ușurință.

Energia norocului divin este protejată de cifra 6, o cifră cu influențe mistice. Ea ne poate ajuta să obținem echilibrul dintre cer și pământ, dintre planul divin și cel omenesc. Cei care vor fi deschiși să-și asculte vocea interioară, vor avea cel mai mult de câștigat, ei vor fi aceia care se vor conecta la resursele pământului și le vor folosi în mod înțelept.

Nu este exclus ca în acest an să se inventeze noi sisteme de reciclare și de protejare a naturii. Banii cheltuiți pentru protecția mediului se vor întoarce înmiit.

Energia cifrei 6 ne va deschide acum porți necunoscute, care vor duce la rezolvarea unor probleme mai vechi. Anul 2020 ne va învăța că nu trebuie să suferim pentru a face bani, ci doar să ne conectăm cu energiile cele mai potrivite din Univers și să le folosim în mod înțelept, pentru binele omenirii.

Activatori feng shui care amplifică energia norocului adusă de steaua 6

În anul 2020, pentru a beneficia de pe urma energiei pozitive a stelei 6, etalați în Sud-Est unul sau mai multe din remediile feng shui de mai jos:

- Clopoței de vânt din metal cu 6 sau cu 8 brațe
- 6 monede chinezești
- Amuleta moneda lacăt
- Amuleta floare de prun
- Ru yi
- Buddha vesel auriu
- Maimuța pe cal
- Elefant feng shui auriu
- Vasul Prosperității

Obiecte contemporane care pot fi utilizate ca activatori pentru energia norocului adusă de steaua 6:

- văruiți în culoarea crem , pereții camerelor situate în Sud-Est
- la un interviu, purtați în jurul gâtului o eșarfă de culoare albă, galben pai, portocalie, aurie, argintie, cărămizie
Așezați în sectorul de Sud-Est:
- 6 sfere din cristal de citrin, aventurin sau cuarț alb
- icoane cu îngeri, arhangheli, Iisus, fecioara Maria, icoana Sporul casei
- ceas din metal
- tablou cu păsări de culoare albă, în zbor
- tablou cu pietre zen
- plante de interior
- TV-ul
- seiful, casa de marcat

În anul 2020 ar fi bine să nu folosiți în Sud-Est:

- obiecte de culoare roșie, neagră
- fântâni arteziene de mărime mare
- lumânări, veioze

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!