Transport gratuit peste 140 lei
Aplica

Steaua zburatoare 6 – activatori feng shui pentru a spori energia norocului divin în anul 2022

Chien, Steaua albă 6, numită și Steaua Norocului Divin, va ajunge după 8 ani de tranzit în domiciliu în anul 2022, în zona de Nord-Vest a spațiilor locuibile și a spațiilor de lucru.

Chien, Steaua albă 6, numită și Steaua Norocului Divin, va ajunge după 8 ani de tranzit în domiciliu în anul 2022, în zona de Nord-Vest a spațiilor locuibile și a spațiilor de lucru, de unde lucrurile vor fi de bun augur în ceea ce privește călătoriile și norocul liderilor de afaceri.

Această Stea are o energie favorabilă în perioada lui 8 (2004-2024), elementul acestei stele este metalul, și pentru că are o energie favorabilă în această perioadă, poate să-i susțină pe cei care sunt sub influența sa, aducând cu sine câștiguri de bani, atragerea persoanei iubite, noroc de căsătorie, bună înțelegere, fidelitate.

Best seller

Steaua albă 6 – Steaua Norocului Divin, 2022

În feng shui-ul celor 8 Aspirații, zona de Nord-Vest guvernează călătoriile și norocul în afaceri, reprezintă sectorul din care se emană cea mai multă energie pentru nativii din zodiile Câine și Mistreț, pe durata unui an de zile.

De aceea, în 2022 ar fi bine să se organizeze pentru afaceri, ca birou sau pentru socializare camerele situate în zona de Nord-Vest a casei, pentru a atrage reușite și mai mulți bani.

Fiind prezentă în zona de Nord-Vest a caselor, Steaua albă 6, a Norocului Divin îii va susține pe bărbații care au rol de tată, pe bunicii de gen masculin, pe unchi.

Îți recomandăm

Pentru că steaua albă 6 se va afla în zona de Nord-Vest a spațiilor locuibile și de lucru, ar fi bine să-i amplificăm energia, desfășurând în această zonă cât mai multe activități.

De asemenea, daca ne interesează să facem o renovare, acest demers poate fi început din zona de Nord-vest, pentru a atrage noroc cu carul și pentru ca reparațiile, amenajările să se facă în timp record și cu un buget mic.

Remediile feng shui cele mai bune pentru steaua albă 6 vor fi obiectele de culoare albă, aurie, argintie, cupru, culori ale elementului metal. De asemenea vor putea fi utilizate cu succes obiectele confecționate din materiale ce țin de elementul pământ, cum ar fi obiectele din cristal, din sticlă, din ceramică, pietrele decorative.

Ce se întamplă în următoarele 12 luni

Elementul pământ sporește puterea elementului metal, despre care spuneam că guvernează steaua 6, a Norocului Divin.

În 2022, ar fi bine să nu se pună în Nord-Vest obiecte de culoare roșie sau lumânări, deoarece acestea țin de elementul foc, care micșorează puterea metalului, elementul stelei 6. Deci nu va fi bine să utilizați focul în această zonă, adică să nu folosiți în Nord-Vest lumini puternice, șemineul, obiecte de culorile roz, grena.

Dacă vedeți că aveți în casă în zona de Nord-Vest obiecte în culorile de mai sus sau confecționate din materialele menționate mai sus, ar fi bine să le îndepărtați, sau, dacă acest lucru nu este posibil, nu vă faceți griji, așezați în Nord-Vest remedii feng shui pentru a amplifica energia stelei Norocului ceresc

Sub nicio formă nu țineți în acest an în Nord-Vestul camerelor covoare de culoare roșie, pentru a nu atrage ghinion extrem, lipsa oportunităților.

Prin urmare, pentru ca să avem un 2022 promițător în ceea ce privește pacea, liniștea, armonia, ar fi bine să apelăm la remediile feng shui pe care le vom prezenta în continuare.

Remedii feng shui pentru Steaua 6 în anul 2022

1. Steaua albă 6, are o energie care aduce echilibru și armonie. Deci, în 2022 va fi necesar să folosiți remediile feng shui pentru a atrage acest tip de energie în casă sau la locul de muncă, dacă aveți o ușă din față, din spate sau laterală în sectorul de Nord-vest.

Pentru cei care aveți ușa principală orientată spre direcția Nord-Vest sau situată în zona de Vest a locuinței sau a spațiului de lucru (verificați direcția ușii cu ajutorul unei busole), va fi bine să țineți în acest an lângă ușă o vază mare din metal, pentru a putea colecta energia norocului divin.

Nu utilizați elemente de foc sau culori roșii lângă ușă, pentru a nu dizolva energia norocul ceresc.

Remediile feng shui cele mai eficiente pentru a amplifica energia norocului, pentru a atrage călătorii, concedii și vacanțe de calitate, pentru a atrage mentori, oameni de ajutor, sunt cele de mai jos și trebuie puse lângă ușa principală sau lângă ferestrele din zona de Nord-Vest:

2. Nativii din zodiile Câine și Mistreț sau cei care doriți să fiți favorizați în acest an de energia stelei 6, a Norocului Divin, puteți purta în mașină sau în poșetă:

3. Cei care locuiesc într-o cameră situată în Nord-Vestul locuinței, vor fi în acest an pe vibrații pozitive, iar pentru ca totul să le meargă ca pe roate, va fi bine să pună în această încăpere unul din remediile de mai jos:

4. Dacă aveți încăperea pentru birou în zona de Nord-Vest a spațiului de lucru sau dacă masa de lucru este amplasată în zona de Nord-Vest a încăperii în care lucrați este necesar să folosiți remedii feng shui, pentru a atrage tot ce e mai bun pe partea profesională. Puneți remediile următoare în zona de Nord-Vest:

5. Dacă aveți baia situată în zona de Nord-Vest, asigurați-vă că păstrați capacul toaletei închis la spălare, pentru a nu pierde odată cu apă si energia norocului.

De regulă, în toalete nu se pun remedii feng shui, însă veți putea lega la clanța ușii de la baia din Nord-Vest, în partea dinspre hol, un nod mistic chinezesc, de culoare aurie:

În concluzie, steaua Albă 6, a Norocului poate îmbunătăți starea de bine, starea de sănătate și resursele financiare în anul 2022, iar pentru ca acestea să apară în viața voastră, ar fi bine să agățați amulete de culoare aurie în Nord-Vestul încăperilor; să folosiți obiecte decorative de culoare albă, aurie, argintie, cupru în zona de Nord-vest.

Ar fi bine să începeți și să terminați în zona de Nord-Vest o renovare, pentru a atrage noroc și reușite. O precauție se referă la luminile puternice, nu ardeți lumânări și nu folosiți culori roșu, roz sau violet în partea de Nord-Vest.

Steaua zburătoare 6, a Norocului Divin - pe luni, în anul 2022

Ca fiecare din stelele zburătoare, felul în care se va manifesta steaua 6, a Norocului Divin în anul 2022 va depinde și de tranzitul altor stelele zburătoare lunare, prin zona de Nord-Vest a spațiilor de lucru sau a spațiilor locuibile, pe durata lui 2022.

Când steaua 6 va fi influențată de energia stelelor nefaste (2, 3, 5, 7, 9), ea va putea aduce boli, gelozie, traume emoționale, accidente, infidelitate în dragoste. Pentru a preveni aceste neplăceri, urmăriți să folosiți remediile feng shui lunare pe care le recomandă Maestrul Feng Shui ZODIACOOL în continuare.

Sănătatea nativilor din zodiile Câine și Mistreț va trebui monitorizată cu atenție în lunile martie, mai și decembrie 2022, când va fi nevoie, pe lângă remediile feng shui menționate mai sus pentru zona de Nord-Vest, să puneți în acest colț din casă sau de la lucru și remediile:

Cele mai bune luni pe plan profesional pot fi aprilie, august 2022 și ianuarie 2023, când în Nord-vestul pătratului Lo Shu se va forma combinația Ho Tu de stele 1+6, din care se va forma o energie favorabilă afacerilor, carierei.

În aceste luni vă veți simți plini de inițiativă, veți rezolva rapid situații din trecut, veți putea face estimări și calcule. Creativitatea va fi la cote ridicate, vă veți putea manifesta talentele și vă veți folosi cunoștințele, pentru a atrage reușite, pentru a face performanță.

Pe plan sentimental, lucrurile vor fi în armonie, vorbim despre amplificarea recunoașterii și aprecierii din partea celor dragi.

Pentru ca toate să meargă strună și să vă aliniați cu vibrațiile din casă și de la locul de muncă, puneți în Nord-vest remediile feng shui:

Însă când vorbim despre steaua albă 6 în combinare cu steaua Dezastrelor 5, treburile nu se anunță a fi bune.

Va fi nevoie de multă răbdare și disciplină, pentru a nu intra în vizorul șefilor, a autorităților sau acasă, a tatălui. Luna septembrie 2022 va fi destul de delicată la toate capitolele, din cauza combinării stelelor menționate mai sus. Va fi nevoie să plasați în zona de Nord-vest obiecte feng shui pentru a nu lăsa norocul să se transforme în ghinion.

În această lună va fi necesar să nu faceți eforturi pentru a fi remarcați la locul de muncă, mai bine stați în umbră și vă vedeți de treabă, decât să atrageți dezacorduri cu șefii.

Folosiți în luna septembrie 2022, în Nord-vest următoarele remedii feng shui:

Veștile vor fi ceva mai bune în lunile iunie și octombrie 2022. Stele de Bogăție, de dragoste vor tranzita zona de Nord-vest, aducând mai multe șanse de câștig și oportunități în dragoste.

Veți avea în aceste perioade mai multă dragoste de oferit, veți simți acum imboldul iubirii. Posibil că temperatura va crește în dormitor, se va instaura o perioadă palpitantă, posibil să se ajungă la cereri în căsătorie.

Pe partea profesională, stelele vor aduce șanse mari, veți avea mai multă energie fizică, deci vă veți putea aștepta să lucrați cu mai mult spor, pentru a vă atinge scopurile.

Lucrul în echipă, în cuplu va fi susținut de stele, deci puneți în zona de Nord-vest remediile feng shui de mai jos, pentru a nu rata șansele de a avea succes:

Feng Shui
Feng Shui Casa
Calculator Feng Shui
Calcul numar KUA pentru directii personale ...
Calcul numar KUA pentru directii personale
Stele zburatoare anuale, energii faste si nefaste ...
Stele zburatoare anuale, energii faste si nefaste
Stele zburatoare lunare pentru amenajarea locuintei ...
Stele zburatoare lunare pentru amenajarea locuintei
KUA casa si sectoarele favorabile ale locuintei si incaperilor ...
KUA casa si sectoarele favorabile ale locuintei si incaperilor
Culori norocoase zilnice, cum ne imbracam ...
Culori norocoase zilnice, cum ne imbracam
Prieten secret, aliati si dusmani zodiacali ...
Prieten secret, aliati si dusmani zodiacali
URMARITI-NE
Aboneaza-te la noutati!
Abonare newsletter
© Copyright 2016 - 2022 Zodiacool SRL • Autorizatie metale si pietre pretioase nr. 11837 • Termene si conditii
Acest site folosește cookie-uri
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficului. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosesc site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.