Transport gratuit peste 140 lei
Aplica

Steaua zburatoare 5, remedii impotriva stelei 5 in anul 2022

Kun, Steaua galbenă 5, numită și Steaua Dezastrelor, va ajunge în anul 2022 în domiciliu, în zona de centru a spațiilor locuibile și a spațiilor de lucru.

Deși am fi tentați să credem că dacă steaua 5 galben se întoarce în domiciliu, lucrurile vor fi mai stabile, în realitate nu va fi deloc așa, ci va avea o influență deosebit de negativă.

Această Stea are o energie nefavorabilă în perioada lui 8 (2004-2024), așa că necesită atenție deosebită.

Elementul acestei stele este pământul, și pentru că are o energie nefavorabilă în această perioadă, poate să-i afecteze pe cei care sunt sub influența sa, aducând cu sine pierderi de bani, pierderea persoanei iubite, separare, certuri, probleme diverse și situații neașteptate.

Best seller

Steaua galbenă 5 - a Dezastrelor, 2022

În feng shui-ul celor 8 Aspirații, zona de Centru guvernează norocul și armonia și reprezintă sectorul din care se emană cea mai multă energie pentru nativii din toate zodiile pe durata unui an de zile.

De aceea, în acest an, ar fi bine să nu se doarmă în camere situate în zona de Centru a casei, pentru a nu atrage ghinionul extrem.

Fiind prezentă în zona de Centru a caselor, Steaua dezastrelor ne va influența pe toți, în egală măsură. Energia acestei stele va avea un impact major tuturor domeniilor vieții, de la relații de dragoste, până la planul profesional, afaceri, sănătate.

Îți recomandăm

Pentru că steaua 5 Galben se va afla în zona de centru a spațiilor locuibile și de lucru, ar fi bine să încercăm ca în acest an să nu-i deranjăm niciodată poziția, prin numeroase activități care produc mult zgomot, reparații, amenajări.

Însă, în zona de centru, vom putea agăța clopoței de vânt cu șase tuburi, pentru a controla influența stelei 5 în casă sau la locul de muncă.

Curele cele mai bune pentru steaua 5 galben vor fi obiecte de culoare alba, aurie, argintie, culori ale elementului metal. Elementul metal slăbește puterea elementului pămân, despre care spuneam că guvernează steaua 5, a Dezastrelor.

Ce se întamplă în următoarele 12 luni

În 2022, ar fi bine să nu se pună în Centru obiecte din ceramică, sticlă, cristale, deoarece aceste materiale au energie de pământ, și nu am vrea să amplifice energia stelei Bolilor (stea de pământ).

De asemenea, nu va fi bine să utilizați focul în această zonă, adică să nu folosiți în Centru lumânări, lumini puternice, șemineul, obiecte de culorile roșu, grena, pentru că acestea ar aduce multă energie de foc, care sporește energia pământului, prin urmare ar putea amplifica puterea stelei Dezastrelor și a Ghinioanelor.

Dacă vedeți că aveți în casă în zona de Centru obiecte în culorile de mai sus sau confecționate din materialele menționate mai sus, ar fi bine să le îndepărtați, sau, dacă acest lucru nu este posibil, nu vă faceți griji, așezați în Centru remedii feng shui eficiente pentru a dizolva energia stelei Dezastrelor.

Sub nicio formă nu țineți în acest an în centrul camerelor covoare de culoare roție, pentru a nu amplifica riscul de a atrage probleme și ghinon.

Prin urmare, pentru ca să avem un 2022 promițător în ceea ce privește pacea, liniștea, armonia, ar fi bine să apelăm la remediile feng shui pe care le vom prezenta în continuare.

Remedii feng shui pentru Steaua 5 în anul 202

1. Pentru cei care aveți ușa principală situată în zona de Centru a locuinței sau a spațiului de lucru (verificați direcția ușii cu ajutorul unei busole), va fi bine să țineți în acest an lângă ușă o plantă, pentru a dizolva energia stelei Dezastrelor.

Plantele au energia lemnului, iar în feng shui, energia lemnului anulează energia pământului, pe care o vehiculează steaua Dezastrelor.

Remediile cele mai eficiente pentru a respinge energia ghinionului și a nu o lăsa să intre în locuință sau în birou sunt cele de mai jos și trebuie puse lângă ușa principală sau lângă ferestrele din zona de Centru:

2. Nativii din toate zodiile sau cei care doriți să nu fiți afectați în acest an de energia stelei 5, a Ghinioanelor, puteți purta în mașină:

3. Cei care locuiesc într-o cameră situată în Centrul locuinței, vor fi în pericol în acest an, dacă nu vor pune în această încăpere unul din remediile de mai jos, pentru a-i proteja de boli și ghinioane:

4. Dacă aveți încăperea pentru birou în zona de Centru a spațiului de lucru sau în partea de Centru a încăperii în care lucrați este necesar să folosiți remedii feng shui, pentru a nu atrage tot ce e mai rău pe partea profesională.

Deci, pentru a evita să vă asumați prea multe riscuri, pentru a preveni neînțelegerile, pentru a nu ajunge în situații de presiune și rivalități comerciale care ar putea duce și la pierderi, așezați pe biroul de lucru sau în zona de Centru a încăperii de lucru remediile:

5. Dacă aveți baia situată în zona de Centru, asigurați-vă că păstrați capacul toaletei închis la spălare, iar când trageți apa, gândiți-vă că dați la canalizare energia negativă a dezastrelor, adusă de steaua galbenă 5.

De regulă, în toalete nu se pun remedii feng shui, însă, lângă ușa de la toaleta din centru, în partea dinspre hol, puteți pune o plantă cu flori de culoare albă, deoarece lemnul este elementul care distruge energia stelei dezastrelor.

De asemena, veți putea lega la clanța ușii de la baia din Centru un nod mistic chinezesc, de culoare verde sau argintie:

De asemenea, pentru a dizolva energia dezastrelor, adusă de steaua galbenă 5, ar fi bine săplasați în baie un vas auriu în care să puneți apă și sare de bucătărie.

În concluzie, steaua galbenă 5, a Dezastrelor poate afecta starea de bine, starea de sănătate și resursele financiare în anul 2022, iar pentru ca aceste neplăceri să nu apară în viața voastră, ar fi bine să agățați șase monede chinezești în zona de Centru; să puneți un vas cu apă sărată în Centru, să folosiți obiecte de formă rotundă confecționate din metal în Centru.

Ar fi bine să nu începeți și să nu terminați în zona de Centru o renovare, dacă veți dori să faceți un astfel de demers în anul 2022, să păstrați zona liniștită și ușile și ferestrele închise în zona de Centru.

O altă precauție se referă la luminile puternice, nu ardeți lumânări și nu folosiți culori roșu, roz sau violet în partea de Centru. În schimb, ați putea utiliza plantele mari de interior, în special bambusul, pentru a aduce vibrația norocului, armoniei și echilibrului în Centru.

Steaua zburătoare 5, a Dezastrelor - pe luni, în anul 2022

Ca fiecare din stelele zburătoare, felul în care se va manifesta steaua Dezastrelor în anul 2022 va depinde și de tranzitul altor stelele zburătoare lunare, prin Centrul cercului zodiacal.

Când steaua 5 este influențată de alte stele nefaste (3, 5, 7), ea poate va putea aduce suferință, despresie, traume sentimentale, probleme serioase de sănătate, ghinion extrem în dragoste.

Pentru a preveni aceste neplăceri, urmăriți să folosiți remediile feng shui lunare pe care le recomandă Maestrul Feng Shui ZODIACOOL în contiunuare.

Sănătatea nativilor din toate zodiile va trebui monitorizată cu atenție în lunile februarie și noiembrie 2022, când va fi nevoie să ne încărcăm cu toții bateriile cu mai multă energie. De aceea, va fi bine să pregătim din timp remediile feng shui pe care să le punem în aceste perioade în centrul camerelor sau, în centrul casei sau în centrul spațiilor de lucru.

Cele mai bune luni pe plan profesional și romantic pot fi martie, august și decembrie 2022, când în centrul pătratului Lo Shu se va forma combinația dublă de stele 5, ajungându-se la norocoasă sumă de 10.

Un vânt cald de înnoire se va simți în această lună și ne va aduce mai multă putere, pentru a face schimbări majore în domeniile care ne interesează mai mult.

Pe plan profesional, combinația Suma de 10, ne va susține cu enrgie pentru a construiești ceva nou, bazat pe experiența dobândită în trecut. Desigur, va fi nevoie și de disciplină, seriozitate. Nu este exclus să fie acum necesar să ne aumăm mai multe responsabilități, însă lucrurile vor începe să se leage mai bine, iar banii vor veni cu ușurință.

Vești bune se anunță și pentru partea sentimentală, suflul nou de energie din lunile martie, august și decembrie 2022 va face ca anumite blocaje să se dizolve, pentru a nu mai atrage ghinioane.

Vor veni mai multe ocazii de distracție, timpul liber va fi petrecut în mod mai plăcut cu cei dragi. Pentru a păstra o dispoziție optimistă, pentru a reuși să socializăm în mod armonios, puneți remedii feng shui în centrul caselor sau a spațiilor de lucru:

Cele mai dificile luni la toate capitolele vor fi aprilie 2022 și ianuarie 2023. În principiu, energia din aceste luni vine să aducă schimbări majore, de aceea va fi bine ca acum să știm cu precizie care sunt țintele spre care vrem să ne îndreptăm, pe toate domeniile vieții.

Combinația de stele 5+9, ne va face să săpăm adânc, pentru a detecta punctele slabe din relații sau de la locul de muncă, pentru a putea găsi soluțiile de a le elimina.

Dacă vom fi pe fază, vom înțelege că aceste transformări vor fi necesare, însă dacă vom ignora semnalele pe care energia din aceste luni ni le va da, tensiunile se vor acumula și vor duce la situații neașteptate, nedorite.

Bine ar fi ca în aceste luni să folosim cu seriozitate remediile feng shui, pe care să le punem în centrul spațiilor locuibile sau de lucru:

Veștile nu vor fi deloc bune în lunile iunie și octombie 2022, în special la capitolul dragoste. Odată ce vom intra în aceste perioade, influența nefastă a combinațiilor dintre steaua Dezastrelor 5 si stelele de certuri și de Infideliatate, vor aduce tensiuni la capitolul iubire și amor.

Deși terenul va părea fertil pentru noi iubiri, noi relații de cuplu, de fapt, impulsurile care se vor simți acum vor fi doar de natură erotică, ceea ce ne va putea face să apelăm la toate armele seducției, pentru a cuceri pe cineva din anturaj.

Se vor ivi multe ocazii sentimentale, însă ele nu vor fi tocmai favorabile, ci vor conduce la flirt, dorința de a consuma plăceri de o noapte și cam nimic serios nu se va contura.

Pentru a nu cădea în patimi dureroase, pentru a armoniza înclinațiile pasionale cu sentimentele profunde de iubire și a ajunge la echilibru pe plan afectiv, va fi bine să folosiți remediile feng shui, in zona de centru a spațiilor de lucru sau de locuit:

Feng Shui
Feng Shui Casa
Calculator Feng Shui
Calcul numar KUA pentru directii personale ...
Calcul numar KUA pentru directii personale
Stele zburatoare anuale, energii faste si nefaste ...
Stele zburatoare anuale, energii faste si nefaste
Stele zburatoare lunare pentru amenajarea locuintei ...
Stele zburatoare lunare pentru amenajarea locuintei
KUA casa si sectoarele favorabile ale locuintei si incaperilor ...
KUA casa si sectoarele favorabile ale locuintei si incaperilor
Culori norocoase zilnice, cum ne imbracam ...
Culori norocoase zilnice, cum ne imbracam
Prieten secret, aliati si dusmani zodiacali ...
Prieten secret, aliati si dusmani zodiacali
URMARITI-NE
Aboneaza-te la noutati!
Abonare newsletter
© Copyright 2016 - 2022 Zodiacool SRL • Autorizatie metale si pietre pretioase nr. 11837 • Termene si conditii
Acest site folosește cookie-uri
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficului. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosesc site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.