Steaua zburatoare 5, remedii feng shui 2020

Steaua 5 are energia cea mai negativă dintre toate stelele nefaste. Dezechilibrele pe care le poate produce se vor face simțite încă de la începutul anului 2020.

În anul 2020 această stea se poziționează în sectorul de Est a spațiilor de lucru și a spațiilor locuibile.

Dezavantajați vor fi cei care au plasate în partea de Est a clădirilor ușa principală, dormitorul, biroul. În afară de cazul de mai sus, steaua zburătoare 5 vine cu avertizări pentru nativii din zodia Iepure și pentru fiii mari ai familiilor (primul copil de gen masculin născut într-o familie).

Această stea mai este numită și Cinci galben sau Wu Wang, o stea cu energie extrem de nefastă, care atrage ghinion în toate domeniile vieții: dragoste, carieră, sectorul financiar, sănătate.

Influența energiei dezastrelor adusă de steaua 5 în zona sănătății (zona de Est a clădirilor) se va manifesta sub formă de boli grave, lentoare, lipsa poftei de viață, probleme pe partea profesională, ghinion în relații, cheltuieli nejustificate în ceea ce privește sănătatea (achiziționarea de medicamente ineficiente, cumpărarea unor medicamente exagerat de scumpe, apelarea la terapeuți nepotriviți etc.).

Unii vor fi tentați să creadă că dacă vor da bani mulți pentru sănătate, problemele se vor rezolva în mod miraculos. Când de fapt vindecarea nu se va putea produce decât dacă aceștia vor înțelege cauzele emoționale ale bolii cu care se confruntă și vor acționa în sensul eliminării acestora.

De aceea, va fi bine să caute terapeuți avizați, să facă unele modificări în alimentație și să nu-și “pedepsească” trupul cu zeci de medicamente, ci să-l aleagă, cu ajutorul intuiției pe cel pe care simt că le poate face într-adevăr bine.

Pe de altă parte, deși steaua 5 vine cu energie negativă, aceasta aduce și potențial de vindecare, dacă se vor lua măsurile corespunzătoare.

La nivel emoțional și psihic, vibrația stelei 5 aduce neînțelegeri, confuzie.

Unii dintre cei afectați de steaua 5, posibil că se vor face că plouă la semnalele pe care le va transmite corpul prin emoții și gânduri, însă ar fi bine să nu le ignore, deoarece energia dezastrelor nu iartă pe nimeni în acest an. Prin urmare, fiți vigilenți, pentru a vedea soluția optimă de a se obține armonia și echilibrul.

În cazul în care vor ieși la iveală boli cronice, nu vă impacientați, încercați să rămâneți lucizi, pentru a reuși să găsiți soluțiile optime pentru vindecare.

Cum relațiile de cuplu vor fi susținute de astre în anul 2020, pentru a se duce o viață echilibrată și a simți că poverile vieții sunt mai ușoare, ar fi bine să se discute problemele cu partenerul de viață. Bucuria de a fi cu cei dragi va compensa energia negativă a stelei 5 pe sectorul sănătății.

Vă recomandăm să folosiți cât mai multe din remediile feng shui care au puterea de a dizolva energia negativă a stelei 5, pentru a se elimina riscul de a vă confrunta cu necazuri, accidente, boli, pierderi financiare.

Remedii feng shui eficiente împotriva energiei negative a stelei 5:

În anul 2020, împotriva stelei ghinioanelor, dezastrelor etalați în Est unul sau mai multe din remediile de mai jos:

- Buddha vesel auriu, elimină energia negativă
- Ventilator cu Pa Kua, protecție împotriva ghinionului
- pagoda celor 5 elemente, dizolvă energia bolilor, suferințele emoționale
- Buddha al medicinei, pentru vindecare psihică și emoțională
- wu lou cu 8 nemuritori, pentru îmbunătățirea sănătății
- clopoței de vânt cu 6 brațe din metal, absorb energia negativă și o transformă în energie pozitivă
- elefant auriu, atrage mai multă încredere în sine, sănătate

Obiectele feng shui se găsesc în magazinul online ZODIACOOL:

Obiecte contemporane care se comportă ca remedii feng shui eficiente împotriva energiei negative a stelei 5 în anul 2020:

- văruiți în alb pereții camerelor situate în Est
- purtați în jurul gâtului un lănțișor confecționat dintr-un metal prețios sau o eșarfă de culoare albă, aurie, argintie
- etalați în sectorul de Est icoane argintate cu îngeri, sfinți, arhanghelul Mihail
- așezați în Est 6 sfere din metal
- decorați sectorul de Est cu cât mai multe obiecte din metal
- folosiți în Est cât mai multe obiecte de culoare albă, aurie, argintie (vaze, boluri, pernuțe, tablouri etc.)
- 6 tulpini de bambus, pentru a stimula vitalitatea
- plante verzi (ficus, planta umbrelă, orhidee cu flori de culoare albă, limba soacrei, ferigi)
- tablouri cu licheni stabilizați

În anul 2020, nu folosiți în Est:

- TV-ul, pentru a nu amplifica energia dezastrelor
- cristale, veioze din sare
- vaze și boluri din ceramică în culoare naturală
- obiecte de culoare roșie, grena, cărămizie
- lumini puternice, lumânări, becuri de culoare roșie

A nu se face gălăgie în camerele situate în sectorul de Est. A nu se începe o renovare sau o construcție din zona de Est a clădirilor în anul 2020.

STELE ZBURĂTOARE 2020
Feng Shui
Feng Shui Casa
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!