Transport gratuit peste 140 lei
Aplica

Steaua zburatoare 3 pentru 2022 si remedii feng shui pentru Iepure

Steaua zburatoare de jad 3 Chen, numită și Steaua Certurilor, va ajunge în anul 2022 în domiciliu, în zona de Est a spațiilor locuibile și de a spațiilor de lucru

Fiind prezentă în zona de Est a caselor, Steaua zburatoare 3 a certurilor îi va influența în anul 2022 și pe nativii din zodia Iepure, care au sectorul zodiacal în această zonă.

Energia acestei stele va avea un impact major asupra stării lor interioare, felului în care aceștia vor acționa în viața de zi cu zi, deoarece le va putea afecta emoțiile și gândurile.

Steaua Certurilor, steaua zburatoare 3 in 2022

Steaua 3 a Certurilor va aduce predispoziție la iritabilitate, gelozie pentru nativii Iepure, și tocmai nativii din această zodie, care sunt considerați diplomații zodiacului, pot să se exprime pe un ton mai dur, sarcastic sau agresiv, de aceea ar fi bine ca aceștia să apeleze la remediile feng shui recomandate în continuare.

Best seller

Steaua 3 de Jad are o energie care va putea influența negativ relațiile personale, din cauza riscului de amplificare a înșelătoriilor, predispoziției spre minciună și spre furt. Energia acestei stele favorizează confruntările și conflictele în relațiile personale și profesionale.

Această stea poate să provoace, de asemenea, certuri și probleme juridice, așa că este de evitat să păstrați documentele importante în zona de Est în anul 2022.

Steaua zburatoare 3 are o energie nefavorabilă în perioada lui 8 (2004-2024), așa că necesită atenție deosebită. Elementul acestei stele este lemnul, și pentru că are o energie nefavorabilă în această perioadă, poate să afecteze sănătatea ficatului, a ochilor și a sistemului nervos.

Îți recomandăm

În feng shui-ul celor 8 Aspirații, zona de Est guvernează sănătatea și longevitatea, reprezintă sectorul cu cea mai bună energie pentru fiul mare din casă.

De aceea, în acest an, băieții mari (primul copil de gen masculin născut într-o familie), ar fi bine să nu doarmă în camere situate în zona de Est a casei, pentru a nu se confrunta cu neliniște, agitație, insomnie.

Pentru că zona de Est a caselor este sectorul sănătății, vitalității și a longevității, steaua 3 își va extinde aria de influență asupra celor care suferă deja de tulburări de comportament, manifestări agresive etc.

Ce se întamplă în următoarele 12 luni

Pentru remedierea efectelor stelei zburatoare 3, va fi bine să folosiți obiecte decorative de culoare roșie, lumânări, veioze și lumini, deoarece acestea au energie de foc, iar focul slăbește energia lemnului (care guvernează steaua 3). Aceste obiecte trebuie să fie amplaste în zona de Est, pe durata anului 2022.

Un remediu ar fi un covor de culoare roșie sau o lampă cu led cu lumină roșie în încăperea de la Est. 

Nu utilizați apa, fântânile arteziene, culorile albastru, bleumarin, negru în zona de Est în anul 2022, pentru a nu agrava situația, pentru că apa sporește energia de lemn a stelei 3.

Cei care doresc în acest an să reușească să-și mențină relațiile în armonie, să nu atragă probleme cu legea, litigii, probleme legate de gelozie, ar trebui să pună în zona de Est a spațiilor locuibile sau de lucru, remedii feng shui, menite să dizolve energia negativă a Stelei 3 și să pună în zona de Est, obiecte de culoare alba, aurie, argintie, culori ale elementului metal. Elementul metal slăbește puterea elementului lemn a stelei 3.

De asemenea, nu va fi bine să utilizați obiectele care fac zgomot în zona de est: TV, clopoței feng shui, ceas de perete, deoarece zgomotul produs de acestea va amplifica energia agresivitații, a stelei 3.

Va fi de bun agur să mențineți zona de est liniștită, să închideți ferestrele și ușile, să nu puneți plante și fântâni arteziene în Est. În schimb, veți putea să țineți mereu aprinsă o lampă cu led, cu lumină de culoare roșie în Est

În 2022, ar fi bine să punem în Est obiecte din ceramică, sticlă, cristale, deoarece aceste materiale au energie de pământ, care pot amplifica armonia și echilibrul.

Prin urmare, pentru ca să avem un 2022 promițător în ceea ce privește sănătatea, relațiile, echilibrul și pacea interioară, va fi necesar să apelați la remediile feng shui pe care maestrul feng shui ZODIACOOL le va prezenta în continuare.

Remedii feng shui pentru Steaua 3 în anul 2022

1. Pentru cei care aveți ușa principală orientată spre direcția Est sau situată în zona de Est a locuinței sau a spațiului de lucru (verificați direcția ușii cu ajutorul unei busole), va fi bine să țineți în acest an în fața ușii un covoraș de culoare roșie, pentru a dizolva energia stelei Certurilor.

Culoarea roșie are energia focului, iar în feng shui, energia focului slăbește energia lemnului, pe care o aduce steaua 3 în zona de Est.

Remediile cele mai eficiente pentru a dizolva energia certurilor și a nu o lăsa să intre în locuință sau în birou sunt cele de mai jos și trebuie puse lângă ușa principală sau lângă ferestrele din zona de Est:

2. Nativii din zodia Iepure, fii mari din familii sau cei care doriți să nu fiți afectați în acest an de energia stelei 3, a certurilor, puteți purta în mașină sau în poșetă:

3. Cei care locuiesc într-o cameră situată în Estul locuinței, vor fi în pericol în acest an, dacă nu vor pune în această încăpere unul din remediile de mai jos, pentru a-i proteja de certuri, infidelitate, gelozie:

4. Dacă aveți încăperea pentru birou în zona de Est a spațiului de lucru sau dacă aveți masa de lucru în partea de Est a încăperii în care vă desfășurați activitatea este necesar să folosiți remedii feng shui, pentru a putea comunica în mod armonios, pentru a reuși să vă utilizați discernământul și a nu ajunge la dezacorduri și certuri, deoarece energia stelei 3, a bolilor vă poate afecta capacitatea de concentrare și calmul interior.

Deci, pentru a preveni neînțelegerile, pentru a nu ajunge la bârfe, a nu atrage jocuri de culise și control, rivalități, litigii, pierderi, așezați pe biroul de lucru sau în zona de Est a încăperii de lucru remediile:

5. Dacă aveți baia situată în zona de Est, asigurați-vă că păstrați capacul toaletei închis la spălare, iar când trageți apa, gândiți-vă că dați la canalizare energia negativă a certurilor, adusă de steaua 3.

De regulă în toalete nu se pun remedii feng shui, însă, lângă ușa de la toaleta din Est, în partea dinspre hol, puteți pune un covoraș de culoare roșie.

De asemenea, veți putea lega la clanța ușii de la baia din Est un nod mistic chinezesc, de culoare roșie:

În concluzie, steaua de jad 3 a Certurilor poate afecta autocontrolul emoțiilor și gândurilor, de unde poate rezulta agresivitate, nervozitate în anul 2022, iar pentru ca aceste neplăceri să nu apară în viața voastră, ar fi bine să agățați șase monede chinezești în zona de Est; să folosiți obiecte de formă rotundă confecționate din metal în Est și obiecte de culoare roșie.

Ar fi bine să nu începeți și să nu terminați în zona de Est o renovare, dacă veți dori să faceți un astfel de demers în anul 2022, să păstrați zona liniștită și ușile și ferestrele închise în zona de Est.

O altă precauție se referă la obiectele metalice care produc zgomot, clopoțeii de vânt, ceasurile de perete, care nu trebuie folosite în partea de Est.

Introduceți culorile alb, argintiu, auriu sau cupru în zona Est, sub formă de pernuțe decorative, față de masă sau alte obiecte care nu fac zgomot și mișcare.

Steaua zburătoare 3, a Certurilor - pe luni, în anul 2022

Ca fiecare din stelele zburătoare, felul în care se va manifesta steaua Certurilor în anul 2022 va depinde și de tranzitul altor stelele zburătoare lunare, prin zona de Est.

Când steaua 3 va fi influențată de alte stele nefaste (2, 5, 7), ea va putea aduce necazuri, probleme în relații, scandaluri pe teme amoroase, gelozie, traume emoționale. Pentru a preveni aceste neplăceri, urmăriți să folosiți remediile feng shui lunare pe care le recomandă Maestrul Feng Shui ZODIACOOL în continuare.

Sănătatea emoțională a nativilor din toate zodiile va trebui monitorizată cu atenție în luna octombrie 2022, când steaua certurilor va tranzita mijlocul cercului zodical. De aceea, în luna octombrie 2022 va fi nevoie să avem grijă la felul în care ne comportăm atât cu cei din jur, dar și cu noi înșine.

Violeța și agresivitatea de multe ori nu sunt neaparat îndreptate spre exterior, ci spre interiorul nostru și se poate manifesta sub formă de stări de vină, autopedepsire, autosabotaj.

Pentru a nu avea de-a face cu această energie negativă, care creează ceva rău pentru noi, va fi bine să pregătim din timp remediile feng shui pe care să le punem în această perioadă în centrul camerelor sau, în centrul casei sau în centrul spațiilor de lucru:

Cariera ar putea avea de suferit în lunile februarie, aprilie, iunie, noiembrie 2022 și ianuarie 2023, deoarece în aceste perioade zona de est va fi tranzitată de stele nefavorabile, care vor amplifica energia negativă a stelei 3.

De aceea, în perioadele menționate ar fi bine să așezăm remedii feng shui în Est, care să ne ajute să trecem printr-un proces de reconsiderare a priorităților sau de reevaluare a unor proiecte mai vechi.

Se recomandă multă atenție în luarea deciziilor, în perioadele de mai sus și utilizarea remediilor feng shui:

Cea mai dificilă lună la capitolul relații va fi august 2022, în care riscul de separare va ajunge la cote ridicate, efectele negative ale stelei 3 se vor dubla, deoarece sectorul de Est va fi tranzitat și de steaua 3 lunară, care se va suprapune peste steaua 3 anuală.

Astfel, timp de o lună de zile, pot să apară anumite probleme legate de asocieri, colaborări sau interacțiunea dintre cuplu și profesie. Vor putea să apară probleme legate de lucrul în echipă, bunurile la comun într-un cuplu conjugal, litigii legate de partaje, precum și în ceea ce privește interacțiunile cu cei din anturaj și cu oamenii legii.

Pentru a nu trece prin toate acestea, pentru a nu avea parte de frustrări și restricții în această lună, încercați să fiți cât mai organizați, faceți strategii din timp, pe care să le implementați cu răbdare, pentru a ajunge la reușite.

Pe lângă toate cele de mai sus, folosiți cu încredere remediile feng shui în zona de Est, care vor emite o energie ce vă va susține în tot ce faceți:

Semne bune în ceea ce privește norocul financiar se întrevăd în lunile martie și decembrie 2022, când în sectorul de Est se va produce celebra combinație de stele Ho-tu 3 + 8, când este posibil să simțim o relaxare pe plan profesional.

Ritmul de desfășurare a activităților se va armoniza cu dorințele interioare, de aceea se impune totuși o disciplină la nivel de gânduri și emoții. În aceste luni vom reuși să ne focalizăm cu mai multă ușurință asupra obiectivelor și vom reuși să ne păstram realismul și calmul, grație prezenței stelei 8, a bogăției.

Așadar, pentru a avea succes, va trebui să amplificăm cu ajutorul remediilor feng shui, atenția, organizarea și discernământul:

Energia geloziei va crește în zona de Est în luna iulie 2022, din cauza faptului că sectorul de Est va fi tranzitat acum și de steaua romantismului, al cărui element este tot lemnul. Deci, prea multă energie de lemn la un loc ar putea duce gelozia și scandalurile pe teme sexuale la cote ridicate.

Pe de altă parte, evenimentele care vor interveni în această lună, ne vor ajuta să găsim răspunsuri la întrebări de genul: Sunt în relația potrivită? Ce-mi doresc de la o relație, cum vreau să fiu în relația mea de cuplu etc.

Pentru a găsi înțelepciunea necesară de a lua anumite decizii, bazate pe nevoile noastre reale, nu pe așteptările altora de la noi, va fi bine să punem în Est remediile:

Feng Shui
Feng Shui Casa
Calculator Feng Shui
Calcul numar KUA pentru directii personale ...
Calcul numar KUA pentru directii personale
Stele zburatoare anuale, energii faste si nefaste ...
Stele zburatoare anuale, energii faste si nefaste
Stele zburatoare lunare pentru amenajarea locuintei ...
Stele zburatoare lunare pentru amenajarea locuintei
KUA casa si sectoarele favorabile ale locuintei si incaperilor ...
KUA casa si sectoarele favorabile ale locuintei si incaperilor
Culori norocoase zilnice, cum ne imbracam ...
Culori norocoase zilnice, cum ne imbracam
Prieten secret, aliati si dusmani zodiacali ...
Prieten secret, aliati si dusmani zodiacali
URMARITI-NE
Aboneaza-te la noutati!
Abonare newsletter
© Copyright 2016 - 2022 Zodiacool SRL • Autorizatie metale si pietre pretioase nr. 11837 • Termene si conditii
Acest site folosește cookie-uri
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficului. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosesc site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.