Steaua zburatoare 3, remedii feng shui 2020

Steaua zburătoare 3 aduce un val de energie negativă, care în anul 2020 se acumulează în zona de Nord a spațiilor locuibile și de lucru.

Toți cei care au dormitorul, ușa principală sau biroul în partea de Nord a unei clădiri ar fi bine să folosească remediile feng shui recomandate mai jos, pentru a scăpa de energia negativă.

Energia negativă a acestei stele, numită și steaua verde de Jad îi va influența și pe nativii din zodia Șobolan, pe fiii mijlocii ai unei familii și pe bărbații cu vârstă medie (30-45 ani).

Ca o consecință a influenței stelei 3 pe casa carierei, sunt posibile în acest an probleme legate de plata salariului, cheltuieli inutile pe anumite cursuri de formare profesională (nu este exclus ca informațiile de acele cursuri să nu se materializeze în idei creative și să nu producă pe viitor mai mulți bani, prin urmare ele vor reprezenta o pierdere de timp și de resurse). Alegeți cu înțelepciune!

Energia negativă a agresivității se va manifesta și sub formă de încăpățânare, mândrie excesivă mai ales în ceea ce privește cariera, probleme de comunicare la locul de muncă, probleme cu cei din echipă (complicații de natură amoroasă), agresivitate, lipsă de productivitate și de obiectivitate, bârfe, probleme cu șefii, predispoziția de a face din țânțar – armăsar, dificultatea de a respecta termeni și condiții, aroganță, invidie, jocuri de culise, luptă pentru putere, concurență neloială, manipulare etc.

Cei care au dormitorul sau biroul în zona de Nord a clădirilor, ar fi bine să evite să le folosească în acest an, pentru a nu activa energia agresivității și a furiei.

Astrologul ZODIACOOL ne recomandă ca în acest an să nu ne lăsăm copleșiți de energia tumultoasă pe care o resimțim pe partea de carieră, ci să acționăm cu multă prudență, pentru a reuși să trecem de perioadele mai grele din acest an.

Succesul în carieră ar putea fi îmbunătățit prin discutarea cu partenerul de viață a problemelor de ordin profesional, pentru a se descoperi noi puncte de vedere și a se găsi rapid soluții. Cu cât tensiunile de la locul de muncă vor fi ținute secret față de cei dragi, cu atât vor fi mai greu de rezolvat.

Contextul astral vine cu o atenționare la bani, apare riscul de a pierde toate economiile, job-ul. De fapt, acesta este modul în care Universul ne va pune să facem în acest an schimbări radicale, să dăm frâu liber imaginației, să dăm un restart în viața profesională.

Pentru unii dintre noi, energia cifrei 3 ar putea fi folosită pentru schimbarea carierei. Totuși, astrele nu susțin în acest an acțiunile pripite, deciziile luate la impuls sau sub imboldul crizelor de furie. Prin urmare, se recomană prudență și amplificarea înțelepciunii.

Dacă dezvoltarea pe partea profesională este o prioritate pentru unii dintre noi, aceștia ar trebui să fie foarte diplomați, pentru a nu-i supăra nici pe șefi, nici pe colegi. Astfel vor putea fi evitate problemele de la locul de muncă în acest an, dar și folosind remediile feng shui corespunzătoare.

Remedii feng shui pentru a dizolva energia agresivității în anul 2020:

În anul 2020, împotriva energiei agresivității și a certurilor, etalați în NORD, unul sau mai multe remedii de mai jos:

- breloc cu piatra dorinței, pentru a elimina invidia
- măr cristal, măr roșu din sticlă, pentru pace și evitarea certurilor, neînțelegerilor
- amuletă cu rațe mandarin din cuarț roz, simbol al dragostei pure
- nod mistic de culoare roșie, pentru a elimina energia certurilor
- silaba Hum pe Floare de Lotus roz, pentru a atrage reușitele și a elimina obstacolele
- amuleta cu 10 silabe HUM și roata dharmei, pentru a beneficia de protecție divină
- copăcel cu cristale de ametist, copăcel cu agate sau copăcel cuarț roz, pentru a dizolva mândria și furia
- stupa aurie, menține echilibrul interior
- pagodă cu 9 niveluri, elimină obstacolele
- Buddha vesel cu haine de culoare roșie, sporește încrederea în sine

Obiecte contemporane care se comportă ca remedii feng shui eficiente împotriva energiei negative a stelei 3 în anul 2020:

- văruiți în alb pereții camerelor situate în Nord
- purtați în jurul gâtului un lănțișor confecționat dintr-un metal prețios sau o eșarfă de culoare albă, roșie, grena, portocalie, roz, fucsia, aurie, argintie
- etalați în sectorul de Nord icoane cu Arhanghelii Mihail și Gavril, Iisus, Sfânta Maria
- așezați în Nord o sferă din cristal de culoare roșie
- așezați în sectorul de Nord o veioză cu suport din metal și cu abajur de culoare albă, violet sau roșie
- folosiți în Nord cât mai multe obiecte de culoare violet (pernuțe de decor, perdele, vaze, covorașe etc.)

În anul 2020 nu așezați în sectorul de NORD:

- TV-ul, clopoței de vânt sau obișnuiți
- plante de interior
- acvarii, fântâni arteziene, perdele de apă
- obiecte de culoare verde, maron, bej, albastră, neagră, bleumarin, turcoaz

Pe cât posibil evitați să faceți gălăgie în camerele situate în sectorul de Nord, pentru a nu activa energia certurilor.

STELE ZBURĂTOARE 2020

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!