Amulete feng shui 2020 pentru steaua bolilor, steaua zburatoare 2

Steaua zburătoare 2 aduce o energie negativă, care predispune la boli, letargie, probleme emoționale, depresie, singurătate, tristețe, suferințe.

Cu toate acestea, această energie poate fi folosită în mod constructiv pentru a ne schimba destinul, dar nu în cel mai ușor mod posibil. Vorbim aici despre faptul că enegia bolilor ne determină să facem compromisuri, sacrificii, schimbări dramatice, poate însemna plecarea unor oameni dragi din viață (din cauza conflictelor sau din alte cauze). Pe de altă parte, această energie ne poate ajuta să ne cunoaștem mai bine, să vedem care ne sunt limitele și cum să răzbatem în viață în momente dificile.

În anul 2020, Steaua zburătoare 2, duce energia bolilor în zona de Sud a spațiilor de lucru și a celor locuibile. În Sud, ea se combină cu energia popularității, de unde rezultă că în acest an la capitolul socializare nu vom sta prea bine posibil să fim tentați să stăm mai mult pe acasă, să ne lipsească cheful de distracție, din pricina oboselii sau a indispoziției.

Ne putem aștepta la apariția unor complicații în relațiile sociale, unele sentimentale, altele legate de relațiile de la muncă. Cel mai bine ar fi să nu ne implicăm în problemele altora, deoarece în acest an fiecare va trebui să vadă unde greșește și ce are de corectat la capitolul relaționare.

Presiunea va fi destul de mare, șanse mari să apară provocări din media, de pe rețelele de socializare (bârfe, invidie, manipulare, risc de a cădea în anumite capcane psihologice).

Problemele pe care steaua 2, numită și steaua neagră a bolilor le poate aduce îi va influența în primul rând pe toți cei care au dormitorul, ușa principală sau biroul în partea de Sud a unei clădiri. Aceștia trebuie să folosească remediile feng shui recomandate mai jos.

Cum zona de Sud corespunde zodiei CAL, acești nativi trebuie să fie deosebit de preacauți în anul 2020 în ceea ce privește sănătatea, în sensul că nu trebuie să facă excese, ci să mențină un echilibru constant între perioadele de muncă și cele de relaxare, în caz contrar, în a doua jumătate a anului se pot îmbolnăvi.

Se știe că atunci când corpul este devitalizat, apare oboseala cronică și dispare pofta de viață. Pe acest fond de stres se poate ajunge cel mai sigur la depresii, anxietate, nervozitate, frustrare, suferință.

Energia stelei bolilor aduce în acest an frământări legate de imaginea publică, neîncredere, dorința de izolare, dispreț față de cei care reușesc, dar și tendință de autopedepsire, autocompătimire.

În feng shui, Sudul este desemnat a fi sectorul fiicei mijlocii a familiilor, prin urmare, având în vedere că Sudul este afectat în 2020 de energia bolilor, ne putem aștepta la o scădere a randamentului femeilor tinere, respectiv a celor cu vârsta cuprinsă între 30-45 ani, atât în viața personală, cât și în viața profesională.

Atât pentru acest grup de femei, cât și pentru nativii din zodia Cal despre care vorbeam mai sus, astrologul ZODIACOOL recomandă să adopte un stil de viață sănătos, să încerce să se împrietenească cu persoane optimiste și pline de viață. A se evita pe cât posibil vizitele la spital, a se evita discuțiile despre acele boli care produc panică, care întrețin frica de boală etc. (cancer, diabet, accident vascular).

Influența nefastă a energiei bolilor adusă de steaua 2 se va manifesta și sub formă de probleme digestive, balonare, indigestie, constipație, predispoziția la îngrășare din cauza tendinței de a mânca în exces pe fond de stres, dureri de stomac, ulcer, gastrite, contracturi musculare.

Dacă ușa principală a unei locuințe este îndreptată spre direcția Sud, toți ocupanții riscă să se confrunte cu astfel de probleme de sănătate, de aceea blocarea acestei energii nefaste, cu ajutorul remediilor feng shui potrivite este primordială.

În acest an, pentru cei care sunt afectați de energia stelei 2 de boală se recomandă să evitați intervențiile chirurgicale care implică riscuri mari, să mergeți periodic la medic pentru a vă verifica starea de sănătate, să faceți un examen minuțios al sângelui, să vă schimbați (dacă este necesar) stilul de viață, alimentația, pentru a evita instalarea bolilor cronice.

În continuare sunt prezentate:

Remedii feng shui pentru steaua zburătoare 2 în anul 2020

Remedii feng shui pentru steaua 2 în anul 2020:

În anul 2020 împotriva stelei negre a bolilor etalați în zona de SUD unul sau mai multe din remediile feng shui de mai jos:

- Wu Lou, wu lou din metal, pentru a îmbunătăți sănătatea
- Amuleta cu Wu Lou din cristale, pentru protecție de boală
- clopoței de vânt din metal cu 6 tuburi goale la mijloc, pentru eliminare energii negative
- Buddha al Medicinei , pentru persoanele cu suferințe sau care simt lipsa armoniei
- 6 Buddha veseli aurii, pentru a elimina riscul de boli și a atrage fericire
- pagoda celor 5 elemente, pentru a încătușa ghinionul, bolile
- stupă aurie, pentru a atrage noroc și protecție divină
- 6 lingouri aurii sau 6 monede chinezești, cresc șansele de a primi ajutor neașteptat
- elefant feng shui auriu, simbol al longevității și al vitalității
- amuletă cu picătura de apă, pentru a spori energia la nivelul rinichilor și a mări eficiența sistemului imunitar

Obiecte contemporane care se comportă ca remedii feng shui eficiente împotriva energiei negative a stelei 2 în anul 2020:

Remedii contemporane și decorațiuni eficiente împotriva energiei negative a stelei 2 în anul 2020

  • -văruiți în culoarea albă pereții camerelor situate în Sud, mai ales dacă le aveți în prezent de culorile: grena, roșu, galben, ocru, cărămiziu, crem.
  • -purtați în jurul gâtului un lanț dintr-un metal prețios sau o eșarfă de culoare albă, în special dacă sunteți fiica mijlocie (a doua fată născută într-o familie) sau dacă sunteți nativi în zodia CAL
  • -etalați în sectorul de Sud o icoană argintată sau o icoană cu arhanghelul Rafael
  • -așezați în Sud o cutiuță muzicală
  • -folosiți în Sud cât mai multe obiecte decorative din metal sau de culoare albă, aurie, argintie (sfere din metal, globuri aurii sau argintii, platouri sau vaze din metal, ceas)

În anul 2020, anul Șobolanului de metal, evitați să folosiți în Sud:

- veioze cu abajur de culoare roșie, lumânări
- TV-ul, cristale, veioze din sare
- obiecte decorative de culoare roșie, roz, grena, violet, galbenă sau portocalie (decorațiuni, tablouri, pernuțe etc.)

Află care sunt remediile feng shui pentru fiecare zodie din Horoscop Chinezesc 2020

STELE ZBURĂTOARE 2020

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!