Sănătate 2017

Pentru ați îmbunătăți norocul tău pământesc de sănătate,feng shui-ul îți vine în ajutor

Cine nu-și dorește o viață lungă, fericită și împlinită? Pentru a-ți îmbunătăți norocul pământesc de sănătate, feng shui-ul îți vine în ajutor cu recomandări speciale, bazate pe formule simple.

Sănătatea ta poate fi influențată de norocul tău ceresc, cel cu care te-ai născut. De la naștere, tu îți alegi anumite proporții din cele cinci elemente: lemn, apă, foc, pământ și metal. Interacțiunea dintre aceste elemente va dicta norocul tău ceresc de sănătate.

Despre acest tip de noroc îți vorbește mai mult calculul Destin. Odată venit pe pământ, sănătatea ta va fi supusă factorilor de mediu, gândurilor și emoțiilor din mediile înconjurătoare și îți vei forma anumite mecanisme mentale și emoționale de acțiune-apărare. De această parte se ocupă domeniul Sănătate, care îți recomandă lucrul cu afirmațiile vindecătoare.

Din optica feng shui, norocul tău de sănătate nu este la fel în fiecare an, ci depinde de felul în care interacționezi cu stelele zburătoare anuale, lunare sau chiar zilnice. De asemenea, depinde de dispunerea băii în locuința ta și de modul în care îți aranjezi obiectele în casă.

Sănătatea ta are un feng shui prost atunci când te confrunți cu stări de letargie, lene, vitalitate scăzută, ghinionul nu-ți dă pace și te îmbolnăvești des și din senin, latura ta emoțională este instabilă și gândurile negative îți dau mereu târcoale. Ferește-te de aceste neplăceri și pune în practică sfaturile feng shui.

Sănătatea ta are un bun feng shui atunci când, deși te îmbolnăvești, te vindeci foarte repede, ai poftă mare de viață, ai o vitalitate debordantă și te bucuri din tot sufletul de ceea ce ai, emani fericire și împlinire.

Ce trebuie să urmărești pentru atragerea Sănătății în anul 2017:

1. Echilibrul Yin-Yang

Echilibrul yin-yang se referă la modul în care energiile de polaritate opusă interacționează între ele. Atunci când îți alegi o locuință nouă, nu da banii pe una care este întunecată. Atâta vreme cât locuința este pentru persoane vii, ea trebuie să fie cât mai luminoasă, adică să fie plină de energii yang, care sugerează viața. Dacă locuința ta este privată de lumina soarelui, atunci starea ta de sănătate va fi într-un declin continuu de la o zi la alta, fiind mai mult sub influența energiilor yin, care înseamnă moarte.

Aprinde luminile în living, hol, lângă ușa principală, în bucătărie și birou pentru a trezi locuința la viață.
Becurile din casă nu trebuie să fie cu intensitate foarte scăzută, caz în care energiile generate nu vor fi suficient de vibrante încât să-ți dea impulsul de a trăi cu poftă. Mai ales dacă ai vârsta peste 50 de ani, nu te închide într-o locuință slab luminată.
În dormitor, seara este bine să stai la lumina slabă de la veioze sau de la lumânări. Împreună cu lumina, draperiile, covorașele și perdelele nu trebuie să fie prea agresive. Optează pentru culori calmante, meditative, așa cum sunt nuanțele mai închise de violet, galben, portocaliu, violet.

În dormitor, griul sau maroniul creează o atmosferă apăsătoare, ceea ce-ți va afecta sănătatea emoțională, aducând predispoziție spre depresie și anxietate.

Aerisește bine casa. Dă perdelele la o parte și deschide larg geamurile, chiar dacă este frig afară. Lasă energiile să circule liber și intră în fiecare zi prin fiecare încăpere.

2. Programează-ți dormitorul pentru sănătate

Dormitorul feng shui poate fi asemănat unui templu în care corpul se reface după o zi de muncă și se însănătoșește, iar energiile iubirii își instalează teritoriul și norocul de urmași înflorește. Feng shui-ul îți oferă o formulă de calcul simplă prin care îți poți afla direcția personală a sănătății, numită și doctorul din cer. Urmărește să așezi patul cu tăblia spre această direcție dacă vrei să te bucuri de o sănătate vibrantă, să ai o aură plăcută și echilibrată. În anul 2017 este interzis să așezi patul cu tăblia spre direcțiile: SE1, E și NE3, chiar dacă acestea îți sunt favorabile după numărul Kua. Vei folosi aceste direcții în alți ani, când ele vor vehicula energii prospere.

În anul 2017 nu dormi într-un dormitor situat în sectorul de NV al casei, mai ales dacă ești femeie însărcinată, persoană în vârstă, tată sau conduci o afacere.

Mută dormitorul în altă încăpere. Este mai bine să dormi în living dacă acesta se bucură de vibrații anuale mai bune, decât să te încăpățânezi și să dormi într-o încăpere cu energii dăunătoare sănătății.

3. Activatori pentru sănătate

Pe o noptieră de lângă pat, pune simboluri ale sănătății și longevității: Wu Lou, Vaza longevității, o statuetă cu un cocor pe o broască țestoasă, un evantai cu pini.

Patul este bine să aibă o tăblie cât mai solidă. Sunt excelente tăbliile tapițate, care arată precum carapacea unei țestoase.
Așază în living o reprezentare cu zeul SAU, care aduce noroc ceresc de sănătate. Acest zeu poate fi împreună cu frații săi, zeul Fuk și zeul Luk. O reprezentare cu o piersică sau un copăcel din jadeit cu piersici, în special în număr de 9, îți va spori vitalitatea.
Căprioara este văzută ca un simbol al unei vieți echilibrate. Din sectorul tău de Nord nu trebuie să lipsească o statuetă sau un terariu cu o broască țestoasă.

4. Ușa principală 2017

Dacă în anul 2017 ai ușa principală orientată spre SE1, Est, NE3, așază lângă aceasta o sabie cu monede și un breloc cu cei trei gardieni cerești pentru a te feri de boli. Dacă ai ușa principală orientată spre NV sau Sud, așază lângă ușa principală un Buddha vesel de culoare aurie, o pagodă a celor 5 elemente și un Wu Lou.
De asemenea, din sectoarele de S și SV ale dormitorul tău nu trebuie să lipsească în 2017 remediile Wu Lou și pagoda celor 5 elemente.

5. Baia și sănătatea

Dacă ai baia în sectorul de Est al casei sau acest sector lipsește din planul casei tale, este important să așezi în sectorul de Est al livingului cât mai multe simboluri pentru sănătate: cocori, căprioare, imagine cu pini, zeul SAU și o lumină strălucitoare.

6. Relaxarea

De obicei, bolile sunt generate de dezechilibrul între minte, suflet și corp. De aceea, niciodată nu este prea târziu să începi să practici tehnici de meditație, exerciții de respirație, sport și exerciții de Tai Chi sau yoga. Perioadele cu muncă exagerată, fie ea fizică, fie intelectuală, îți pot consuma toată energia din rinichi și după ce o termină pe cea de aici, organismul pune în circulație energia stocată în oase, slăbind sănătatea sistemului tău locomotor. Dacă vrei să te bucuri de longevitate, învață să te relaxezi în fiecare zi. Nici să nu-ți treacă prin cap să ratezi vreo ocazie de a pleca în vacanță. Perioada de concediu nu este un lux, ci o necesitate a corpului, la fel ca zilele de Duminică.

7. Plantele vindecătoare

Dacă până acum nu ai în casă o plantă vie, este timpul să o aduci și să o plasezi în living, hol sau birou. În anul 2017 așază o plantă de dimensiuni moderate în sectorul de NV. Printre plantele vindecătoare se numără levănțica, care te ajută să te eliberezi de stres; Feriga de Boston, care este utilă pentru curățarea aerului. Alege un ficus frumos, deoarece el purifică intens aerul din casă; o ferigă deoarece ea emite ioni negativi și neutralizeaza emoțiile negative.

În mod excepțional, dacă o persoană este în perioadă de convalescență sau se reface după o boală, așază lângă patul său din dormitor o plantă vindecătoare, de exemplu Limba Vacii, împreună cu o ferigă.
Bambusul este cunoscut pentru calitatea sa de a spulbera bolile. Plasează în 2017 patru tulpini de bambus în sectorul de NV al livingului.

8. Muzica și aromele

Dacă vrei să te bucuri de o sănătate vie, nu lăsa energiile să stagneze în casă. Deschide o sursă de muzică și ascultă acorduri clasice, în special Anotimpurile de Vivaldi,care te vor purta pe valurile multor emoții pozitive și cu un bun echilibru yin-yang. Muzica chill-out, frecvențele Solfeggio te pot ajuta să te echilibrezi emoțional, începând chiar de la nivelul ADN.

Ai grijă ce mirosuri lași să se acumuleze în locuință. Dacă ai făcut mâncare, aerisește bine. Pulverizează în locuință arome biblice de tămâie, smirnă, isop, santal, cedru, chiparos pentru a-ți crește încrederea în tine însuți și pentru a-ți mări frecvența de vibrație, lucru ce te va ajuta în controlul gândurilor și al emoțiilor.

9. Sunetele vindecătoare

Începe să lucrezi cu mantre pentru a te proteja de energii negative, cu o influență devastatoare asupra sănătății tale. Acestea pot fi: Om Ah Hum So Ha; Om Mani Padme Hum. Ideal ar fi să ai plăci cu aceste mantre deasupra ușii principale de la casă și de la dormitor.

loading...
PE ACELAȘI SUBIECT

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

MAGAZIN ONLINE
DE FOLOS
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.