PLANTE Dormitor

Când vine vorba despre idei de amenajări dormitoare cu bun feng shui, se ține cont de faptul că plantele de apartament folosite în dormitor sunt de evitat.

Totuși, în cazul în care o persoană se reface după o boală, este recomandat să se țină în dormitor tulpini de bambus, feriga, limba soacrei, planta umbrelă pe noptieră.

Pentru living, bambușii sunt vedetele remediilor feng shui, tulpinile lor goale la mijloc au capacitatea de a conduce energia în sens ascendent și atrag succesul.

Planta banilor, Crassula Ovata, este des folosită în feng shui și atrage norocul și prosperitatea în casă.

Alte plante care aduc un bun feng shui în apartament și sunt remedii împotriva energiei negative: plante aromatice (salvie, busuioc, rozmarin), trandafir japonez, planta umbrelă, feriga, orhidea, philodendron, ficus etc.

Continut Sponsorizat
loading...

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.