OGLINDA Dormitor

Oglinda este un obiect cu energie yin, pasivă. Somnul este o acțiune tot de tip pasiv, prin urmare, dacă pe durata somnului ne reflectă o oglindă, practic

dublăm energia de tip yin, ceea ce nu este de dorit, deoarece în timpul zilei, pentru a fi cât mai productivi, avem nevoie de energie de tip yang, activă. În plus, energia de tip yin, este receptivă, așadar oglinda are capacitatea de a atrage și de a stoca imagini, energii, emoții.

În feng shui oglinda care reflectă patul (adică oglinzi de la comodă sau de pe tavan) trebuie scoase din dormitor sau acoperite cu folie mată, pentru a nu atrage infidelitate, probleme cu somnul, energie negativă.

De asemenea, nu sunt de bun augur oglinzile în care ne vedem chipul imediat ce intrăm pe ușă în dormitor, deoarece, pe termen lung, afectează calitatea energiei din această cameră.

Continut Sponsorizat
loading...

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.