#reclama0#

Mentori și călătorii 2017

#reclama10#

Când simți că ai prea multe responsabilități și ți-ar prinde bine o vorbă bună

#reclama1#

 

Atunci când simți că ai prea multe responsabilități și ți-ar prinde bine o vorbă bună, un sfat, atunci când îți dorești să rezolvi ceva într-un mod miraculos, când vrei din tot sufletul să apară în viața ta cineva care să-ți întindă o mână de ajutor ori să pună o vorbă bună pentru tine, ești în situația în care ai nevoie să-ți activezi aspirația de atragere a mentorilor.

Dacă simți că muncești prea mult și ți-ar prinde bine o vacanță, când te-ai plictisit de spațiul de acasă și vrei să schimbi o perioadă peisajul, când visezi să te relaxezi într-o croazieră sau doar vrei să te plimbi cu trenul și să te minunezi de frumusețile naturii, ești în situația în care ți-ar fi mai ușor dacă ai activa norocul de călătorii.

#reclama7#

Ai un feng shui rău în ceea ce privește norocul de mentori atunci când mergi din eșec în eșec, când planurile nu-ți reușesc, când ceva care a început bine se termină rău, când atragi oameni invidioși și răutăcioși, când simți că nu ai noroc pe lume și cazi în depresie și deznădejde, când îți pierzi orice urmă de încredere în sine, când lucrurile stagnează în defavoarea progresului.

Dacă dorești noroc la mentori și călătorii, aplică metodele feng shui de mai jos:

1. Norocul de mentori în 2017

Achiziționează o busolă bună și vezi ce încăpere ai în sectorul de NV și de N ale locuinței.
Dacă descoperi că ai acolo un birou sau o cameră de zi, te poți bucura, deoarece activitățile tale de aici vor activa de la sine acest tip de noroc.

#reclama3#

Din păcate, în anul 2017 nu se recomandă să stai în NV, deoarece aici sunt energii anuale viciate, care îți pot dezechilibra starea de sănătate. Ce trebuie să faci? Văruiește, în liniște, pereții și tavanul din încăperea aflată NV, în culoare albă. Te poate ajuta și un tapet cu irizații aurii sau argintii.

Nu fă zgomot în această încăpere, dar nici nu o lăsa nelocuită. Relaxează-te, norocul mare va veni în acest sector în anul 2018.
În schimb, poți folosi cu succes în 2017 încăperile situate în sectorul de Nord. Chiar este bine să dai o petrecere în încăperea ta de Nord sau să ții o sursă de muzică deschisă în fiecare zi.

#reclama11#

2. Remedii feng shui 2017

Nu dormi într-o cameră situată în sectorul de NV în anul 2017. Așază în casă, în fiecare sector de NV, câte o pagodă a celor 5 elemente și, dacă se poate, un set de clopoței de vânt din metal cu 6 tuburi goale la mijloc. Asigură-te că ai în sectoarele de NV cât mai multe obiecte din metal sau metalizate. Așază o pereche de vaze frumos cromate și programează-le cu puterea minții tale pentru a acumula noroc ceresc. Poți chiar să pui în fiecare vază câte un bilet pe care scrie: Cosmic Bank for Blessings sau Cosmic Bank for Good Luck, Mentor Luck.

3. Icoane argintate și îngeri în NV în 2017

Invită un sfânt în casa ta (în livingul sau în biroul tău) ori o zeitate care îți place: Iisus, Sfânta Familie, Sporul Casei, Ganesha, Tara, Kuan Yin, Kuan Kung, Vishnu, Buddha vesel. Icoanele să fie frumos lucrate și pot fi argintate sau aurite. Statuetele zeităților să fie din metal sau de culoare albă, aurie, argintie.

4. Nu ține în NV în 2017

Nu bloca șansele de sănătate, de atragere a mentorilor sau a călătoriilor prin plasarea în sectorul de NV a unor obiecte de culoare roșie, neagră, bleumarin.

5. Tavane văruite în alb

Asigură-te că în locuința ta toate tavanele sunt văruite în alb. Acest lucru deschide cerul pentru ca tu să primești noroc ceresc. Dacă văruiești tavanele în fiecare an, mărești șansele de a atrage norocul ceresc și te vei simți o persoană binecuvântată pe toată durata anului. Feng shui-ul te sfătuiește să nu văruiești niciodată tavanul în culorile negru, bleumarin, gri, roșu, grena.
Repară tavanele care au varul crăpat sau varul coșcovit, deoarece acest lucru poate atrage ghinion după ghinion.

6. Probleme mari dacă ai baia ori bucătăria unde nu trebuie

În feng shui, marea neșansă este să trăiești într-o locuință în care ai baia sau bucătăria în sectorul de NV. Acest lucru face ca șansele de căsătorie să scadă până la zero; bărbatul casei să nu vrea să stea acasă, ci să plece des și pentru perioade lungi de timp; să nu întâlnești nicio persoană care să te ajute; să muncești până la epuizare și să nu poți pleca în vacanțe; să nu poți deschide o afacere proprie.

Remediul feng shui pentru baie: lipește pe ușa băii o oglindă mare. Dacă ușa de la baie este față în față cu ușa de la intrare, renunță la oglindă și văruiește în alb ușa de la baie. Așază peste ușă o draperie de culoare albă. Pune în baie un set de clopoței de vânt din metal cu 5 tuburi.

Remediul feng shui pentru bucătărie: ține aragazul acoperit; pune o oglindă peste ușa de la bucătărie, care să nu reflecte aragazul sau chiuveta. Nu pune oglinda peste ușa bucătăriei dacă ușa de la bucătărie este față în față cu ușa de la intrare.

7. Activator special pentru NV

În anul 2017, fă-ți un tablou cu 6 linii paralele, orizontale și echidistante de culoare aurie. Așază-l pe perete în fiecare sector de NV al locuinței tale. Nu pune acest tablou în baie sau în bucătărie. Aceste linii reprezintă hexagrama Chien și atrag în casă energia specifică mentorilor. Mai poți desena acest simbol din 6 linii pe tavan, cu un spay auriu sau argintiu, în sectorul de NV al livingului, dormitorului, biroului, deasupra ușii principale.
În NV pune o reprezentare cu o pagodă a celor 5 elemente, stupa și o cutiuță muzicală.

8. Mai mult noroc de călătorii în 2017

Dacă vrei să călătorești mai mult în anul 2017, așază o hartă sau un glob pământesc în sectorul de Nord al livingului sau al biroului. Completează decorul cu un cufăr copertat cu imprimeu cu hărți.

Dacă în 2017 ai baia în sectorul de N al locuinței, aplică unul din remediile de la baia situată în NV pentru a scăpa de ghinion.
Sectorul de N al locuinței trebuie să fie în 2017 bine luminat, păstrat în ordine și curățenie, fără mobilă masivă și plin de obiecte din metal. 6 sfere din citrin sau din cuarț vor fi de super noroc.

Așază în Nord o poză cu o destinație unde vrei să ajungi în 2017. Pune în N și o valiză în miniatură, mai multe corăbii aurite sau argintate, o mașină de lux – de preferat de culoare albă, aurie, argintie, un avion și un vas de croazieră în miniatură.

9. Asigură-ți protecția în 2017

În sectorul de N așază statuete sau tablouri cu îngeri. În dormitor, îmbunătățește-ți calitatea somnului amenajând un baldachin în jurul patului.
Pune sub salteaua patului o scoică pentru a atrage noroc de călătorii. Poartă un breloc cu semnul Luck.

#reclama12#
Feng Shui
Feng Shui Casa
Calculator Feng Shui
Calcul numar KUA pentru directii personale ...
Calcul numar KUA pentru directii personale
Stele zburatoare anuale, energii faste si nefaste ...
Stele zburatoare anuale, energii faste si nefaste
Stele zburatoare lunare pentru amenajarea locuintei ...
Stele zburatoare lunare pentru amenajarea locuintei
KUA casa si sectoarele favorabile ale locuintei si incaperilor ...
KUA casa si sectoarele favorabile ale locuintei si incaperilor
Culori norocoase zilnice, cum ne imbracam ...
Culori norocoase zilnice, cum ne imbracam
Prieten secret, aliati si dusmani zodiacali ...
Prieten secret, aliati si dusmani zodiacali
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!