Aplica

Faimă și recunoaștere 2017

Dacă ești o persoană care dorește să devină mai sociabilă, să atragă atenția recomandările ți se adresează.

 

Dacă ești o persoană care dorește să devină mai sociabilă, să se bucure împreună cu prietenii, să atragă atenția și admirația celor din jur, recomandările de mai jos ți se adresează.

Amprenta bună a feng shui-ului în viața ta se poate oglindi în modul în care ești văzut atunci când apari în mediile sociale. Metodele feng shui îți pot asigura atragerea sentimentelor de apreciere și respectul celor din jur. Vei observa că întotdeauna ei vor vorbi despre tine numai de bine și fără să te invidieze; te vor respecta și se vor simți atrași de tine.

Ai un prost feng shui atunci când, deși muncești din răsputeri, nimeni nu-ți apreciază eforturile. Deși ești o persoană cu principii corecte, cei din jur te percep ca fiind o persoană de neîncredere, deși arăți foarte bine și te îmbraci cu eleganță, treci prin lume fără să te bage careva în seamă.

Sfaturi pentru a atrage faima și recunoașterea celor din jur:

1. Gândește mereu pozitiv

Dacă vrei să te scalzi în vibrațiile aprecierilor publice, generează o aură echilibrată, magnetizantă pentru cei din jur, prin întreținerea gândurilor pozitive.

2. Ocupă-te de sectorul de Sud

Când ai în casă un sector de Sud bine activat, norocul de faimă și de recunoaștere crește vizibil.
În anul 2017, în sectorul de Sud energiile sunt perturbate de energii nefavorabile succesului. Pentru a scăpa de ele, așază în Sud o pagodă a celor 5 elemente și un set de clopoței de vânt din metal cu 6 tuburi goale la mijloc.

Dacă în casa ta ai baia pe sectorul de Sud, este necesar să aplici remedii. În primul rând, poți să lipești peste ușa de la baie o oglindă, dar folosește această metodă doar dacă ușa de la baie nu este față în față cu ușa principală. Mai poți vopsi ușa de la baie albă. Nu ține poze și diplome personale pe un perete comun cu baia.

În anul 2017, pune pozele personale și diplomele tale în sectorul de SE al livingului sau al biroului. Nu ține în Sud obiecte colorate în roșu, roz, fucsia, grena, violet, galben, portocaliu. Însă poți să beneficiezi de faimă în 2017 dacă așezi foarte multe plante în sectorul de Sud și le îngrijești cu atenție.

3. Mobilierul din Sud

Dacă vrei să cucerești atenția publică, nu ține în sectorul de Sud mobilă grea, dulapuri de dimensiuni mari, mobilă veche. Atenție, sectorul de Sud trebuie să fie în ordine perfectă și nu îl aglomera cu tot felul de obiecte.

4. Fii precum o pasăre

Așază în sectorul de Sud o reprezentare cu o pasăre ce se înalță spre cer. Identifică-te cu senzația de zbor, de înălțare și încarcă-te cu energii de ascensiune și de dezvoltare. Trăiește din plin sentimentul de libertate. Acest lucru îți va face aura veselă și strălucitoare.

5. Ușa principală 2017

Folosește o busolă și determină spre ce punct cardinal se orientează ușa principală a locuinței tale. Dacă descoperi că aceasta este spre Sud, așază lângă ușa principală plante, o placă cu mantra Om Manni Padme Hum și o pagodă a celor 5 elemente.

6. Nu ai voie să ții în Sud în 2017

Analizează sectorul de Sud, iar dacă ai pus acolo un acvariu sau o fântână arteziană, schimbă-i imediat poziția în alt sector pentru a nu-ți strica reputația, a nu deveni o persoană încăpățânată și a nu atrage invidii.
Scoate obiectele de culoare neagră și albastră din sectorul de Sud.

În 2017 așază în Sud o pereche de vaze sau urne de dimensiuni mari, pe care le programezi mental să înmagazineze energiile faimei și ale recunoașterii.
Nu ține sectorul de Sud slab luminat, dar nici nu pune reflectoare.

7. Fii precum un Phoenix

Un eșec nu este neapărat ceva rău. El poate fi folosit pentru a evolua și a-ți găsi o variantă mult îmbunătățită a personalității tale. Dacă vrei să-ți trezești talentele ascunse, să renaști cu forță și să strălucești de șarm, plasează în Sud o pasăre Phoenix. În anul 2017, această reprezentare plasată în Sud nu trebuie să fie de dimensiuni foarte mari.

Dacă tot suntem în anul Cocoșului, așază în Sud o statuetă cu un cocoș.
În 2017 pune în Sud, într-o vază sau pe perete, un aranjament cu pene de păun pentru a atrage onoruri.

Feng Shui
Feng Shui Casa
Calculator Feng Shui
Calcul numar KUA pentru directii personale ...
Calcul numar KUA pentru directii personale
Stele zburatoare anuale, energii faste si nefaste ...
Stele zburatoare anuale, energii faste si nefaste
Stele zburatoare lunare pentru amenajarea locuintei ...
Stele zburatoare lunare pentru amenajarea locuintei
KUA casa si sectoarele favorabile ale locuintei si incaperilor ...
KUA casa si sectoarele favorabile ale locuintei si incaperilor
Culori norocoase zilnice, cum ne imbracam ...
Culori norocoase zilnice, cum ne imbracam
Prieten secret, aliati si dusmani zodiacali ...
Prieten secret, aliati si dusmani zodiacali
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!