Aplica

Dragoste în 2017

Dacă vrei să atragi dragostea în viața ta, trebuie să-ți observi calitățile și să începi să ți le pui în valoare

 

Dacă vrei să atragi dragostea în viața ta, trebuie să-ți observi calitățile și să începi să ți le pui în valoare. Nu-ți vei găsi ușor jumătatea dacă vei alege să fii precum un arici nemulțumit, care îi judecă pe cei din jur sau îi sare muștarul din orice. De asemenea, nu confunda dragostea și casa cu serviciul. Renunță la tendința de a ține totul sub control. Mai trebuie să știi că nimeni nu va sta lângă tine dacă te comporți cu egoism.

Când vorbim de dragoste și relații fericite în feng shui, ne referim la norocul de a atrage lângă tine persoana dorită, de a dezvolta împreună cu aceasta o relație de lungă durată, bazată pe fidelitate și apreciere. Tu îți poți modifica norocul ceresc în ceea ce privește dragostea, adică cel cu care te-ai născut, prin folosirea înțeleaptă a pieselor de mobilier, prin gândurile pe care le întreții, prin sunete și cuvinte.

Feng shui-ul nu te poate învăța să iubești necondiționat, dar te poate ajuta să te deschizi spre energiile iubirii.

Atrage Dragostea de partea ta în 2017

1. Detașează-te de trecut

Dacă ești o persoană singură și vrei să-ți găsești perechea, ieși din gaura pesimistă în care te afli. Începe prin a vedea cum sunt lucrurile aranjate în dulapurile tale. Este timpul să te desparți de trecut și să dai mâna cu oportunitățile prezente. Renunță la obiectele pe care nu le mai folosești de ani buni. Dacă până acum ai avut ghinion în dragoste, nu înseamnă că vei purta aceeași etichetă toată viața. Așadar, începe și fă curățenie în dulapuri și sertare. Pune în dormitor o poză sau un tablou cu un cuplu fericit și scoate pozele în care apari numai tu. Nu pune poze cu persoane din relații anterioare și care s-au terminat deja.

Nu mai pierde timpul plângându-ți de milă și analizând de ce s-a terminat o relație anterioară. Îmbracă-te frumos și mergi cu încredere și bună dispoziție la un eveniment social unde ai șanse să cunoști multă lume.

2. Dormitorul în 2017

Folosește o busolă bună și vezi pe ce sector din spațiul tău este localizat dormitorul.
Dacă ai dormitorul în sectorul de Sud, SV sau NV în 2017 și ai posibilitatea, mută-l în altă încăpere. Mai bine dormi în living decât într-un dormitor străbătut de energii anuale nefavorabile.

Oriunde ar fi poziționat dormitorul, vezi dacă el rezonează cu aspirația ta de a-ți găsi sau de a-ți îmbunătăți relația. Dacă totul este colorat în negru și gri, dacă nu ai mai văruit de 3 ani, dacă este mereu întuneric și ai copaci la geam, care își îndreaptă crengile în mod agresiv spre dormitor, să nu te miri dacă nu se materializează nicio relație de cuplu.

Remediază: văruiește pereții din dormitor. Așază în dormitor o statuetă cu doi îndrăgostiți sau cu 2 porumbei. O pereche de rațe mandarine sau o pereche de lebede, una albă și una neagră, vor aduce echilibru între energiile de tip masculin și cele de tip feminin.

Dacă ești femeie, nu-ți aglomera dormitorul cu obiecte de culoare roz și fucsia, iar dacă ești bărbat, cu obiecte de culoare gri și maro prăfuit.

Începe să vezi viața în culori vibrante, care îți creează o stare de bună dispoziție.

3. Patul în 2017

Dacă îți dorești o relație nouă sau vrei să reaprinzi flacăra dragostei în relația prezentă, alege un pat dublu și o singură saltea. Lasă patul cu deschidere pe ambele parți și nu îl înghesui într-un colț al camerei. Nu ține încălțămintea sub pat.

Evită să orientezi patul pe direcția SE1, E sau NE 3 în anul 2017 pentru a nu-ți bloca șansele în relații. Chiar dacă direcțiile de mai sus îți sunt favorabile, în 2017 uită de ele.

Așază câte o noptieră de o parte și de alta a patului și câte o veioză. Pe timpul serii, lasă lumina aprinsă la veioze.
Orientează-ți patul pe direcția personală a iubirii. Ai grijă și ca persoana iubită să doarmă bine. Calculează-ți direcțiile favorabile și aplică-le în dormitor. Nu uita să eviți în 2017 direcțiile de mai sus, chiar dacă ele reprezintă iubirea pentru tine, le vei folosi în anul 2018, cu mai mult succes. Atenție, s-ar putea ca această direcție să nu-ți aducă la fel de mulți bani ca direcția succesului, dar fă alegerile în funcție de dorința ta cea mai urgentă. Până la găsirea unei perechi potrivite sau până când relația se va armoniza, alege să folosești direcția personală a iubirii.

4. Cel mai norocos dormitor în 2017

Dacă ai dormitorul situat în sectorul de NE al locuinței, cu siguranță relația ta va fi împlinită și fericită pe parcursul acestui an.
Energiile specifice iubirii vor parcurge, de la lună la lună, sectoarele tuturor zodiilor. De aceea, fiecare persoană va avea parte de acest tip de noroc în 2017, dar în special se vor bucura de vibrații pozitive nativii din zodiile Bivol și Tigru. Urmărește perioadele când ai steaua zburătoare în casa zodiei tale și acționează la timpul potrivit pentru a stabili o primă întâlnire sau o cină romantică.

5. Remediază în 2017

Plasează următoarele remedii:
În NV: clopoței de vânt din metal cu 6 tuburi, o sferă din metal. Scoate din NV obiectele de culoare roșie, galbenă sau portocalie. Așază în schimb obiecte de culoare albă, aurie, argintie. În acest fel, îți vei proteja sectorul cu energii masculine din casă.
În SV: așază o amuletă cu rinocerul și elefantul albaștri sau un breloc cu mantra Hum. Nu folosi în SV sfere din cristal, decât dacă acestea sunt de culoare neagră sau albastră și sunt în număr de 2. Astfel, vei proteja sectorul cu energii feminine din casă.

6. Baia și relațiile

Dacă ai baia pe sectorul de NV sau SV, relațiile se vor armoniza mai greu, nu te vei căsători, nu vei atrage o persoană de sex opus în viața ta.

Remedii: vopsește în roșu ușa de la baie, dacă aceasta se află în SV și pune o draperie peste ușa de baia din NV. Acestea sunt situații extreme și ideal ar fi să-ți schimbi locuința, dacă dragostea este în prim plan pentru tine.
Dacă baia este în fața ușii principale, pune peste ușa de la baie o draperie sau o jaluzea. Ține mereu ușa de la baie închisă și capacul tras peste WC.

Alte remedii pentru toaletă: gresia și faianța în nuanțe de albastru nu sunt favorabile. Vopsește ușa de la baie în culoare albă sau roșie. Adaugă în baie o lumină de culoare roșie, covorașe și prosoape de culoare roșie sau violet. Nu pune plante și flori vii în baie.

7. Activatori pentru dragoste:

Identifică în dormitor sectorul de NE și așază acolo simbolul dublu al fericirii. Optează în NE pentru un lotus de culoare roz, mai ales dacă vrei să amplifici fertilitatea. Două rațe mandarine, o pereche de porumbei sau o statuetă cu îndrăgostiți îți vor îmbunătăți relația existentă sau îți va aduce oportunități de a întâlni perechea potrivită.

8. Mai multe oportunități pentru căsătorie

Folosește o pereche de rațe mandarine confecționate din ceramică sau cuarț roz. Cele din lemn nu sunt așa de eficiente. Ideal ar fi să ai o pereche de rațe mandarine de culoare roșie, pe care să le așezi frumos în sectorul de SV al dormitorului. Atenție, expune doar o singură pereche în aceeași încăpere.

Tot în colțul de SV al dormitorului, adaugă o veioză pe care să o ții aprinsă măcar 3 ore pe zi. Dacă ai baia în sectorul de SV al casei, lasă lumina de la veioză aprinsă încontinuu, pentru a-ți mări șansele de căsătorie.
În SV-ul dormitorului se poate adăuga și un simbol dublu al fericirii.

9. Special pentru femeile singure

Dacă ești singură și vrei să te căsătorești, adu în dormitorul tău o reprezentare cu un bujor roșu. Expune bujorul în sectorul de SV. După ce îți găsești perechea, scoate bujorul din încăpere.

10. Ce să nu ții în dormitor?

Tablourile cu flori, plantele vii, tablourile cu nuduri, tablourile cu bărbați sau femei singure, reprezentări cu fluturi, fântâni arteziene. Oglinzile, ecranele de televizor, mobilierul din materiale lucioase, care reflectă direct patul din dormitor, nu sunt favorabile deoarece pot conduce la infidelitate.

Feng Shui
Feng Shui Casa
Calculator Feng Shui
Calcul numar KUA pentru directii personale ...
Calcul numar KUA pentru directii personale
Stele zburatoare anuale, energii faste si nefaste ...
Stele zburatoare anuale, energii faste si nefaste
Stele zburatoare lunare pentru amenajarea locuintei ...
Stele zburatoare lunare pentru amenajarea locuintei
KUA casa si sectoarele favorabile ale locuintei si incaperilor ...
KUA casa si sectoarele favorabile ale locuintei si incaperilor
Culori norocoase zilnice, cum ne imbracam ...
Culori norocoase zilnice, cum ne imbracam
Prieten secret, aliati si dusmani zodiacali ...
Prieten secret, aliati si dusmani zodiacali
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!