Casa Feng Shui

O locuință armonioasă depinde în cea mai mare măsură de calitatea energiei prezente în încăperi

Casa este locul în care îți regăsești fericirea și armonia. Atrage energie pozitivă, pune în practică sfaturile maestrului Feng Shui în ceea ce privește dormitorul, livingul și ușa principală din locuință.

Pe schița casei se face împărțirea și amenajarea casei în stil Feng Shui, toate sunt realizate cu metoda Bagua. Folosește METODA BAGUA pentru identificarea în spațiul locuibil a zonelor profitabile și asocierea cu punctele cardinale:

bagua

Amenajare living și dormitor Feng Shui

Ai observat că situația financiară fluctuează, starea de sănătate nu este bună și relațiile nu sunt armonioase? Ei bine, toate acestea depind în cea mai mare măsură de calitatea energiei prezentă în locațiile folosite frecvent de fiecare dintre noi, adică livingul și dormitorul.

Amenajarea livingului feng shui înseamnă activarea energiei pozitive care îmbunătățește relațiile, situația financiară. Vezi detalii de amenajare a livingului:
casa feng shui

Din punct de vedere Feng Shui, energia din dormitor influențează major evenimentele din viață, deoarece în această încăpere petrecem peste 6 ore zilnic. Află cum să ai un dormitor cu un bun feng shui:
dormitor feng shui

Baia și bucătăria în Feng Shui

Principiile și regulile feng shui pentru casă ne ajută în amenajarea băii, astfel încât să ne protejăm de energia negativă care predispune la pierderi financiare, boli, ghinion în dragoste.

Baia în Feng Shui
baia feng shui

Bucătăria în Feng Shui
bucataria feng shui

Energiile în diferite puncte cardinale se schimbă în fiecare an, după formula Stelelor Zburătoare anuale.

Ai nevoie de consiliere pentru amenajarea feng shui a casei?

Consultanța feng shui dormitor

Vrei să reamenajezi un apartament, o casă nouă, un birou sau un dormitor folosind principiile feng shui, atunci alege patul și tablourile cele mai bune pentru dormitor, activează colțul dragostei din casă cu obiecte feng shui, găsește colțul norocului de bani din locuință și atrage prosperitatea cu tehnici feng shui care multiplică banii. Consultanța Feng Shui este un studiu individualizat realizat de maestrul Feng Shui ZODIACOOL pentru a atrage energie pozitivă.
Consultanță Dormitor Feng Shui

Curios să afli cifra norocoasă pentru a atrage energia cea mai bună?

Număr KUA

Numărul KUA este cifra norocoasă personală care arată cum să te poziționezi acasă sau la lucru, pentru a atrage prosperitate, dragoste și împlinire. Numărul KUA îți indică punctele cardinale cu energie pozitivă și negativă, energie nefavorabilă pentru tine. Direcția spre care dormi cu capul, înspre care privești la TV sau mănânci îți aduce energie pozitivă pentru dragoste, bani și faimă.
Calculează gratuit Numărul KUA.

DRAGOSTE

Dragostea, aspirația majoră din viața fiecărei persoane, este în centrul atenției în studiile feng shui. Există tehnici și obiecte feng shui, diferite de la an la altul, care atrag norocul de căsătorie, un mariaj reușit, copii și relații de bună-ințelegere.
DRAGOSTE

BANI

Banii pot fi în anumiți ani problema care îți consumă timpul și sănătatea. Află că banii sunt aspirația cea mai comună și cea mai ușor de rezolvat prin tehnici feng shui. Folosește activatorii pentru bogăție și bucură-te de prosperitate pentru toată viața.
BANI

FAIMĂ ȘI RECUNOAȘTERE

Îți dorești să atragi atenția și admirația celor din jur, să ai o imagine publică foarte bună, să ai un statut social înalt? Carisma se poate amplifica prin tehnici feng shui și activatori speciali ce diferă de la an la an. Folosește obiectele feng shui recomandate și captează atenția celor din jur devenind o persoană populară și respectată în societate.
FAIMĂ ȘI RECUNOAȘTERE

Cursuri Feng Shui ZODIACOOL

Amenajează casa feng shui pentru a atrage fericirea și armonia. Alege cursul Feng Shui care ți se potrivește pentru a ști cum să muți mobila, să așezi obiectele și să folosești încăperile cu energie pozitivă din locuință, în fiecare an.
Vezi oferta cursuri Feng Shui

loading...
PE ACELAȘI SUBIECT

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

MAGAZIN ONLINE
DE FOLOS
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.