Feng Shui Casa

O locuință armonioasă depinde în cea mai mare măsură de calitatea fluxului de energii prezente în încăperi, energie benefică sau nu locatarilor, care

influențează relația de dragose, planul financiar și sănătatea. Casa este locul în care îți regăsești fericirea și armonia. Atrage fluxul de energie pozitivă în casă, pune în practică sfaturile maestrului Feng Shui în ceea ce privește dormitorul, livingul și ușa principală din locuință.

Află totul despre Feng Shui Casa, în capitolele:

  1. Bagua Feng Shui pentru casă
  2. Amenajare living și dormitor Feng Shui
  3. Baia și bucătăria în Feng Shui

Bagua Feng Shui pentru casă

Pe schița casei se face împărțirea și amenajarea casei în stil Feng Shui cu metoda Bagua, cu scopul de a aplica principii feng shui. Cele 8 trigrame de pe Bagua Yang sunt folosite pentru a spori energia pozitivă din locuință, din toate colțurile și sectoarele.

Loading...

Amenajare living și dormitor Feng Shui

Situația financiară fluctuează, starea de sănătate nu este bună și ai certuri sau rupturi de relații? Ei bine, toate acestea depind în cea mai mare măsură de calitatea energiei prezentă în încăperile folosite frecvent de fiecare dintre noi, adică livingul și dormitorul.

Livingul este centrul activităților zilnice din oricare casă, cu toții ne dorim ca aspectul estetic al livingului să fie modern și să ne asigure confort energetic. Pentru a benefica de energia pozitivă este necesar să ținem cont de câteva reguli feng shui pentru living. Ele se referă la respectarea principiilor feng shui pentru mobilă, decorațiuni, plante, culori, tablouri, remedii feng shui.

casa feng shui

Amenajarea livingului feng shui înseamnă activarea energiei pozitive care îmbunătățește relațiile, situația financiară. 

Din punct de vedere Feng Shui, energia din dormitor influențează major evenimentele din viață, deoarece în această încăpere petrecem peste 6 ore zilnic. 
dormitor feng shui

Află cum să ai un dormitor cu un bun feng shui

Baia și bucătăria în Feng Shui

Principiile și regulile feng shui pentru casă ne ajută în amenajarea băii, astfel încât să ne protejăm de energia negativă care predispune la pierderi financiare, boli, ghinion în dragoste.

baia feng shui

Amenajare Baia în Feng Shui

Bucătăria în Feng Shui
bucataria feng shui

Energiile în diferite puncte cardinale se schimbă în fiecare an, după formula Stelelor Zburătoare anuale.

Consultanța feng shui dormitor

Vrei să reamenajezi un apartament, o casă nouă, un birou sau un dormitor folosind principiile feng shui, atunci alege patul și tablourile cele mai bune pentru dormitor, activează colțul dragostei din casă cu obiecte feng shui, găsește colțul norocului de bani din locuință și atrage prosperitatea. Consultanța Feng Shui este un studiu individualizat realizat de maestrul Feng Shui ZODIACOOL pentru a beneficia de energie pozitivă. Consultanță Dormitor Feng Shui

AFLĂ MAI MULT

loading...

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.