Casa Feng Shui 2017

Casa este locul în care îți regăsești fericirea și armonia. Atrage energie pozitivă cu ajutorul principiilor Feng Shui. Primul pas este să pui în practică sfaturile maestrului Feng Shui Zodiacool pentru anul 2017 în ceea ce privește dormitorul, livingul și ușa principală din locuință.

Dormitor, living și ușa principală. Feng Shui pentru 2017

Ai observat că situația financiară, starea de sănătate și relațiile fluctuează de la un an la altul? Ei bine, toate aceste fluctuații depind în cea mai mare măsură de energiile pozitive sau negative prezente în locațiile folosite frecvent de fiecare dintre noi, adică dormitorul, livingul și ușa principală. Acestea au energii diferite, iar poziția fiecărei încăperi este întotdeauna aceeași, către un punct cardinal. De exemplu, unele persoane au dormitorul la răsărit, altele la apus.

Principiile feng shui susțin existența energiilor în diferite puncte cardinale, energii care se schimbă în fiecare an, după formula Stelelor Zburătoare anuale.

În anul 2017, energia care guvernează încăperile dintr-o locuință este:

A. energie pozitivă pentru încăperi aflate în Sud-Est, Est, Nord-Est, Nord
B. energie negativă pentru încăperi aflate în Vest, Nord-Vest, Sud, Sud-Vest

Energia pozitivă care guvernează încăperile trebuie activată pentru a obține beneficii maxime.

A. Dormitor, living și ușa principală cu energie pozitivă

- Sud-Est – locația este guvernată în 2017 de energie pozitivă care îți aduce bani, popularitate, noi oportunități și surse de venit. Pentru a valorifa aceste beneficii reale folosește activatori care atrag energie pozitivă în dormitorul, livingul sau la ușa principală aflate în Sud-Est.
Activatori feng shui 2017 pentru Steaua Zburătoare 9.

- Est - locația este influențată în 2017 de energia pozitivă a stelei 8, care îți aduce mai mulți bani, noi investiții și extinderea unei afaceri. Pentru a obține toate aceste beneficii, folosește activatori feng shui în dormitorul, livingul sau la ușa principală aflate în Est.
Activatori feng shui 2017 pentru Steaua Zburătoare 8.

- Nord-Est – locația este guvernată în 2017 de energii pozitive, favorabile pentru căsătorie, relații, noroc la examene și pentru dezvoltare personală. Folosește activatori feng shui în dormitorul, livingul și la ușa principală aflate în Nord-Est pentru a activa energiile pozitive aduse de această stea.
Activatori feng shui 2017 pentru Steaua Zburătoare 4.

- Nord – locația este dominată în 2017 de energii pozitive care cresc șansele de a călători și de a întâlni oameni cu influență, dispuși să ajute. Pentru a spori acest tip de noroc, folosește activatori feng shui în dormitorul, livingul și la ușa principală aflate în Nord.
Activatori feng shui pentru Steaua Zburătoare 6.

- Centru - locația este dominată în 2017 de energii pozitive care atrag victorii și reușite. Așază în centrul casei activatori feng shui pentru a te bucura de un an 2017 reușit.
Activatori feng shui pentru Steaua Zburătoare 1.

Energia pozitivă este diminuată de prezența energiei negative din alte încăperi, de aceea este necesar să o remediezi. Energia negativă se remediază atât pentru a te feri de ghinioane tot anul, cât și pentru a te bucura de beneficiile de mai sus.

B. Dormitor, living și ușa principală cu energie negativă

- Vest – locația este afectată în 2017 de energie negativă care predispune la certuri, bârfe și impulsivitate. Folosește în vest remedii feng shui care te pot ajuta să ai o viată armonioasă, în pace și liniște.
Remedii feng shui pentru Steaua Zburătoare 3.

- Nord-Vest – locația este guvernată în 2017 de energie negativă care predispune la boli, lipsă de vitalitate și lipsa poftei de viață. Remediază energia bolilor cu ajutorul remediilor feng shui, pentru a-ți păstra o bună stare de sănătate.
Remedii feng shui pentru Steaua Zburătoare 2.

- Sud – locația este influențată în 2017 de energie negativă care atrage situații dificile, boli grave și pierderi de bani. Folosește remedii feng shui pentru a distruge energia ghinionului din dormitorul, livingul și de lângă ușa principală aflate în Sud.
Remedii feng shui pentru Steaua Zbuătoare 5.

- Sud-Vest – locația este afectată în 2017 de energie negativă, periculoasă în special pentru femei, deoarece atrag pierderi de sarcină, infertilitate și impulsivitate. Folosește remediile feng shui pentru a evita furturile, accidentele și problemele de sănătate.
Remedii feng shui pentru Steaua Zbuătoare 7.

Ai nevoie de consiliere pentru amenajarea feng shui a casei?

Consultanța feng shui dormitor

Vrei să reamenajezi un apartament, o casă nouă, un birou sau un dormitor folosind principiile feng shui, atunci alege patul și tablourile cele mai bune pentru dormitor, activează colțul dragostei din casă cu obiecte feng shui, găsește colțul norocului de bani din locuință și atrage prosperitatea cu tehnici feng shui care multiplică banii. Consultanța Feng Shui este un studiu individualizat realizat de maestrul Feng Shui ZODIACOOL pentru a atrage energie pozitivă.
Consultanță Dormitor Feng Shui

Energiile casei îi influențează pe toți membri de familie, în mod diferit. Aceștia fie beneficiază de energie pozitivă, fie se pot îmbolnăvi, pierde bani sau chiar relația, în funcție de încăperea pe care o ocupă fiecare membru.

Află care sunt locațiile cu energie pozitivă sau negativă în anul 2017, energii date de stele zburătoare.

Stele Zburătoare 2017

Harta Stelelor Zburătoare pentru anul 2017:

Pe lângă energia pozitivă din încăperi, fiecare membru de familie este influențat de direcția spre care doarme cu capul, în funcție de data nașterii.
Ești curios să afli cifra norocoasă pentru a atrage energia cea mai bună?

Număr KUA

Numărul KUA este cifra norocoasă personală care arată cum să te poziționezi acasă sau la lucru, pentru a atrage prosperitate, dragoste și împlinire. Numărul KUA îți indică punctele cardinale cu energie pozitivă și negativă, energie nefavorabilă pentru tine.  Direcția spre care dormi cu capul, înspre care privești la TV sau mănânci îți aduce energie pozitivă pentru dragoste, bani și faimă.
Calculează gratuit Numărul KUA.

DRAGOSTE 2017

Dragostea, aspirația majoră din viața fiecărei persoane, este în centrul atenției în studiile feng shui. Există tehnici și obiecte feng shui, diferite de la an la altul, care atrag norocul de căsătorie, un mariaj reușit, copii și relații de bună-ințelegere. Folosește sfaturile feng shui pentru anul 2017, astfel încât dragostea și copiii să nu mai fie o problemă.
DRAGOSTE, Feng Shui pentru 2017

BANI 2017

Banii pot fi în anumiți ani problema care îți consumă timpul și sănătatea. Află că banii sunt aspirația cea mai comună și cea mai ușor de rezolvat prin tehnici feng shui. Folosește activatorii pentru bogăție valabili pentru anul 2017 și bucură-te de prosperitate pentru toată viața.
BANI, Feng Shui pentru 2017

FAIMĂ ȘI RECUNOAȘTERE 2017

Îți dorești să atragi atenția și admirația celor din jur, să ai o imagine publică foarte bună, să ai un statut social înalt? Carisma se poate amplifica prin tehnici feng shui și activatori speciali ce diferă de la an la an. Folosește obiectele feng shui recomandate pentru 2017 și captează atenția celor din jur devenind o persoană populară și respectată în societate.
FAIMĂ ȘI RECUNOAȘTERE, Feng Shui pentru 2017

Cursuri Feng Shui Zodiacool

Amenajează casa feng shui pentru a atrage fericirea și armonia. Alege cursul Feng Shui Zodiacool care ți se potrivește pentru a ști cum să muți mobila, să așezi obiectele și să folosești încăperile cu energie pozitivă din locuință, în fiecare an.
Vezi oferta cursuri Feng Shui Zodiacool

Articole recente din blog:
Custom Search
DE ACTUALITATE

Articole recente despre Feng Shui:

DRAGOSTE FENG SHUI 2017

Dezvoltă o relație de lungă durată, bazată pe dragoste, fidelitate și apreciere..
Dragoste Feng Shui 2017

Abonează-te la newsletter!

 

FENG SHUI DORMITOR

Consultanță personalizată pentru amenajarea dormitorului de cuplu și amplasarea patului pentru atragere energie pozitivă.
Feng Shui Dormitor, primul calcul din România

CASA FENG SHUI 2017

Pentru energii pozitive pune în practică sfaturile maestrului Feng Shui, în ceea ce privește camerele și intrarea în casă.
Casa Feng Shui 2017

FENG SHUI DRAGOSTE

Consultanță personalizată pentru pentru a atrage dragostea partenerului potrivit.
Feng Shui Dragoste, primul calcul din România

FENG SHUI BANI

Consultanță personalizată pentru a atrage bani din mai multe surse.
Feng Shui Bani, primul calcul din România

CALCUL NUMĂR KUA

Direcții favorabile care aduc reușite și direcții nefavorabile care poartă ghinion.
Calculează cum poți atrage bani, dragoste și progres.

BANI FENG SHUI 2017

Metodele feng shui de captare a bogăției, activatori pentru venituri.
Dragoste Feng Shui 2017

STELE ZBURĂTOARE 2017

În fiecare an, stelele zburătoare guvernează anumite zone din spațiu în care locuiești sau muncești.
Stelele zburătoare Feng Shui 2017

Rețele Sociale

Mod de plată

Visa Mastercard

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.