Feng Shui Casa

O locuință armonioasă depinde în cea mai mare măsură de calitatea fluxului de energii prezente în încăperi, energie benefică sau nu locatarilor, care

influențează relația de dragose, planul financiar și sănătatea. Casa este locul în care îți regăsești fericirea și armonia. Atrage fluxul de energie pozitivă în casă, pune în practică sfaturile maestrului Feng Shui în ceea ce privește dormitorul, livingul și ușa principală din locuință.

Află totul despre Feng Shui Casa, în capitolele:

  1. Bagua Feng Shui pentru casă
  2. Amenajare living și dormitor Feng Shui
  3. Baia și bucătăria în Feng Shui

Bagua Feng Shui pentru casă

Pe schița casei se face împărțirea și amenajarea casei în stil Feng Shui cu metoda Bagua, cu scopul de a aplica principii feng shui. Cele 8 trigrame de pe Bagua Yang sunt folosite pentru a spori energia pozitivă din locuință, din toate colțurile și sectoarele.

Amenajare living și dormitor Feng Shui

Situația financiară fluctuează, starea de sănătate nu este bună și ai certuri sau rupturi de relații? Ei bine, toate acestea depind în cea mai mare măsură de calitatea energiei prezentă în încăperile folosite frecvent de fiecare dintre noi, adică livingul și dormitorul.

Livingul este centrul activităților zilnice din oricare casă, cu toții ne dorim ca aspectul estetic al livingului să fie modern și să ne asigure confort energetic. Pentru a benefica de energia pozitivă este necesar să ținem cont de câteva reguli feng shui pentru living. Ele se referă la respectarea principiilor feng shui pentru mobilă, decorațiuni, plante, culori, tablouri, remedii feng shui.

casa feng shui

Amenajarea livingului feng shui înseamnă activarea energiei pozitive care îmbunătățește relațiile, situația financiară.

Din punct de vedere Feng Shui, energia din dormitor influențează major evenimentele din viață, deoarece în această încăpere petrecem peste 6 ore zilnic.
dormitor feng shui

Află cum să ai un dormitor cu un bun feng shui

Baia și bucătăria în Feng Shui

Principiile și regulile feng shui pentru casă ne ajută în amenajarea băii, astfel încât să ne protejăm de energia negativă care predispune la pierderi financiare, boli, ghinion în dragoste.

baia feng shui

Amenajare Baia în Feng Shui

Bucătăria în Feng Shui
bucataria feng shui

Energiile în diferite puncte cardinale se schimbă în fiecare an, după formula Stelelor Zburătoare anuale.

Consultanța feng shui dormitor

Vrei să reamenajezi un apartament, o casă nouă, un birou sau un dormitor folosind principiile feng shui, atunci alege patul și tablourile cele mai bune pentru dormitor, activează colțul dragostei din casă cu obiecte feng shui, găsește colțul norocului de bani din locuință și atrage prosperitatea. Consultanța Feng Shui este un studiu individualizat realizat de maestrul Feng Shui ZODIACOOL pentru a beneficia de energie pozitivă. Consultanță Dormitor Feng Shui

AFLĂ MAI MULT

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.