Aplica

Afaceri de succes 2017

Vezi care sunt sfaturile specialistilor pentru a avea afaceri de succes in anul 2017

 

Atunci când faci programarea feng shui a unei afaceri, primul pas este să-ți echilibrezi spațiile tale mentale și emoționale. Trebuie să știi clar ce vrei, să-ți păstrezi concentrarea asupra viziunii tale și să menții o atitudine pozitivă. Pasul următor este să faci pace între tine și mediul exterior ție, prin metodele de armonizare oferite de feng shui. Să nu te aștepți ca succesul să-ți cadă din cer, fără ca tu să faci măcar un minimum de efort.

Înțelepții spun că pentru a avea o viață plină de bogăție trebuie să-ți repeți zilnic, măcar timp de 29 de zile la rând: Accept, merit și am o viață îmbelșugată, plină de bogăție! Astfel, subconștientul tău se va deschide oportunităților oferite de Univers.

Sfaturi pentru Afaceri de succes în 2017:

1. Alege un sediu de firmă luminos

Dacă sediul este vechi, trebuie să știi de la început că el va necesita investiții serioase în renovare. Așadar, mai bine ia-ți un spațiu într-o construcție cât mai nouă. Energiile începutului sunt extraordinar de puternice și te pot ajuta să pui mâna mai repede pe bogăția dorită.

Afacerea va avea grav de suferit dacă îți iei un sediu de firmă la un demisol umed și întunecat; lângă un magazin de pompe funebre; lângă un depozit de vechituri sau de gunoi; lângă o cale ferată, apă curgătoare sau șosea care-i trece prin spate; într-o zonă cu multe macarale și stâlpi de tensiune; la o intersecție de drumuri; la capătul unui drum înfundat; într-o zonă plină de clădiri dărăpănate.

2. Ușa principală în 2017

Atenție la intrarea principală în sediul firmei. Aceasta trebuie să se deschidă spre un spațiu larg.
În 2017 trebuie să iei precauții dacă ai ușa sediului de firmă orientată spre direcțiile Vest, SV, NV și Sud. Plasează remediile feng shui 2017, specifice fiecărei direcții:

În Vest – pune lângă ușă plante cu flori de culoare roșie. Nu ține lângă ușă o fântână arteziană. Plasează deasupra ușii o placă Tai Sui. De o parte și de alta a ușii, pune câte o statuie cu un câine Fu.

În NV și S – așază un set de clopoței de vânt din metal, cu 6 tuburi goale la mijloc și câte o pagodă a celor 5 elemente.

În SV – ține furturile la distanță de sediul tău, prin plasarea lângă ușă a unei perechi cu rincer și elefant albaștri și a unui bol cu apă.
Ușa nu trebuie să aibă pete de rugină și nici să nu scârțâie. Clanța de la ușă și încuietorile trebuie să funcționeze impecabil.

3. Biroul șefului mare în 2017

 

Încăperea trebuie să aibă un geam, să fie luminoasă și spațioasă. Nu aglomera biroul cu multă mobilă și dulapuri de înălțime mare.
Folosește o busolă și identifică orientarea clădirii. Apoi, introdu datele la Calcul Kua Casa. Vezi pe ce sector din planul spațiului se află încăperea biroului. Dacă ai norocul ca această încăpere să se încadreze în sectorul de succes sau de dezvoltare personală, ești în situația ideală. Dacă nu, comandă-ți o consultanță feng shui personalizată pentru a afla cum se poate remedia situația.
Dacă în 2017 ai biroul pe sectoarele de SE, N, E, centru și NE ale unei clădiri, ești într-o situație fericită și din start pleci la drum cu oportunități pentru succes.

Dacă ai ghinionul ca încăperea biroului să fie în NV, V, S, SV, trebuie să te îngrijești să remediezi situația. Astfel, așază:

În NV – o icoană argintată, un sceptru al puterii, un elefant auriu, un dragon auriu.

În V – ține o sferă din cristal de culoare roșie sau grena.

În S – așază o stupă sau o pagodă aurie cu 7 nivele.

În SV – optează pentru un vas cu apă. Schimbă apa o dată pe lună. Pe perete, lipește o placă antifurt cu rinocer și elefant albaștri.

Apoi treci la activări:

În SE – pune un aranjament din 9 plante și o lampă cu ulei de culoare violet; diplomele și certificatele firmei; un cufăr plin cu bani.

În E – etalează o cifră 8.

În N – așază o poză cu miliardarii lumii pe care îi admiri sincer.

În centru - pune o măsuță cu trofee și medalii.

4. Masa de birou 2017

Ai nevoie de o masă de birou de cel puțin 140 cm lungime. O masă mică nu se potrivește deloc dacă ai aspirații mari. Nu lipi masa de un perete, mai ales dacă acesta este comun cu baia.

Stai cu spatele la un perete solid, orientează-te cu fața spre direcția ta a succesului după Calcul Kua persoană sau spre direcția ta Supremă.
În 2017 nu sta cu fața spre direcția Vest2, chiar dacă aceasta îți este favorabilă. Vei lucra cu ea în alt an, cum ar fi în 2018. Nu sta cu spatele spre direcțiile SE1, E și NE3 pentru a nu atrage ghinion și pierderi masive de bani.

5. Sectorul liderului în 2017

În 2017 pune în NV-ul biroului un tablou cu 6 linii orizontale, paralele și echidistante, făcute din vopsea aurie, pentru a întări energia liderului. De pe birou nu trebuie să-ți lipsească un sceptru auriu al puterii, un dorje, un clopoțel tibetan și un vultur din cristal sau din metal. În sectorul de NV mai ține în 2017 un Wu Lou pentru sănătate și vitalitate. Ai nevoie în birou și de o reprezentare cu cocori, simbol al sănătății.

6. Curgerea liberă a energiilor prin birou

Dacă atunci când mergi prin birou te împidici de tot felul de lucruri, apucă-te și fă ordine. Este esențial să ții actele în ordine și să arunci toate obiectele rupte sau pe care nu le mai folosești. Încăperea biroului trebuie aerisită zilnic. Nu lucra în întuneric. Pe masa de birou ține o lampă de lucru, cu lumină strălucitoare.
Văruiește în alb sau în alb cu irizații aurii sau argintii pereții și tavanul din birou.

7. Zodiile și afacerile în 2017

Dacă ești nativ în zodiile Capră și Maimuță, conduci o afacere și vrei să te îmbogățești în anul 2017, fă cât mai multe acte de caritate, oferă cadouri în obiecte și bani pentru a te feri de furturi și înșelătorii.
Dacă ești nativ în zodia Cocoș, nici prin gând să nu-ți treacă să bârfești pe cineva în anul 2017. Ține-ți gura ferecată și vei avea succes. Poartă un breloc cu un măr roșu, așază pe biroul tău o cămilă aurie pentru a te feri de certuri, bârfe și litigii.
Dacă ești nativ în zodiile Câine și Mistreț, în 2017 nu munci până la epuizare. Poartă un breloc cu Wu Lou și Vaza Longevității pentru a-ți mări vitalitatea.

Pentru nativii în zodia Șobolan norocul poate să cadă pur și simplu din cer în anul 2017. Poartă în mașină un săculeț cu 168 de monede. Ține aproape de tine un set cu 6 monede chinezești.

Nativii în zodiile Bivol și Tigru se pot aștepta în 2017 să fie în centrul atenției din partea presei. Așază în partea de NE a biroului 4 tulpini de bambus.

Dacă ești în zodia Iepure, în 2017 poți avea succes financiar. Ai nevoie de o amuletă cu cei 3 gardieni cerești și un breloc cu cifra 8.
Și nativii din zodiile Dragon și Șarpe se pot pregăti pentru sărbătoare. Sorții sunt de partea voastră, atrageți atenția și aprecierea celor din jur. Purtați o amuletă cu cifra 9. În birou, în sectorul de SE, așezați 9 pene de păun și cât mai multe plante.
Dacă te-ai născut în zodia Cal, anul 2017 vine cu mesajul: Relaxează-te. Poți face planuri pentru anul 2018. Poartă un breloc cu o stupă, unul cu o pagodă a celor 5 elemente și nu te grozăvi cu prea multă muncă, deoarece îți vei consuma repede energiile vitale și nu vei da randament. Mergi într-un ritm mai lent, dar mai sigur.

8. Casa de marcat în 2017

Cele mai bune locații pentru seif și casa de marcat sunt în ordine descrescătoare: Centru, N, SE și NE.
Nu ține casa de marcat în SV – pentru a nu atrage furturi; în S și E pentru a nu atrage pierderi de bani; în V – pentru a nu atrage certuri din cauza banilor; în NV – pentru a nu atrage bani din afaceri necinstite.

9. Simboluri ale bogăției

Un set de 3 monede chinezești – activează fluxul de bani. Ele se pot lipi sub scaunul directorului, sub birou, pe dosarele importante, sub parchet, la computer și se pot ține și în portofel.
Invită în birou un Buddha vesel auriu. Cu cât statueta este mai mare și mai bine lucrată, cu atât șansele de bogăție cresc. Buddha înghite în burtă sa toate obstacolele și te ajută să ai succes.

Un dragon verde, un phoenix roșu și o țestoasă neagră pot sta pe biroul tău pentru a atrage protecție, bogăție și șanse crescute de dezvoltare.
Prezența unor corăbii cu cristale, a vaselor de croazieră, a avioanelor și mașinilor de lux în miniatură te ajută să te conectezi la energia universală a abundenței și să o atragi în viața ta.

 

10. Fântânile arteziene în 2017

În feng shui, apa este considerată cel mai bun simbol al bogăției. Apa se mișcă continuu și nu îi place să fie blocată, cum nici banilor nu le place.

Investește într-o fântână arteziană de calitate, care are o curgere voluptoasă a apei și o lumină care să pună apa în evidență.
Așază fântâna în sectorul de E al biroului în 2017. Dacă ai o fântână în formă sferică, cu aspect metalic, plaseaz-o în sectorul de Nord al biroului.
Îngrijește bine fântâna: schimbă apa periodic, las-o să funcționeze cel puțin 3 ore pe zi și șterge zilnic praful de pe ea.

11. Aurul veritabil și afacerile

Ce poate fi mai frumos ca simbol al avuției decât un lingou din aur veritabil. Și acest obiect se poate considera o investiție. Dar odată ce te-ai hotărât să scoți banii din buzunar și să-i dai pe un lingou din aur veritabil, surprizele plăcute referitoare la bogăție nu vor întârzia să apară în viața ta. Ține lingoul pe birou, lângă tine, atunci când lucrezi și încarcă-te din plin cu energiile aurului.

Feng Shui
Feng Shui Casa
Calculator Feng Shui
Calcul numar KUA pentru directii personale ...
Calcul numar KUA pentru directii personale
Stele zburatoare anuale, energii faste si nefaste ...
Stele zburatoare anuale, energii faste si nefaste
Stele zburatoare lunare pentru amenajarea locuintei ...
Stele zburatoare lunare pentru amenajarea locuintei
KUA casa si sectoarele favorabile ale locuintei si incaperilor ...
KUA casa si sectoarele favorabile ale locuintei si incaperilor
Culori norocoase zilnice, cum ne imbracam ...
Culori norocoase zilnice, cum ne imbracam
Prieten secret, aliati si dusmani zodiacali ...
Prieten secret, aliati si dusmani zodiacali
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!