UNIC ÎN ROMÂNIA!

Calculator date

Calculatorul de date te ajută să alegi zilele bune pentru anumite evenimente din viață.

Evenimentele organizate într-o zi bună, favorabilă, vor avea succes.
UNIC ÎN ROMÂNIA!

Planifici nunta sau botezul, semnezi un contract important, ai un examen sau vrei să investești? Alege ziua și ora când are loc evenimentul și verifică dacă este un moment de bun augur.

:

Calcul date favorabile?

Alege o zi favorabilă care îți crește șansele, te ajută să ai mai mult noroc pentru a-ți atinge scopurile, să ai rezultate complete.

Realizezi ceva nou (client nou, călătorie), vrei mai multe surse (de venit, prieteni, investiții), îți mărești șansele (negocieri, examene, contracte mult așteptate), vrei stabilitate (nuntă, contracte pe termen lung) sau succes pe toate planurile (mutare ori construcție nouă, tratament, deblocări financiare).

În vremurile moderne, ideea că timpul este totul a devenit din ce în ce mai des abordată. Dar răspunsul la întrebarea ”când este cel mai potrivit moment pentru a face o acțiune importantă?” a rămas încă un mister pentru europeni.

Ze Ri Xue este o metodă chineză de selectare a datelor favorabile, care se bazează pe astrologie și astronomie și îți poate da cu precizie răspunsul la întrebarea de mai sus, în urma unui calcul matematic complex, al cărui rezultat reprezintă compatibilitatea dintre o persoană și o zi anume.

Scopul selectării unei date favorabile este de a te ajuta să îți planifici acțiunile corelate cu anumite domenii, pentru a fi în armonie cu energia unei zile și a unui interval de două ore. 

Istoric

Încă din timpul dinastiei Han, chinezii au folosit metodele de selecție a datelor favorabile la curtea regală pentru a-și planifica acțiunile legate de politica de stat. Dar, în afară de chinezi, există dovezi că atât grecii, maiașii, cât și indienii au folosit fenomenele astrologice pentru a se organiza mai bine.
În prezent, selectarea datelor favorabile s-a extins și asupra activităților legate de afaceri (interviul pentru un nou job, deschiderea unei afaceri), familie (cerere în căsătorie, nuntă, botez) și sănătate (diete, tratamente), din dorința de a se crea echilibru între om și univers și de a spori reușitele.

Metoda de calcul a datelor favorabile

La baza calculului pentru aflarea datelor favorabile stau datele din almanahul astrologic chinez Tong Shu și data nașterii persoanei. Chinezii consideră că nimic nu este la voia întâmplării și că a acționa la o zi și o oră favorabile este ca și cum ai primi binecuvântări din cer.

Alege ziua și ora favorabile

Nu este suficient să știi că o zi anume este favorabilă, ci este important să cunoști și ora cea mai potrivită. De aceea, se recomandă ca la calculul de mai sus, pentru o zi anume, să se verifice mai multe intervale de timp. 

Rețele Sociale

Mod de plată

Visa Mastercard

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.