Diete slăbit - 2 zile din luna Ianuarie pentru rezultate cu minus la kilograme

553
4.50
SHARE
Sănătate AUTOR: NUTRIȚIONIST

Dieta are rezultate diferite de la o persoană la alta. Există reguli de aur pentru începerea unei diete

În astrologia chineză fiecare zi are o energie specifică adusă de zodia zilei și elementul semnului.

DE INTERES: Influența principalelor elemente din mediu asupra sănătății și frumuseții

Pentru a avea rezultate și a slăbi sănătos este necesar să ținem cont și de sfaturile astrologilor.

Oricât de promitățoare ar fi unele diete, totuși există un secret pe care numai astrologii îl cunosc: de ziua în care se începe dieta de slăbit depinde succesul sau eșecul. Iată de ce aceeași dietă funcționează diferit de la o persoană la alta.

O regulă de aur în astrologie spune că dacă vrei să slăbești, începe cura după ziua cu Lună Plină, respectiv în perioada cu Lună în Scădere.
Mai mult decât atât, în urma unui calcul matematic, am determinat două zile în care energia zilei te susține să slăbești, deoarece sunt zile în care domină elementul metal și elementul lemn, respectiv 4 Ianuarie – zi de Maimuță și 10 Ianuarie – zi de Tigru.

De ce sunt favorabile aceste elemente pentru cura de slăbire?

În medicina chineză s-a constatat faptul că surplusul de element pământ poate afecta silueta, favorizează depunerile de masă corporală. Conform cu teoria celor 5 elemente, pentru a consuma elementul pământ lucrăm cu elementul metal, iar pentru a-l distruge folosim elementul lemn.
Conform cu această teorie, alimente recomandate în cura de slăbire din luna ianuarie sunt cele cu gust iute și acru: ghimbir, ardei iute, citrice, salate verzi.

Sursă foto: i.actualno.com

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul

4,5  6
VOTURI
CE E NOU

ZODIACOOL este cel mai complex site din România care reunește horoscop, zodii, astrologie, numerologie, feng shui și vise

DE INTERES

Horoscop zilnic realizat de astrologi experți conține previziuni astrologice pentru 3 zile. Selectează ideograma zodiei și află horoscopul de azi, mâine, gratuit pentru fiecare zodie.

HOROSCOP AZI 19 ianuarie 2018
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Visa Mastercard

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.