Previziuni pentru saptamana 6-12 Aprilie 2020. Un val de energie vindecatoare in dragoste

08.APRILIE.2020
Previziuni pentru saptamana 6-12 Aprilie 2020. Un val de energie vindecatoare in dragoste

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pixabay.com

Dragostea, frumusetea si confortul sunt importante, dar familia este cea mai importanta dintre toate

Pentru a ne organiza mai bine activitățile zilnice și a ne mări șansele de reușită, să vedem care sunt previziunile numerologice pentru săptămâna 15 din anul 2020.Săptămâna 15 din anul 2020 va începe pe 6 Aprilie și se va încheia pe 12 Aprilie 2020. Cei care sunt născuți în zilele de 6, 15, 24 vor simți mai pregnant valul de energie pe care îl aduce numărul 15, dar și cei care au cifra destinului 6.

Nu este exclus ca săptămâna trecută numărul 14 să vă fi dat ceva bătăi de cap, însă acum totul pare să înceapă să reintre în normal, pentru că 15 este un număr ce aduce armonie și echilibru pe toate planurile. Desigur, în primul rând energia vindecătoare la nivel sentimental a lui 15 va viza viața de familie, casa, partenerul iubit, sănătatea.

La nivel profesional, veți fi mai preocupați de cei din jur, de echipă, deoarece veți intui (5) care este cu adevărat forța grupurilor de oameni (6). Cei care vor să ocupe funcții în cadrul unor instituții, pot profita de oportunitățile care se vor ivi în această săptămână, pentru a-și atinge scopul.

În afaceri, se vor evidenția noi lideri, aceștia vor capta atenția în piață prin corectitudine și idealism. Copiii care se vor naște în această săptămână vor fi destul de legați de familia în care s-au născut, vor pune preț pe relaționarea cu rudele și prietenii, se vor îngriji cu mare responsabilitate de casa și de sănătatea lor și a celor dragi.

În ceea ce privește evoluția, numărul 15 va aduce un plus de energie care va schimba valorile familiale. Posibil că se vor crea acum noi reguli pentru obținerea armoniei. La nivel interior, vă veți simți mai responsabili pentru cei din anturaj și de acasă.

De asemenea, este bine să știți că numărul 15 nu prea se ține de glume, în cazul în care unii dintre voi se vor opune idealismului său (viață bună, echilibru, sănătate), vor fi atrași în tot felul de provocări, care în final vor duce la schimbarea abordării asupra vieții și a oamenilor. Cu alte cuvinte, acest număr nu se lasă până nu aduce armonie.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.