Previziuni pentru saptamana 27 Aprilie – 3 Mai 2020. Realizarea viziunilor marete

29.APRILIE.2020
Previziuni pentru saptamana 27 Aprilie – 3 Mai 2020. Realizarea viziunilor marete

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pixabay.com

Se intrevede rezolvarea unor probleme majore ce afecteaza societatea. Cooperarea va duce la implinirea viselor

Pentru a ne organiza mai bine activitățile zilnice și a ne mări șansele de reușită, să vedem care sunt previziunile numerologice pentru săptămâna 18 din anul 2020. Săptămâna 18 din anul 2020 va începe pe 27 Aprilie și se va încheia pe 3 Mai 2020. Cei care sunt născuți în zilele de 9, 18, 27 vor simți mai pregnant valul de energie pe care îl aduce numărul 18, dar și cei care au cifra destinului 9.

După ce am vorbit despre puterea de a lua decizii și despre bani în săptămâna trecută, acum să analizăm vibrația numărului 18. Acest număr are de-a face cu umanitarismul și construirea unei vieți împlinite atât pentru o sine, cât și pentru lumea înconjurătoare. Posibil ca acum să începeți să fiți mai plini de compasiune, mai dornici de a asculta nevoile celorlalți, pentru a vă implica activ în rezolvarea unor probleme majore ce afectează societatea în care trăiți.

Această implicare se va face de la stadiul de planificare, până la etapa de executare a proiectelor sociale. Totuși, datorită prezenței cifrei 1, atitudinea interioară va fi de lideri de proiect, nu neaparat de executanți. Nevoia de a lua decizii majore va fi pregnantă, iar ușurința de a vă atinge obiectivele va fi uimitoare. Nu este exclus ca a finele săptămânii să trageți concluzia că atunci când îi ajutați pe cei din jur, de fapt vă ajutați pe voi înșivă.

Spunem acest lucru deoarece, reușitele pe plan personal nu vor întârzia să se îmbunătățească ca urmare a bunătății pe care o veți manifesta față de semeni. Cifra 8 care compune numărul 18, va veni de această dată cu resurse materiale, fonduri de finanțare, așadar, nu trebuie să vă faceți griji pentru rezolvarea proiectelor umanitare, banii vor veni.

Copiii care se vor naște în această săptămână cel mai probabil că vor lua decizii majore după ce se vor consulta cu cineva din familie sau cu un mentor, deoarece ei nu vor intenționa să facă greșeli. Din cooperarea cu ceilalți (8) își vor duce la realizare viziunile mărețe.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.