Previziuni pentru săptămâna 24-30 decembrie 2018, în lumina Sărbătorilor de iarnă

Numerologie AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: pixabay.com

Dragoste platonică, sentimentul de singurătate, credința va căpăta conotații profunde, spiritualitate

Semnificația numerelor care te influențează în săptămâna 24-30 decembrie 2018, pentru a te organiza mai bine

 

Săptămâna cu numărul 52 din anul 2018 începe pe 24 decembrie și se termină pe 30 decembrie. În această săptămână vom primi cea mai mare parte de energie de la cifra 7 (5+2=7), însă în plan secundar vom simți și influența cifrelor 5 și 2.

Cei care sunt născuți în zilele de 7, 16, 25 vor fi favorizați, pentru că vor fi în armonie cu cifra lor de vibrație interioară, dar și cei care au cifra destinului 7.

Nimic nu este întâmplător... Crăciunul va marca trecerea de la materialitate (cifra 6 în săptămâna precedentă) la spiritualitate (cifra 7).
Acum, chiar dacă vom fi împreună cu familia, partenerul de viață, copiii (cifra 2), totuși în adâncul sufletului nu este exclus să ne simțim mai singuri și neînțeleși (cifrele 5 și 7).

Vom fi preocupați de partea spirituală a Crăciunului, credința în Divinitate va căpăta înțelesuri mai profunde. Cu alte cuvinte, cifra 7 ne va pune pe gânduri, vom încerca să descifrăm mistere, să găsim adevărurile ascunse, să ne răspundem la întrebarea ”care este misiunea noastră în viață”, ”cine suntem cu adevărat?”

Totuși, nu trebuie să ne facem griji, acum cifra 7 nu va reuși să ne rupă complet de realitate, grație faptului că ea este rezultatul lui 5+2, cifre care ne îndeamnă să socializăm, să ne bucurăm de petreceri, de cadouri.

La nivel emoțional se va resimți armonia, cifra 7 ne va feri de bârfă, invidie, va dizolva posibilele certuri (cifra 5), iar cifra 2 va amplifica puterea de a ierta.

Pe plan sentimental, vom deveni mai preocupați de partea romantică a vieții, se întrevăd declarații de dragoste, iubire platonică. Nu am putea spune că această săptămână este potrivită pentru a face noi cuceriri, posibil că noile legături să fie la fel ca un fluture de noapte, delicat, romantic, însă nu trăiește mult.

În ceea ce privește simțul umorului, acesta va fi ușor blocat din pricina lui 7, însă sperăm că 5 și 2 vor avea destul de multă energie cât să ne facă spontani, joviali.

Cadourile pe care le vom cumpăra în această săptămână vor viza arta, posibil că vom fi tentați să cumpărăm lucruri vechi de la anticariat, cărți, manuscrise etc. Ne vor atrage atenția și obiectele ce țin de cultura populară, cert este că vom da bani pe ceea ce ne face să ne simțim mai aproape de rădăcinile noastre de suflet.

Copiii născuți în această săptămână vor fi inteligenți, însă vor fi și visători. Ei se vor simți separați de lumea materială, vor încerca să exploreze obscurul, paranormalul, având cel mai adesea o perspectivă metafizică asupra lumii înconjurătoare. S-ar putea ca printre aceștia să se nască ofițeri de armată, polițiști, detectivi, cercetători.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
3,5  6
VOTURI
3233
3.50
SHARE
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
-30%
Curs de inițiere în Feng Shui
0 VOTURI
63700 lei

Articole Recente

MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.