Previziuni pentru săptămâna 23-29 Septembrie 2019. Dragoste cu năbădăi, întâmplări senzaționale

18.SEPTEMBRIE.2019
Previziuni pentru săptămâna 23-29 Septembrie 2019. Dragoste cu năbădăi, întâmplări senzaționale

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pixabay.com

Vești bune și mai puțin bune pentru cei care sunt interesați să-și întemeieze o familie, gelozia va fi greu de ținut în frâu. Săptămâna cu numărul

39 din anul 2019 începe pe 23 Septembrie și se termină pe 29 Septembrie 2019. În această săptămână vom primi energie de la cifra 3 (3+9=12, 1+2=3) și de la cifrele 3 și 9.

Cei care sunt născuți în zilele de 3,12, 21, 30 vor fi mai favorizați, pentru că vor fi în armonie cu cifra lor de vibrație interioară, dar și cei care au cifra destinului 3.

Să vedem care sunt predispozițiile pe care le generează vibrația numerelor care apar în săptămâna 23-29 Septembrie 2019, pentru a ne organiza mai bine activitățile zilnice și a ne mări șansele de reușită.

Numerologul ZODIACOOL vine cu vești bune și mai puțin bune pentru cei care sunt interesați să-și întemeieze o familie. Pe de o parte energia cifrelor din această săptămână aduce pasiune, dragoste la prima vedere. Pe de altă parte însă, se întrevăd certuri din cauza flirtului, gelozia va fi greu de ținut în frâu. Acum fiecare trebuie să vadă dacă experiențele afectiv-amoroase prin care trec le oferă ceea ce-și doresc, sau dacă totul este numai o iluzie.

Cei care sunt în relații mai vechi de doi ani este posibil să-și amintească de cineva din trecut, care la acel moment le-a oferit o experiență memorabilă. Această amintire îi va face să se gâdească dacă acasă sunt sau nu cu persoana potrivită. Dacă răspunsul este NU, acum au șanse mari să părăsească o relație toxică.

La locul de muncă, se pare că ne vom implica mai mult, fiind plini de încredere în reușită. Cei care vor să-și schimbe locul de muncă sunt încurajați de vibrația cifrelor din această săptămână să acționeze în acest sens (depus CV-ul, mers la interviuri etc.). Sunt șanse mari să nimerească într-un loc mai bun, cu mai mulți colegi, care să le asigure o viață socială mai bogată.

Copiii născuți în această săptămână își vor folosi din plin imaginația creatoare, pentru a pune la cale planuri deosebite, care să le aducă satisfacții pe toate planurile.

Continut Sponsorizat
loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.