Previziuni pentru saptamana 20-26 Ianuarie 2020. Cifra care ofera garantia unei vieti imbelsugate

Previziuni pentru saptamana 20-26 Ianuarie 2020. Cifra care ofera garantia unei vieti imbelsugate
Construirea unei fundatii sigure a relatiei de cuplu. Atingerea obiectivelor, sanse de a creste nivelul de confort in viata

Pentru a ne organiza mai bine activitățile zilnice și a ne mări șansele de reușită, să vedem care sunt previziunile numerologice pentru săptămâna 4 din anul 2020.

Săptămâna 4 din anul 2020 va începe pe 20 Ianuarie și se va încheia pe 26 Ianuarie 2020. Cei care sunt născuți în zilele de 4, 13, 22 vor simți mai pregnant acest val de energie pe care îl aduce cifra 4, dar și cei care au cifra destinului 4.

Numerologul ZODIACOOL spunea despre săptămâna precendă că latura creativă și umorul vor fi la cote maxime. Însă în această săptămână dorințele voastre vor fi de cu totul altă natură. Munca va trece pe primul loc, lăsându-vă destul de puțin timp liber pentru activități recreative. Toate acțiunile pe care le veți întreprinde în săptămâna 4 din 2020, vor fi dedicate îndeplinirii scopurilor.

În dragoste, mulți dintre voi vor pune accentul pe construirea unei fundații sigure a relației de cuplu. Pe de altă parte, nu este exclus ca energia lui 4 să aducă și un val de nefericire, deoarece mulți veți fi așa de ocupați la muncă, încât timpul pentru cei dragi va deveni în unele cazuri aproape inexistent.

În general, mulți oameni resping cifra 4, deoarece o asociază numai cu munca, nu și cu distracția, însă nu trebuie să fie neaparat așa. Pentru cei care sunt mai pragmatici din fire și care au obiective clare, cifra 4 le asugură succesul. Pentru cei care vor să tragă chiulul, în mod automat că cifra 4 este considerată nefastă.

Însă cum altfel ați putea să vă atingeți obiectivele reale, cum altfel ați putea să  vă asigurați o viață stabilă și în siguranță, dacă nu prin muncă și dăruire? Energia cifrei 4 practic simplifică atingerea obiectivelor, vă permite să vă simțiți confortabil în viață. Prin urmare, bine ar fi ca în această sptămână să vă bucurați de munca pe care o depuneți, pentru a vă atinge mai repede și cu mai multă ușurință obiectivele.

Cifra 4 ascunde în spatele muncii depuse, garanția unei vieți îmbelșugate. Copiii care se vor naște în această săptămână își vor organiza timpul pentru a lucra cu voie bună, pentru a-și construi ceea ce au nevoie. Ei vor avea simtul practiv foarte bine dezvoltat, vor reuși să gestioneze bine banii și vor tinde să-și facă rezerve financiare și materiale pentru viitor.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.