Previziuni pentru saptamana 17-23 Februarie 2020. Bani multi, de invartit cu lopata

19.FEBRUARIE.2020
Previziuni pentru saptamana 17-23 Februarie 2020. Bani multi, de invartit cu lopata

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pixabay.com

Asumati-va cu bucurie responsabilitatea pentru prosperitatea financiara ce va urma. Banii vor aparea. Oportunitati de a schimba job-ul

Pentru a ne organiza mai bine activitățile zilnice și a ne mări șansele de reușită, să vedem care sunt previziunile numerologice pentru săptămâna 8 din anul 2020. Săptămâna 8 din anul 2020 va începe pe 17 Februarie și se va încheia pe  23 Februarie 2020. Cei care sunt născuți în zilele de 8, 17, 26 vor simți mai pregnant valul de energie pe care îl aduce cifra 8, dar și cei care au cifra destinului 8.

După o săptămână în care introspecția, auto analiza și spiritualitatea au fost în centrul atenției, acum a sosit vremea să vorbim din nou depre bani și materialitate. Energia cifrei 8 va da tonul pentru afaceri de succes. Acțiunile pe plan profesional se vor baza pe realism, organizare și eficiență. Cifra 8 se referă la carieră, statut social.

Cei care doresc să-și schimbe job-ul, vor fi susținuți de energia acestei cifre pentru a lua decizia cea mai potrivită pentru momentul de evoluție în care se află. Trebuie să știți că cifra 8 nu-i încurajează pe cei leneși și nici pe cei care vor să profite de pe urma naivității celor din jur. Prin urmare, bine ar fi să nu încercați să urcați pe scara socială folosind jocuri de culise.

Cele mai bune rezultate le vor avea cei care sunt sinceri, harnici și care își prețuiesc cu adevărat valoarea. Vor avea succes în această săptămână demersurile ce țin de acte legale, contabilitate și management. Întrunirile de afaceri se vor putea derula în condiții bune, ambele părți implicate într-o negociere vor avea de câștigat.

Cei care doresc să facă noi achiziții materiale (casă nouă, terenuri, obiecte de valoare, aur etc.) trebuie să știe că va fi posibil să-și realizeze obiectivul, numai dacă vor ști cum să gestioneze în mod eficient banii și relațiile cu cei din jur. Deși cifra 8 promite câștiguri financiare substanțiale, totuși ar fi bine să nu vă faceți așteptări nerealiste. Încercați să mergeți pe drumuri deja bătătorite, nu să reinventați roata.

Încercați să realizați acum ceva care va avea valoare atât acum, cât și peste ani de zile. Odată ce v-ați stabilit obiectivul, asumați-vă cu bucurie responsabilitatea pentru prosperitatea financiară ce va urma. Banii vor veni. Copiii care se vor naște în această săptămână vor ști cum să pună umărul la muncă, pentru a construi ceva durabil pentru societatea în care vor trăi.

Vor avea idei geniale de afaceri, posibil ca aceste gâduri să vină chiar din copilărie, prin urmare, părinții lor ar fi bine să nu-i subestimeze, să le noteze ideile și să le trateze cu atenție deosebită. Să nu uităm de faptul că acești copii vor fi mereu bine intenționați și echilibrați la nivel interior. Vor uimi prin caracterul lor frumos și prin capacitatea de a conduce proiectele spre rezultate excepționale.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.